maanantai 21. tammikuuta 2013

First of the Year '13



Joo ei liity mitenkään ajattelemaanne biisiin, sattuipa tulemaan vaan tuommonen otsikko. Ajattelin pikaisesti piipahtaa ja kirjoitella pienimuotoisesti kuulumisia. 

Viimeaikoina on ollut ilmassa paljon väsymystä ja pakkomielteitä, varsinkin ruokaan liittyen. Tuosta asiasta en jaksa sen enempää jauhaa, koska oon jo saanut purkaa kavereilleni ja muille tahoille ihan tarpeeksi. Kyllä tämä tästä !

Mun pitäis muutenkin jotenkin kuroa yhteen tätä blogia; täältä on jäänyt niin paljon asiaa välistä kun ei ole ollut energiaa kirjoitella mitään. Mä mietin et olisko pitäny tehä joku yhteenveto et mitä sitä on tapahtunu tän blogihiljaisuuden aikana, mut en mä taida vaan yksinkertaisesti viitsiä. No, sen verran voisi mainita, että sain ihanan ja rakkaan uuden perheenjäsenen, Simo-kissan  ♥ ! Ai niin ja ostin kahdet uudet silmälasit syksyn aikana :) !

Lauantaina oltiin MK:n kanssa Tampereen reissulla Ikeassa käymässä. Budjetissa pysyttiin, joka tällä kertaa oli 50€. Sen verran myönnettäköön, että se ylittyi noin viidellä eurolla. Tarkoitus oli mennä hakemaan siis MK:n ja Antsa-boyn kämpille sohvapöytää yms muuta jännää. Mk löysi suurinpiirtein haluamansa, mutta meikäpojan vesilasit jäi Ikeaan. En löytäny mitään kivoja settejä, joitain ihme delfiinikuppeja olis ollu 6 kpl 5€ mut oli niin rumat että nöy thänk juu ! Viimekski löysin niin hienoja kuppeja, joissa oli tähtiä ja lumihiutaleita ! :c

Tässä kohti haettiin aamukaffit Jalasjärveltä ! Vanha tukka btw, tänään laitettiin erilainen :)


Tuohon lack sohavpöytään Mk sitten päätyi.


Sitten käytiin hieman Ideaparkissa kattomassa vaatteita.
Meikäpoika osti itelleen ekaa kertaa elämässään mekon !

Ikeasta tarttui mukaan valkoinen metallihylly (jonka nimeä en sitten millään muista, yritin googletellakin) jonka ajattelin alunperin mun minivessaan. Noooh, tottakai mä ekaksi kokosin sen ihan vaikka kuinka, mutta sitten kun otti järjen seuraavana päivänä käteen ja kokeili uudelleen ni johan alkas näyttään hyllyltä. Vessaan hylly ei tosiaankaan testailujen jälkeen mahtunut, joten se jäi makaamaan keittiöön työttömänä. Heidi kuitenkin sanoi että laitas koittaa eteisen naulakko-hässäkkään ja siihen kenkiä. Hylly meni sentilleen omalle paikalleen ! :)


Erittäin tyytyväinen lopputulokseen ! Nyt pysyy kengät siististi ja laukullekkin
löytyy oma paikka. Tuo metallihylly maksoi siis 15€.

Ikeasta löytyi muutakin pientä mukavaa. Kuus kpl krokilaseja 1,50€, mittasetti eurolla ja säilytysrasioita eväitten kuljetukseen. Etsiskelin uusia punkkulaseja ja löysinkin aikasta hienoja. Oon viimeaikoina nimittäin saanut jokaisen viinilasin rikki, puhuttakaan vesilaseista. Noh, löytyipä uudet hienot :)


Ei voi muistaa punkkulasien nimeä, mut 2 kpl 7,99€. Ostin näitä neljä.


Huomenna alkaa taas työputki, onneksi ei kuitenkaan yhdeksää päivää niinku viimeks! Yritin ottaa tästä päivästä kaiken irti ja menin salille jo ysin aikaan aamusta. Aamun spinning-tunnit oli peruttu (dääämn !) mut päätin silti lähtee tekeen käsille jotain. 15 min crossarilla ja sit oliki huvitus ihan nollassa, olis vaan tehny niin kovasti mieli jotain aerobista, kuin mennä nostelemaan puntteja. Tein mä siinä sitten jotain pientä, mutta huvitustaso oli niin matala, että tein vatsat kunnolla ja jotain semipaskaa käsien kans. Katotaan sit joskus. Pitäis vaan alkaa hieman keskittyyn tohon ylävartaloon kun loppukroppa alkaa oleen jo ihan kondiksessa.....

Painosta voisin vielä lisätä sen verran, että rikon omia ennätyksiäni, oon varmaan viimeks painanu joskus ala-asteella tän verran ja hyvä fiilis on ollu sen asian suhteen. Alkaa lopputavoite häämöttää aina vaan lähempänä ! Toisaalta voishan sitä vielä jatkaa senkin jälkeen, jos oikein rytinäksi laittaa ja kattoa saisko jopa alle 70 kg:n :)

Mutta, Simo alkaa mouruamaan nyt siihen tyyliin että pakko mennä paijailemaan sitä ennen kuin se ehtii tuhostamaan mitään. Ens ikerralla taas lisää ;)


Lazer Eyes ! Sohvan ruhtinas :D Oikee tommonen " HEEEI MÄ KATON SALKKAREITA!"










4 kommenttia:

  1. Vautsi Taru, näytät hyvältä! :)mahtavaa että oot innostunu urheilusta!

    -Johanna M.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Se on kyllä sellainen rakkaus, jonka en anna haalistua enää koskaan :)

    VastaaPoista
  3. moikka! täällä ilmottautuu vakkarilukija. sulla on mukavan rehellinen tyyli kirjottaa:) tunneta ei mistään, jostain syystä olen tänne blogiisi eksynyt ja käyn lukemassa, kun kerkeän.
    kaikkea hyvää tälle uudelle vuodelle! ps. kuntoilun vaikutukset kyllä näkyy sussa,vau!

    VastaaPoista
  4. Ooo, ihanaa! Onko mulla vakkarilukija? Oon aivan otettu! :D Kiitos, toivottavasi pysyt kyydissä mahdollisimman pitkään :)

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!