torstai 26. toukokuuta 2011

Itsetehty on aina uniikki

Hola palleroiset!

Taas on vierähtänyt tovi, kun viimeksi vuodatin tänne oman (tällä hetkellä surkean) elämäni tähtihetkiä. Eniveis, eilen töissä sain ihan kuningasidean! Määäään mä oon taitava! Siis oikeesti, miks kukaa ei ikinä taputa mua selkään tälläsis tilanteis sillee "Hyvä tyttö Taru!". Löysin ainakin yhden positiivisen puolen siitä, että on lehtipisteellä töissä. Tässäpä tuotokseni. Raamit Anttilan alesta, isoin 4,90e, keskikoko 2,99e ja pienin 2,45e. Kokoja en enää muista, mut who cares, antaa vähä osviittaa.





Blogger tilttaa jotain omaa paskaansa,
joten tässä linkki suurempaan kuvaan.



Hei mut minne laitan tää taulut?

Keittiöön, se on varma. Laura antoi hieman vinkkejä, mutta pitää vielä miettiä laitanko kaikkia seinään, vaiko vaan nojailemaan seinää vasten... Näyttivät kivoilta keittiön pöydälläkin :)


Ja kuvat tauluihin sponsored by tämä yyyyli ihana ranskalaisenglantilainen lehti, Be Street. Henkilökunta-alennuksen kanssa 4,95e. Halpa, koska lehti on muutenkin täynnä tälläsia kuvia. Mukana tuli myös iso juliste, jonka toinen puoli on samanlainen kuin kuvassa näkyvä kansi. Toisella puolella oli journalismin vapautta puollustavan liikkeen juliste, jossa oli todella vanha painokone ja teksti "Freedom of the Press is Guaranteed to Those Who Take Matters into Their Own Hands."  Tämän laitan makkarin puolelle, kun jaksan. Sori en jaksanu näpsäistä kuvaa julisteesta. 


Be Street-lehti <3 Vois ostaa tulevaisuudessakin!

Sitten siirrymme muihin asioihin. Tällä viikolla oon saanu muutaki aikaseks ku vaan noi taulut! Sisko ja siskon mies tuli liian kauan kestäneen ruikuttamiseni jälkeen vihdoin asennusapuun tuon Ikean vaijerin kanssa. Tää ei kuitenkaa taannu sitä, et kaikki menis niinku pitäis. Asennus oli aiva vammaasta, naurettiin kaikki aiva sakeena ja väiteltiin koko aika et kuinka asennetaan, mihin kohtaan, onko se nyt suoras, no ei oo, paina sitä vitun porakonetta, ei se oo tarpeeksi syvä, vittu mä inhoan betoniseiniä ym ym ym :D Mut saatiin sitte laitettua loppujen lopuksi vaijeri seinään kiinni. En oo vielä saanu mitään järkevää laitettua siihen, mutta tässäpä vähän kuvia ja pikkuisia ideoita, joita oon tähän keksinyt. Yllämainitsemastani lehdestä aioin etsiä lisää kuvia, ja liimailla vaikka kartongille, ja tuohon vaijerille roikkumaan.

Anteeksipyyntö kuvista, jotka ovat yyyli keltaisia myöhäisen kuvausajankohdan vuoksi (kuten kello kuvissä näyttääki).

En siltikää oo tyytyväinen! Mitä mä tälle teen!
Ideoita?

Ehkä sitten, kun saan Heidiltä vähän kuvajaisia
lisää, tää voi näyttää järkevältä.
Nyt oon vaan ripustanu siihen mitä sattuu.



Uuh, Marilyn Monroe!

Sitten puhutaan vähän ruuasta! Tein pari päivää sitten ihan taivaallista kotiruokaa, Minestronekeittoa! <3 Nam! Niiiiiiiin hyväää :) Aivan uber huippua! Kyllä meni nälkä ja sai syödä useampaan otteeseen! Miks kaikki aina morkkaa minestronekeittoa? Ja oi, kanakeittoakin vois joskus tehdä! Sekin on niiin hyvää. Mä oon ihan mestari kaikissa keitoissa, oikeesti! 


Käytin ekaa kertaa marinoimatonta kanaa. Aatelkaa, ekaa kertaa WTF! Mut tulevaisuudessa ostan varmaan aina vain sitä, oli jotenki niin paljon parempaa. Kiitos Heidille myöskin tästä oivalluksesta :D ! Hei kaikille ruuanlaitosta kiinnostuneille! Tässä linkki kanakeittoon ja tässä linkki erittäin helppoon ja halpaan piirakkaohjeeseen, jos yhtään löytyy kokin vikaa :) Molemmat omia reseptejäni.

Nyt meen kuitenkin savukkeelle ja sitten hyökkään meikkiblogin kimppuun. C u there :)

ps. Sori ku mainostan niin kauheesti, mut muistakaahan käydä äänestämässä mun ja Heidin kuvaa Samsungin sivuilla. Myös äänestäjien kesken arvotaan yks Samsun Galaxy S 2-puhelin, jonka itsekin toivon voittavani tuon kilpailun kautta. Jokainen ääni on tärkeä! Kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!