sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ai Stna!!

Tulin justiin töistä kotiin ja ulkona on ihan järkyttävän liukas, että enköhän sitten vetäny aiva kauhiat lipat tuossa alamäessä. Koko Seinäjoki varmaan tärähti ku mäsähdin jalkakäytävälle. Kuuntelin musaa ja mietin kaikenmoista muuttoon liittyen. Yhtäkkiä etupyörä liuskahti alta ja sitte kaaduttiin oikeen kunnolla. 

Ensiksi piti kattoa ettei vaan puhelimeen tullu mitää, ja se oli onneksi ihan kunnossa. Musaki soi vielä, vaikka korvanapit lensi hienos kaares pitkin maata. Vastaostettu ja avaamaton tupakka-aski oli laukussa ihan muusina, kuten myös batterytölkki. Onneksi se oli sentäs tyhjä!

Seuraavaksi tarkastin vaatteet. Teki mieli potkia lumipenkkaa kun tajusin et mun tänä talvena ostamani vitun kallis takki oli kyynerpäästä aivan riekaleina. Takin kylkeen oli kans ilmestynyt  reikiä ja kaiken kukkuraksi mun housut oli kalsareita myöten rikki! Vittu että otti oikeesti pannuun. Olin kovaa suunnitellu et "Joo, ku kerta oli noin kallis takki ni sitä saa käyttää ainaki seuraavat kolme vuotta". Joo-oh... Kyynerpäätä karvasteli sen verran, että ei ollu yllätys, et verta ripaji pitkin paitaa ku kaverin luokse pääsin. Pitää antaa toi takki äiskälle jos se vois tehdä sille jotain.

Selailin tässä nettiä aikani kuluksi, koska pitäis harkita atk-pöydän hankintaa uudelle kämpille. Kerrankin olis tilaa atk-pöydälle, mut atk-tuoli voi olla hankalampi juttu löytää.. Jos en sitten käytä toista noista mun baarijakkaroista. Ostais sen sitte vaikka joskus kesällä, eipähän tuolla mitään kiirettä oo..

Jyskistä löytyi kiva pieni valkoinen ja yli edullinen atk-pöytä, joka olis ihan unelma mun kannettavalle!



Hinta olis huikeat 45e. Ensimmäiseksi ottaisin noi pyörät pois ja samaten ton näppistason. Muuten olis kyl aika cool! Toisaalta olis hauska jos löytyis vastaava hieman leveempänä, et vois laittaa esim pöytälampun tuohon tasolle kannettavan viereen. Ikeasta löytyi hieno pöytälamppu 35e kpl.


Miks ihmees atk-tuolit on niin perkeleen rumia? Mua ei kiinnosta sitte yhtää ostaa jotain metallista/mustaa surkian moukuliaasta rumaa tuolia :(

Mut nyt syömään, kuolen nälkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!