tiistai 22. helmikuuta 2011

My Heart is Beating Like a Jungle Drum



Toi video ja Emilia Torrinin ilmeet sopii nyt niin hyvin tähän päivään ja tähän olotilaan, joka mulla nyt on. Tuntuu ihan siltä ku "väreilis" jollain tapaa. Vitun kaksmielistä, vaikken sitä niin tarkotakkaa.

Tänään Mk:n kanssa kylillä etsimässä kaverille yhteistä synttärilahjaa. Ennen ku menin ennaltasovittuun treffauspaikkaamme, käväisin Fantasialinnassa tuossa Vapaudentiellä. Löysin sattumalta siellä hyllystä kirjan, jossa oli kuvattu turhia Japanilaisia keksintöjä. Tällaisia keksintöjä oli esim. pienet sateenvarjot, jotka voi kiinnittää kengän päähän, ettei kalliit kengät kastu sateella. Toinen keksintö, joka sai nauramaan oli tietynlainen kuppi, joka kiinnitettiin olkapäähän. Tämä kuppi esti korvakorujen katoamisen, jos ne sattuvat putoamaan jostain syystä. Fantasialinnasta tarttui käteen eräs hauska juttu, josta voisinkin kertoilla joskus myöhemmin.

Mk:n kanssa sitten käytiin Anttilassa, lähinnä Alkossa käynnin takia. Ah, ihanaa, huomenna viihteelle, aivan mahtavaa <3 Anttilan reissulla kävin samalla vähä ruokakaupas ja sitten pötköteltiin Gringos Locosiin ostamaan ennakkoliput huomisiin monotansseihin. Samalla pyörähdettiin Galaxie Centeris katsastamassa millanen renppa siellä oli tehty. Ihan jees, mut mun mielestä 8e/h biljardista on aika paljo.

Kotiin päästyäni olinkin jo neiti T:n kanssa yhteyksissä illan suunnitelmissa, ja hän lupautuikin tulemaan vielä myöhemmin kyläilemään Nita-neidin kanssa. Nita on kyllä niiiiin mun lemppari, aivan ihana koira! Ja kuten MK:kin sanoi tullessaan kyläilemään vielä uudestaan, Nita sopii sisustukseen. Nippe on kyllä niin monipuolinen koira, sen naama on aina erilainen :D Se ei oikein tykännyt ku otin siitä kuvia, se haukahteli kameralle, mutta en luovuttanu :) Niiiiiiiiin söpö! <3





Illan aikana katsottiin T:n ja MK:n kanssa videoita youtubeksista, puhuttiin Petri Nygårdista ja Johanna Tukiaisesta. Uskokaa, mutta saatiin näistä kahdesta henkilöstä ihan oikeeta keskustelua aikaseksi!

Tein hirmu löydon netistä tänään! Verkkokaupassa Samsung Galaxy S:n takakuori 15e! :)


Samalla kaivellessa sain tietää, että Samsungilta tulee nyt jo Galaxy S II. Saapi nähdä miten homma etenee, jos sais tän ekan maksuun odotettua nopeemmin ja ostais sitte S II:n jossain vaiheessa :)

Tää oli kyllä maailman turhan päiväisin päivitys, mutta oli sellanen fiilis et pitit kirjottaa jotain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!