perjantai 25. maaliskuuta 2011

Ehtimisiä, Burlesqueta ja Nolifetystä

Heti ensimmäisenä täytyy pyydellä kaikilta suuresti anteeksi. Työkaverin (siskon) sairastumisen takia oon ollu niin paljon töissä ja siinä sivussa monissa sosiaalisissa aktiviteeteissa, etten oo yksinkertaisesti ehtiny, saatikka jaksanut päivitellä tätä blogia. Sunnuntaina aion päivitellä tuota SNBK:sin puolta, nimittäin tilaamani meikkivälineet vihdoin ja viimein saapuivat tiistaina (muistakaa muuten osallistua tuolla meikkiblogin puolella kilpailuun! Kilpailuun pääset tästä). Joka tapauksessa, voisin sepustella tässä entryssä jotain ihan perussettiä siitä, mitä oon puuhannu vähäisinä vapaa-aikoinani viimeaikoina. 

Viikonloppuna olin kotona isin ja äitin työnä, vaikka jouduinkin sitten töitten takia hinautumaan kohti Seinäjokea aivan liian aikaisin maanantaina. Oli ihanaa viettää viikon ainoa vapaapäivä kotona niin, että sammuin väsymyksestä nojatuoliin peittoineni ja kissa sylissä. Lauantain ryyppyreissulla oli varmaan osuutta sammahtamiseen. Sunnuntaina ehdin nähdä ystävääni Tiinaa taas melkein kuukauden tauon jälkeen ja oli taas yhtä mukavaa kuin aina ennenkin. Sunnuntai-iltana olinkin jo yhdentoista maissa sängyssä meidän kissun kanssa. Prkl kun en muista tätä meidän kissarakkautemme nimeä, isä ja äiti sanoo sitä Tumpiksi, mutta on tällä kaunokaisella oikeakin nimi. Muistaakseni alkoi M:llä, mutta olkoon nyt Tumppi sitten. Sitä nimeä se ainakin tottelee.


Purrr purr, minä niin tyytyväistä nukun tässä <3


"Onko pakko ihan naamalle änkeä sitä puhelinta, häiritsee untani... zzzz"


"ZzZz Purrrrr ZzZ"


"Hei ihan oikeesti nyt!"


No kuvataampa omaa pärstää sitte välis :)


"Ja nyt jos se kuvaaminen ei pikkuhiljaa lopu..!"


Aivan ihana Tumppi <3 Iskän ja Äitin työnä yks parhaimpia juttuja on just kaikki eläimet. Sunnuntaina Juha ja Tiinakin oli käymässä ja tietysti Nita tuli mukana myös. Lotulla ja Nitulla oli tosi hauskaa kahdestaan, menivät peräjälkeen edestakaisin niin pihalla kuin sisälläkin. Harmi ettei tullu otettua kuvia, ottaminani videoita en  kuitenkaan jaksa juutuubiin uploadata.

Maanantaina ehdin olla Seinäjoella vanhalla kämpillä koko päivän aikana jopa 5 minuuttia.  Kämpille päästyäni vaihdoin vain takin ja kävin vessassa. Sitten työmaalle. Olin aiva poikki ku pääsin illalla kotiin. Tiistain ja keskiviikon välisen yön vietin Törnävän kaupunginosassa Nitun kanssa, koska Pikkuveljen tyttöystävä Tiina oli yövuorossa. Oli kyllä niin mukavaa olla koiravahtina, Nitu oli niin iloinen kun päästin sen parvekkeelta sisälle. Mentiin Nitun kanssa nukkumaan joskus 11 maissa ja oli jotenki yli kiva fiilis, ku toinen valvoi unta sängyn jalkopäässä. Aamulla kun herätyskello soi ja nousin sängyn reunalle istumaan, Nita tuli siihen eteen  ja venytteli etutassujansa, haukotteli ja päästi sellasta "kismittelyääntä". Meinasin hyökätä samantien halaamaan sitä, oli se niin suloinen ja ihana näky heti aamusta :) Tulin niin iloiselle mielelle oikeesti! En ees tajua miten tollanen voi vaikuttaa niin paljon! :D Saman tien Tiina jo tulikin yövuorosta ja minä lähdin puolen tunnin sisällä takaisin työmaalle.


Nitan ja mun kaverikuva :)

Keskiviikkona töitten jälkeen ehdin olla kämpillä oikein parisen tuntia, sillä siirryin kahdeksan aikoihin Ilonaan kuvaushommiin. Ilonassa oli alkuillasta ensin sitsit ja klo 22 alkoi kaikille avoin 50's kaadot, jossa esiintyi burleski-esiintyjä Lou Lou D'vil, jonka esityksestä pidin kovasti. Illan parhaimmat kuvat tuli Lou Loun vikasta esityksestä. Näitä muutamia kuvia oli vain PAKKO vielä järkyttävästä väsymyksestä huolimatta päästä yöllä kolmen aikoihin muokkailemaan. Kivojahan niistä tuli. 




Tää vika kuva olis ollu muuten ihan super hieno, mut ilme olis voinu olla parempi. Mä en sitten yhtään tykkää laittaa noita copyright merkintöjä kuviin, kun tuntuu että kuvat menee ihan pilalle. Mutta nooooooh, nyt tuntui jotenki vain pakottavalta tilanteelta laittaa ne.

Nyt kuitenkin asiasta moottorisahaan! Henri mahtavuus toi mulle joku pari viikkoa sitten (?) Dragon Age II :n ja oon aiva himona hakannut sitä aina kun oon kerenny. Aluksi kaikki lörpöttelykohtaukset tuntu ihan saatanan raskailta kuunnella, mut nyt sitten loppua kohden niitä oottaa melkeimpä ihan innolla, et näkee miten esim. main plot edistyy. I like! Pakko laittaa vähän tuolta DA2:n nettisivuilta bongattuja screenejä tähän väliin!


DA2:sen ehkä mukavin "efekti" on toi pelin pysäytys. Mä välillä pausetan vaan et voin kyttäillä grafiikkoja, jotka on ihan huippuja tällä mut pelimasiinalla <3 Varsinki Merrilin spellit on hienoja ku sillä on niin kiva buildi :3


Ja Fenris on mun lemppari!

Nojoo, kello alkaapi näyttämään puolta yhtä, ja päätin vielä pelata yhden Lolin, joten lisää jatkossa, ainakin tästä muuttohelvetistä on sanottavaa yhtä jos toista. Mutta siitä myöhemmin lisää. Varmaankin sunnuntaina. TJ 7!

1 kommentti:

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!