sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Repeilyä

Voi puan frago ku oon laittanu kameranjohdon jonnekki ihmeen muuttolaatikkoon jo, eikä mulla oo mitään käryä missä noissa laatikoissa se voi olla! Olisin tehny tonne meikkiblogin puolelle entryn tosta mun meikkisivellin setistä, voi fuck!

Eilen Saijan 25v synttärit Jouppiskalla. Oli varsin mukava reissu! Poppoota oli sopiva määrä ja uusia tuttavuuksia tuli tehtyä. Olin kuitenki niin poikki et syömisen jälkeen teki mieli painua nukkumaan vaikka saman tien, mutta urhoollisesti jaksoin sitten olla bileissä loppuun asti. Baariin en sitten mennyt, vaikka alkuillasta olin niin suunnitellut. Ei vain jaksanut. 

Tänään sitten Sirpa ja Sammy tuli vähän auttamaan tänne kämpille kamojen kasaan laitossa. Sami korjasi yhden laatikon sillee *simsalabim* ja Sirpa laitto astioita Atrian laatikkoihin. Otin sitten riskin ja katsoin sängyn alle. Not good. Sieltä löytyi jos jonkinmoista PASKAA. Villakoiria oli niin paljon, että kennelin olis voinu perustaa. Sitten löytyi vähän Heidinkin kamoja :D Tästä syystä sainkin kuunnella Samilta lesbo-läppää, koska tyyliin vartti ennen löydöksiäni olin selittänyt tämän hetkisestä todella hiljaisesta miestilanteestani :D Vittu että repeiltiin Sirpan kans ku löytyi yks vähän "ruttuinen" esine sängyn alta :D Meinas maha katketa :D

Iskä on opetellu muuten kirjoittamaan tekstiviestejä. Aamulla nimittäin heräämisen jälkeen puhelimeen oli tullut tekstiviesti jossa luki "PILLU". Ei meidän porukat pössööjä oo?? :D Iltapäivällä kysyin Sirpalta, että oliko hän saanut iskältä tänään viestiä. Oli kuulemma saanut, ja viestissä oli lukenut vain  "HUONOJA KALAMIEHIÄ". Naurettiin ihan vääränä kun kerroin, että iskä oli kuulemma lähettäny "RÖH RÖH"-tekstarin, muttei itsekkään tiennyt kenelle. Meinasin tukehtua kun aloin samaan syssyyn kertomaan yhestä kerrasta, kun äiti soitteli pilaria meille sisaruksille huutaen "Kääpä on kuallu!" puhelimeen ja lyönyt luurin korvaan saman tien. Ei tullut kovin yllätyksenä kun äiti oli vahingossa soittanut jollekkin harrastus-kaverilleen (eli joku n.60-70v mommalle), sanonut samaa puhelimeen ja lyönyt luurin korvaan. Vittu että piti repeillä ! MEidän perhe on kyllä aiva huippu! 

Joka tapauksessa, vietiin sitten yhdessä roskat pois, yhteensä muistaakseni 6 200l isoa jätesäkkiä. Voisin lyödä satasesta vetoa, että nuo mommat menee ja dyykkaa niitä kamoja ihan varmana! Täs vaihees on hyvä sanoa hasta la vista beibi! Stana! :D

Nojoo mut Mikko tuli kylälle ni mä meen ny. Moigaaaaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!