keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Saturday Surprise ♥Hei kaikki karvapallurat !


Istun tässä Simon kanssa sohvalla ja juuriki loppui Liviltä Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Fiilis oli kyllä ihan huippu, tällä kertaa laihdutustuskissa kiemurteli Laura, jonka asenne oli niin mahtava kaikkeen! Jotenkin sain jonkun ihmeen energiatulvan näin illasta ja tuli vaan sellanen fiilis että nyt kirjoitan jotain pientä.


Simokin sanoo kaikille moi :>


Nyt mua kiinnostaa vaan toi karkki tossa naaman eessä :>


Tarkoitus ei siis ole kirjoittaa mitään ihme painonhallintakakkaa taas, koska oon jauhanu siitä asiasta tänään jo ihan tarpeeksi. Muutaman pienen jutun kyllä mainitsen: huomenna aamulla Fressille kokeileen Poltetta Hennan kanssa toista kertaa ja perjantaina kokeilen ekaa kertaa elämässäni Joogaa ! Ootan joogaa ihan into piukeena, harmitti kun en päässyt kokeilemaan sitä jo viime viikolla töitten takia. Nyt otan siitä kaiken irti. 

Maanataina olin ekaa kertaa pilateksessa. En ees tienny millanen koko pilates alunperinkään on, mutta pikkuveljen kanssa soiteltiin ennen tunnin alkua ja hän kertoi sen olevan syvien lhasten venyttelyä. Tuli vähä sellanen Fuuuuu-fiilis, koska mulla on ollut selkä kipeenä (oikeenpuoleinen kylki lapaluun alapuolelta kylkeä kohden ja alaspäin) viikonlopusta asti. Päätin silti mennä kokeilemaan ja aluksi sattuikin kun haettiin oikea seisontaryhti ihan tunnin alussa. 

Jossain vaiheessa tuntia mentiin selälleen ja venyteltiin sieltä lihaksia. Enää ei sattunut niin pahasti, varsinkin kun yhdessä liikkeessä mentiin "muna-asentoon" eli siis selältään halattiin omia jalkoja ja kieputtiin puolelta toiselle ja siitä sitten ylös istumaan. Selkä natisi ja krutisi niinku näkkärin katkaisis, mut sit helpotti ihan mielettömästi! Ei siis turha tunti laisinkaan! Tiistaina selkä oli entistäkin ehompi, mutta tänään taas se töissä muutamaan otteeseen puutui. Tarttis vissiin tehä jotain?

Joka tapauksessa, tulin tänne siis kirjoittelemaan viime viikonlopusta, joka ei tosiaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Lauantaina tuli lähdettyä baarissa käymään ja kokeilin ekaa kertaa Tampereen reissulta ostamaani mekkoa. Vielä jonkin verran painoa pois niin johan näyttää entistä paremmalta päällä :) ! Tässä siis viikonlopun antia:


Jussi-boi ja mun uus tukka! En osaa oikeen ees päättää tykkäänkö vai en :D

Jussi arvostaa :D

Jaana ja tukkatuhero roikkuu vessasta. Voin ihan kuulla miten Jaana huutaa
" Mitäääääääääääää?" :D

Mitä se äiti oikein juo?

On se jännä kun mun kamerasta aina löytyy näitä random pose-kuvia :D

Maistoiko Simokin jotain kattia katalampaa?

Naniiiii ! Miks me ei n nähä useammin vaikka asutki niin lähellä ?!

Jussi boi ja Fuuu-face "Olet juuri voittanut kuskinreissun tälle iltaa" :D

Ja meikä-poika uudessa mekkosessa. Olishan noita kuvia ollu, mutta
kaikissa muissa naama oli sitä rataa että Ei Kiitos julkaisuun,
joten siksi tällänen härö asento..


Tuossa nyt oli joitain kuvia siltä iltaa. Jasminalle ja Jaanalle erityis-kiitos kun tulitte oikein molemmat yhtä aikaa kyläilemään ♥ ! Viimeks nähny uutena vuotena ni alkoikin olla jo ikävä ♥ Ja tietysti kiitosta Jussille, Mikolle ja Janille :3

Runosuonen pitäis vielä sen verran kukkia, että kirjoittelisin työhakemuksen. Ärsyttää vaan niin suunnattomasti, kun mulla ei ole tulostimessa mustetta et sais kopsittua työtodistuksia. Argh. Noooh, josei muuta niin käyn pikkuveljen luona joku päivä kyläilemssä ja lainaan sen kopiokonetta.  Pitäkää sormet ristis et kävis tuuri :)

Nyt kuitenkin muita juttuja tälle iltaa. Katselemme seuraavalla kerralla ;)2 kommenttia:

  1. Hitto nainen sä näytät kyllä hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. voijjee sä se vaan kutistut ja kutistut! pitääs hei kaffitella taas tai mennä salille tai mitä vaa! ja toi tukka on kuul, mulle kans :) ookko hei tarkka värjäämään? saisit vetää mulle toisen puolen mustaksi :D

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!