sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Food Talk + Acrobatics




Hei rakas blogini!


Täällä minä räkäpäissäni kirjoittelen jotain. Tuli vaan näin illasta sellanen olo, et pakko tehdä ees jotain kehittävää, vaikka aivot ei kovin meinaa toimiakkaan.Tästä tulee nyt tällänen weirdo-postaus, en oikein osaa rajata mitään aihetta, mistä kirjottaisin.. toisaalta, oonko osannut koskaan ennenkää..
 
Kukkia on aina mukava kuvailla // Siskon saamia synttärihorsmia

I ♥ Karppaus

 

Karppaus-tilastoja tämän hetkisestä tilanteestani. Oon nyt karpannu yhteensä 2 viikkoa ja 2 päivää. Muutos -4kg :) Karppaus mennyt yllättävän kivuttomasti, mutta tänään meinas kyllä palaa päreet oikein kunnolla (ja itseasiassa paloikin). Olin ihan erikseen muistuttanut siskoa, että olis kiva jos hänen synttärikekkereillään olis jotain tarjottavaa, mitä minäkin voisin syödä kahvin kanssa, vaikka karppaankin.

Paloi pinna kyllä toden teolla kun kävelin vikana kahvipöytään. Pöydällä notkui pelkkää hiilaripaskaa. Kakkua, pullaa, keksejä, maitoa, sokeria, lisää keksejä, daim-kakku.. ei mitään mulle :c Otti niin päähän, et teki mieli itkeä, ja pari kyyneltä siinä tippuikin vaikka kuinka yritin taistella vastaan. Mielentilaan vaikutti myös varmaan se, että heräsin just sohvalta enkä ollu käyny röökillä muutamaan tuntiin. Mutta kyllä sitten pisti vituttamaan. Onneksi sisko sitten tajusi ja teki myöhemmin karppimuffinsseja (vai taisiko olla Sami joka ne teki?) ja kaikki oli taas ok :)

Mut siis syy siihen miks halusin mainita tästä, oli se, että olin tyyliin viittä vaille valmis vihanpuuskissani syömään sitä vitun Daim-kakkua. Siinä oli yllättävän vähän hiilareita, n. 44g/100g, joka johtunee siitä, että kakku on gluteeniton ja laktoositon. Silti mulle ihan liikaa (koska esimerkiksi tän päivän hiilarit on jääny helposti alle sen 20g, Jeeeee!). Tulin siis järkiini, enkä syönyt sitten yhtään mitään niistä hiilarimössöistä :) Hyvä minä ♥ !


Olisko vähä hyvää? Nooooooot!
Kuva lainattu Googlesta.

 

Koska nyt avasin tän karppaus-asian niin voisinpas tähän vielä kirjoitella muutaman repsetin ruuista, joita oon syönyt nyt parin päivän sisällä. Olkaapas hjyvä taas!



Karppinen lohikeitto


400g sitruunaisia lohisuikaleita (1,5g/100g)
1 tlk Kookosmaitoa (1g/100g)
Ruokakermaa (15 %, 2,5g/100g)
Turkkilaista jogurttia (n. 2g/100g)
Mausteita (sitruunapippuria, suolaa)


//

 Kaikki ainekset teflonpäällysteiseen kattilaan,
kermaa ja turkkista jogurttia laitoin oman mieleni mukaan.
Keittele niin että pulpahtaa muutaman kerran ja namskis






Karppaajan krapulamättömix


2 Sianlihapihviä
4 siivua meetwurstia
Sinihomejuustoa
Santa Marian All Around - grillauskastiketta
Erilaisia sipuleita 
Pippuria ja muita mausteita

Salaatti oman maun mukaan, itse laitoin;
Jäävuorisalaattia
Tomaattia
Kurkkua
Raejuustoa
Mozzarella-juustokimpaleen
  
//

Hakkaa pihvit ohuiksi ja anna pannun kuumentua samalla kunnolla.
Lisää hieman rypsiöljyä tai vastaavaa ja lisää halutessasi sipulirenkaita.
Lisää tasaisen ohuiksi hakatut pihvit vasta kunnes pannu on tarpeeksi kuuma. 
Paista pihvejä päällisin puolin noin 1 min / sivu ja käännä.

//

Lisää pihvin paistetulle puoliskolle pippuria ja muita mausteita. Lisää myös sinihomejuusto ja lado päälle meetwurstisiivut. Käännä.
Toista sama pihvin toiselle puolelle ja anna paistua rauhassa. Lisää Santa Marian All Around-grillauskastiketta vasta hetki ennen kuin pihvit ovat valmiit.
Käytä kastiketta maltillisesti.
 Valmista salaatti samalla kun odottelet pihvien valmistumista.



Tähän jälkimmäiseen en muista hiilarimääriä, enkä ees kattonu ihmeemmin kun tein tätä (yks hyvä puoli siinä kun jääkaappi on täynnä pelkästään hiilarittomia juttuja ;>), mut jos niitä jostain tuli niin tomaatista ihan pikkasen (mut neki niitä hyviä!) ja jonki verran tosta grillauskastikkeesta. Käytin sitä kuitenkin niin vähän, ettei se voinut kyllä mitenkään pilata tuota annosta. Tää on kyllä niin sopiva mättö krapulapäivinä, varsinki jos (ja kun!) haaveilee pitsasta. Ei paljoa tarvinnu tankkailla illan aikana kun ton määrän ruokaa veti naamaansa.

Akrobatiaa parhaimmillaan!


Mun räkäinen olo alkaa muuten olla kehittymässä pahempaan päin. Kivana boonuksena mulla on ollut nyt 2 päivää vasemman puoloinen korva niin lukossa, et siihen sattuu tietyissä asennoissa, enkä oikein kuule sillä puolella kunnolla. Nooooh, mut eiköhän se tästä. 

Tänään siskon luona kokeilin ekaa kertaa kertakäyttöistä nenähuuhtelu/nenän avaus -jotain ei mitään käryä mitä- nestettä. Sain sellasen kapselin, kun pyysin Nasolinia. Johan piti mennä asentoon et sen sai nenään sisälle! 

 




Piti saada siis nenä 90 asteen kulmaan ja sit puristaa se kapseli ja vetää ilmaa nenän kautta sisälle, et sai sen nesteen sinne minne halus. Eihän siitä tullu mitää muutaku naurua :D


Ei mulla nyt sitten mitään sen ihmeempää, huominen vielä vapari ja sit toivon mukaan parempi fiilis tän flunssan kanssa :) Ai niin, hyvää syntymäpäivää sisko-rakas, oot ihan parasta ♥ !





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!