tiistai 3. huhtikuuta 2012

Cooking, Winning and Selling 2nd Hand Stuff


 "Perushiilaritonta" voittoon juoksevaa meetwurstia!


Tänään on tullut ehdittyä yhtä jos toista. Töissä oli täysi tohina päällä, mutta silti oli oikein mukava työpäivä. Töitten jälkeen riensin Lauralle kahville, josta sitten suunnattiin vakkarikirppiksellemme Seinäjoella. Mentiin lähinnä kattomaan mun ja siskon myyntipöydän kuntoa ja siivoamaan sitä. Tein koko reissulla vain yhden kirpparilöydön, mutta se oli sitäkin parempi. Laura ei tainnut löytää tällä kertaa mitään jännittävää.

Ollaan tosiaan siskon kanssa jo noin viikko pidetty pöytää tuolla Lakeuden Shoppiksella, jossa pöydän viikkovuokra on 28€. Aika suolasta, mut puoliksi ei niin paha. Itse oon tässä viikon sisällä saanut tienattua hieman päälle 70€, joka sinänäsä alittaa mun odotukset. Otettiin kuitenki vielä toinen viikko, jos myyntiä sais kasvatettua vielä jonkin verran. 

Tälläisen korun minä sitten tämän päivän kierrokselta löysin;


Pitkä sydänriipus // Laukeuden Shoppis 1€


Vittu mulla on leviä perse! :c



Kirpputoreilun jälkeen suuntasin kotiin ja söin ah niin ihanaa karppipitsaa, jota tein eilen illalla. Muuntelin hieman netistä löytämääni pohjan ohjetta, mutta ihan mielettömän hyvää tuli silti! Oon itekki ihan ihmetellyt sitä, et miten ihmeessä oon jaksanu näin hyvin värkkäillä ruokaa joka päivä. Toisaalta pakko, jos aikoo töissä syödä jotain. Tähän mennessä mulla on viikon sisällä lähteny 3 kg, mut se ei mun punkerokropas kyllä näy yhtään missään. Toiset 3kg niin sit aletaan jo puhua asiaa :) Voisin vaikka tähän laittaa oman karppipitsaohjeeni, jos joku haluaa kokeilla (suosittelen!).



Kuva lainassa täältä.


karppipitsa

(Pohja)Lisää aineksia mielestäsi sopivat määrät

5-6 kananmunaa
suolaa
Turkkilaista jogurttia
Edamia tai vastaavaa juustoa
(0g/100g)niin paljon kuin kehtaat 

//

Esilämmitä uuni 200 asteeseen, laita pellille voipaperi / öljytty leivinpaperi.
Sekoita pohja-ainekset keskenään niin että seos on kuohkeaa.
Levitä pellille ja esipaista n. 10 min.
Pohjan tulisi olla kauniin kellertävä.

Esilämmityksen jälkeen pohjan päälle voi alkaa latoa täytteitä oman maun mukaan; kinkkua, jauhelihaa, tonnikalaa, fetaa, punasipulia, valkosipulia, sinohomejuustoa, mausteita, tomaattia, paperikaa yms "perushiilaritonta". Päälle juustoraastetta. Uuniin n. 10-15 min ja namskis



En kyllä tajua et miten tosta tulikin niin hyvää, koska netissä pohjaan tungettiin jos jonkinmoista lesettä ja muuta shaizzea. Minähän en jauhoja syö kun karppaan, oli ne sitten millaisia jauhoja tahansa. Itsekin epäilin tuota pohjaa, mutta IHAN TOTTA, pitsan suurkuluttajan syvällä rintaäänellä, oli ihan perkeleen hyvää.

..Ja sitten siitä meetwurstista.


Tää juttu on pakko kirjottaa tänne, ennenku alkaan kattoon mitä ihmettä tää mun kone oikeen tilttaa. Mentiin tuossa vähän ennen kuutta MK:n kanssa tohon kiskalle kattoon raveja. MK:n omistama köpötes Ritemi oli Teivon raveissa kakkoslähdössä ja mentiin jännäämään et miten käy. 

MK oli niin hermostunu (raasu c: ) ja täpinäs että aiva tärisi ennen ku lähtö oli ees lähellä. Jännättiin koko lähdön ajan et miten menee. Tein viime sekunneilla kaksarin, johon laitoin toiseksi tietty Ritsun, toisen hevosen valittin typerän nimen perusteella (sen hevosen nimi oli Kiuas, hei oikeesti? :D) ja vähä  muiden ravimiesten neuvojen perusteella. Loppujen lopuksi Ritemi tuli toiselle sijalle, ja minä voitin euron toto-lapullani parikymppiä! JEEEEEE! Tuo kakskymppiä tuli kyllä niin hyvään saumaan! Sijoitin voitoistani hurjat 4€ puolen kilon juustoklönttiin (joka tietenkin oli tarjouksessa :D ). 

Onnea Ritemille ja MK:lle ❤ !


Näin täällä pohjanmaalla tänään, huomenna uudet kujeet ja VAPAA! ;)





1 kommentti:

  1. olisin löytänyt vaikka mitä mutta kun tuo rahatilanne sattuneista syistä on mitä on :( nim. 40 ruokakauppaan x)

    Tuun huomenis jossai välis maistaa sun pizzaa ;)

    Huomiseen baby <3

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!