perjantai 4. maaliskuuta 2011

Muutoksia

Hahaa!
Meikäpoika löysi uuden ihka ihanan yksiön tänään! <3 Tämä postaus onkin sitten omistettu kokonaan kuville, ja muutenki, mun pitää huomenna aamuvuoroon, ettei ole ees oikein aikaakaan kirjoitella mitään raamattutekstiä. Muutto on edessä sitten 1.4 :) Kuvat on vain napsittu, eikä sen kummemmin tuumailtu kun ne otin. Siskon mies oli mukana katsastamassa asuntoa ja livahti vahingossa muutamaan kuvaan. 





Kattokaa nyt tota lattiaa, voisin nuolla sitä ku se on niiiiiin ihana <3


Tässäpä näkyy sitten tuo "alkovi" osuus. Meinaan siis laittaa koko seinän pituisen verhon tuohon, ja verhon taakse sänky ym. En osaa oikein kommentoida tuota tapettia, mutta oon vaan iloinen että seinät ei oo pelkästään valkoset. Saapi nähdä miten tuo toimii kaikkien kamojen kanssasitten.





 Okei, liesi olis voinu olla uudempi, mut aina ei saa kaikkee mitä haluaa.


Tuohon oikeaan nurkkaan kokeilen laittaa tuon mun ruokapyödän. Saas nähdä. Ruokapöytä ja kaks tuolia mahtuis kyllä olkkarin puolellekkin ihan helposti.Ja vähänkö tykkään tosta ikkunasta tossa! <3 Kerrankin suht. järkevä keittokomero.


Vessa uusittu kokonaan!!! <3


Tässäpä hauska moka, jonka siskon mies huomasi. Pesukoneliitäntä on laitettu liian matalalle, eli toisin sanoen tuohon soppeen ei päältä täytettävää pyykinpesukonetta voi laittaa. Päältätäytettävän koneen kansi ei aukee ton liitännän paikan takia..mut mullapa ei oo pesukonetta että no worries ainakaa vielä..


Ja olihan sitä pakko napata kuva niin et meikäpoikakin näkyy :) Tuli tässä mieleen, että minne ihmeeseen ängen kaikki mun meikit, kun vanhassa asunnossa yks kaappi on kokonaan pyhitetty kosmetiikalle :o


Vaatehuone, jossa on vielä rempan jäliltä rakennusmiesten kamoja. Nuo viedaan sitten aikanaan pois. Joka tapauksessa: tämäkin soppi oikein mukava ylläri, koska nykyisessä vaatekaapissani ei ole yhtään ylimääräsitä tilaa.. Tämä on huomattavasti siis nykyistä isompi.
 

Hieman suunnitelmaa, et miten omat kamat laittaa.. Ignoratkaa kaikki yhdys sana virheet, koska tuo on vain joku hutaisu. Järjestelyistä ja muutenki kaikkea palautetta sun muuta saa hyvin mielellään antaa tuonne kommentteihin :)

En nyt sen kummemmin kerro missä päin tää kämppä on, koska mun mielestä se kuuluu vaan niille, jotka mun työnä vierailevat. Vuokrasumman pidän samaten omana tietonani, mut ei se paha oo :) Muutamilta ihmisiltä jo kuulinkin ketä tässä tässä talossa asuu ja tuttujahan löytyi. Pari hyvää ystävää ja tulevaa naapuriakin samalta alueelta löytyy :)

1 kommentti:

  1. Ihana!! <3 Vähä tosta saa kivan! Oikeesti kivempi ku sun nykynen, mut silti sillai samantyylinen. Veri naiss!!! <3

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!