tiistai 8. maaliskuuta 2011

Laatikkoelämää

Tämän päivän blogipäivitys käsittelee lähinnä tätä muuttohässäkköpaskaa. Oon laittanut jo jonkin verran kamaa kasaan, ottanut verhoja pois sun muuta. Maanantaina olin tekemässä vuokrasopimuksen uuteen kämppään ja onneksi sisko oli mukana tukemassa ja varmistamassa, että vuokrasopimus on kunnossa. Mulle tuli niiiiiin mahtava fiilis, kun sain itse valita vuokranmaksupäivän, koska olin jo muutenki ressannut sitä. Olisin ollu puolikusessa jos vuokranmaksu päivä olis ollu alkukuusta, mutta onneksi sitten sain sen 15. päiväksi. Aivan mahtavaa. Loppuillan olin koneella ja laitoin lisää kamaa kasaan. Myöhemmin käytiin Mikon kanssa hakemassa pitsat ja MK:kin tuli käymään. 

Tongittiin porukalla netistä sanan perimmäisessä merkityksessä paskaa ja naurettiin ihan vääränä. Sivistin Mikkoa ja Miia-Kaisaa ja näytin heille 2 girls 1 cup-videon. Itte en tosiaanka voinu sitä kattoa, kerta riitti. Oli kuitenki hauskaa kattoa Mikon ja MI:n ilmeitä ja nauraa ittekseen pirunsarvet otsassa. 

Tänään olin työhaastattelussa. Ainoa, mitä voin sanoa, oli et hyvin meni, vaikka aluksi hieman sekoilinkin omiani. Työhaastattelun jälkeen menin pyörähtämään Clas Ohlsonilla (kirjotinkohan sen nyt oikein?) ja etsiskelin hieman kylpyhuoneeseen kamaa. Ostin itseliimautuvia koukkuja ja "tassuja" huonekalujen alle, ettei lattiaan tuu naarmuja. Kehtasivat pyytää tassuista kaks ja puoli euroa! Oli pakko ostaa, koska en tiedä koska pääsen käymään Sopurahassa, mistä saa tassuja miljuuna kertaa halvemmalla. Joka tapauksessa, Class Ohlsonilla löytyi muutakin mukavaa ja kieränä naisena räpsin hieman kuvia puhe-elimelläni.


Meinaan ostaa kylpyhuoneeseen suihkutangon, ja löysin pari oikeinkin mahtavaa vaihtoehtoa suihkuverhoksi. Tämän ylemmän kuvan otin vain muistikuvaksi itselleni tangon hinnasta.


Kuvan oikeassa reunassa oleva suihkuverho on valkoinen, mutta verhossa on hieman kirkkaammalla valkoisella printattua kuviota, jota oli aika paljonkin täällä mun vanhalla kämpällä. Klikkailkaa suuremmaksi ja ehkä printti sitten näkyy. Tämä suihkuverho oli jotenki pliisu, että päädyin sitten tähän toiseen:


Eli tähän tähtikuvoiseen. En vielä ostanut tätä, silkan rahatilanteen vuoksi. Haen tuon sitten myöhemmin, kun on enemmän varaa, vaikkei se kymmentä euroa enempää maksanutkaa. Mun mielestä harmaat tähdet sopii uuden kylppärin lattiaan sen verran hyvin, että tämä lähtee ihan varmasti mukaan! Kuvia uudesta kylppärin lattian väristä ja muusta kämpästä löytyypi täältä. Paremmat kuvat suihkuverhoista alapuolella.


Clas Ohlsonilta löytyi muutakin hauskaa. 


Siskolla on tätä sarjaa omassa kylppärissään ja oon kovin tykästynyt varsinkin tuohon käsisaippuapumppuun. Väriä saa mukaan ostamalla uuden väristä käsisaippuaa, joka näkyy pumppupullon läpi. Ei ees kovin kallista, kuten hinnoista näkyy...mutta ostanen ehkä joskus myöhemmin.Tässäpä updatea tästä laatikko-helvetistä, joka tällä hetkellä vallitsee täällä kämpillä.


Ei oo verhojakaa enää :c


Ignoratkaa tämä uber likainen keittiö. Tänään ei huvita pakata ollenkaan.

Luokkakaveri Tiina laittoikin justiin viestiä, että on tulossa huomenna tänne ässäjoelle ettimään keittiötarvikkeita vastarempattuun keittiöönsä ja kysyikin mua kaveriksi. Lupauduin heti miten, jos vaikka itsekin löytäis jotakin kivaa uuteen keittiöön! Seuraavaksi kuitenkin päivitän tuota meikkiblogini puolta. Käykääpä siis siellä myös.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!