perjantai 18. marraskuuta 2011

Fractures



Jos olis ahkera ja kirjottas vielä toistamiseen tälle päivää. pitää laittaa vähä kuvia mitä kaikkea kirppareilta onkaan löytynyt! :) Ensin voisin vähän kertoa mitä oon täs viime päivinä puuhaillu.

Tämä päivä on menny vähä liianki letkeästi, koska oon saikulla. Joku ihmeen kuumehyökkäys möyrii mun kropassa, eikä lääkärikää päässy selvyyteen, että mikä on kyseessä. Eilen pikkuveli tuli käymään ja toi mulle kartsallisen tupakkaa just ku olin heränny päikkäreiltä. Oli selkä niin kummallisesti kipeenä, että päätin kokeilla kuumetta. Mittari näyttiki komeesti 37,68 astetta. Urhoollisesti jaksoin kuitenkin mennä hiustenvärjäysprosessin lävitse, kiitos siitä Juha :) ! Ennen suihkuun menoa kokeilin kuumetta uudelleen ja mittari oli pompahtanut 37,86 asteeseen. Sai sanoa että nyt on ihan virallisesti kuumetta. Seuraava yö meniki pyöriessä ja kääntyillessä. 

Heräsin siinä kuuden aikoihin aamusta ja kaivelin netistä työterveyden puhelinnumeroa. Ajanvaraus alkoi vasta puoltatoista tuntia myöhemmin, joten päätin vielä yrittää hetken aikaa nukkua. Loppujen lopuksi heräsin yhdeksän jälkeen ja soitin samantien lääkärin aikaa. Onneksi vielä löytyi vapaita aikoja. Lääkäri oli kyllä ihan mielettömän masentava persoona. Nytpä sitä sitten parannutaan kuumeesta koko viikonloppu. 

Tässä vaiheessa pitää muuten pyydellä anteeksi näitä kirjotusvirheitä, joita "saattaa" tipahdella tänne tekstiin vaikka ja mihinkä väliin. Mun näppiksestä on loppumas patterit tai sit toi vastaanotin ei ota kunnolla, kun tää jättää välillä kirjaimia pois, vaikka kuinka niitä painelis.

Eniveis, tänään oon sitte ihan muuten vaan kenaillu, kattonu jo yhden leffan ja voishan tuon uusimman Potterinkin toistamiseen dvd:ltä kattoa. Laurakin kävi kääntymässä ja piristi mun kipeilyä. Kiitos teestä <3 Oli todella huomaavaista :3

Nooh, mut ku olen kerran materialisti (ainakin jossain suhteessa), niin voisin tähän vähän listata mitä kaikkea löytyi viimeviikkoiselta Ikean reissulta, jonka tein kahden työkaverin kanssa samalla, kun oltiin Tampereella suorittamassa "pommikoetta" (= saa myydä ilotulitteita kaupassa). Löytyi jos jonkinlaista mukavaa ostettavaa ! Skipattiin näyttelykerros kokonaan ja mentiin suoraan itsepalvelukerrokseen, tai mikä lie nyt onkaa. Tälläistä mukavaa sieltä löytyi!


Kahden laisia kuppeja, korkeampia neljä kpl,
tähtikuvioisia 6 kpl. Korkeammat oli 1,50€ kpl,
tähtikuvioiset 2,95€/6kpl


Ihana punkkulasi myöskin 1,50€.
Näitä ostin vain yhden jostain syystä.

Herätestoksena tuollainen oikeasti pilarikynttilöille tarkoitettu alusta 1,95€.
Pilarikynttilöiden sijaan ostin tuollasia isompia tuikkukynttilöitä.

Sit menin ja ostin uutta kangasta rapiat 6,5 m :D Makso sellasen 40€
eikä mulla oo vielä mitään käryä mitä tuosta tekis. Uudet verhot ainaki ja tyynyjä.
Kyllä tuolle tarkotuksen vielä keksii :) Kiitos Lauralle tankona toimimisesta!


Näitten lisäksi ostin lisää haaukoita ja siskolle sellasen viiden euron valkoisen Lack apupöydän. Ihan mielelläni sen sille toin, koska saan sillä livulla siskolta sitten ompelupalvelut tuohon kankaaseen! Olis mukava esimerkiksi nää kaks isompaa tyynyä sohvalta laittaa tuolla kankaalla ihan uusiksi. Toisaalta tuota kangasta olis niin paljo, että siitä sais tehtyä kokonaan uuden alkoviverhon tämän nykyisen raidallisen tilalle. Toisaalta on niin in love tuohon raitaiseen, etten millään malttaisi sitä vaihtaa pois.

Ollaan käyty Lauran kanssa taas ahkeraan kirppuroteilla. Voi niitä löytöjä! Viimeisimmän käynnin jälkeen on löytynyt vaikka mitä helmiä! Niistä seuraavaksi.


Ihanan petroolin sinisiä tähtiä ja hopeisia sydämmiä! Aioin laittaa nämä yhden tilaamani
Party Lite systeemin sisälle, kunhan saan sen ensin :) Oliskohan nää maksanu 1,50€?


Taas lisääntyi purnukka perhe liesituulettimen päällä! Nyt sieltä löytyy
kolme pientä lasipuolloa a 0,50€ ja tuollanen pinkki purnukka myöskin.

Sokerina pohjalla tämä ihanuus! Ihan moitteettomassa kunnossa, 2€.
Sori toi kirkkoveneen kuva, siskon jotain terveisiä voisin kuvitella :D




Oon viimeaikoina muutenki panostanu kotiin ja kaikkeen ruoanlaittoon liittyvään. Toissapäivänä ostin uudne paistinpannun ja teflon pintaisen pikkuisen kattilan. Nytkun tän mun tämän hetkisen villityksen takia kiinnitän ruokaan muutenki enemmän huomiota, on mukava kun on kunnon vehkeet millä tehdä sitä. Eli kyllä , olen sortunut karppaamaan. Ostin jopa lihavan arkkivihollisen, PUNTARIN! Herrijee! :D

Nojuu, nyt pitää tehdä vielä muutama tärkeä puhelu ja sitten voisin paiskautua suihkuun.

Ps. Petrin keikka oli ihan fantastinen ja koko viikonloppu muutenki mun mielestä aivan mieletön. Ostin ylkkä hienon keikkapaidanki ja olinko vähä prökkevää sen kans! :)

4 kommenttia:

  1. üüü, mäki haluan ikeaan!! Perkele ku ei koskaan tuu lähdettyä vaikka se on vielä suht lähelläkin. Mitään isoa sieltä ei kuitenkaa voi koskaan tuoda, ku pitää bussilla mennä. Kattoo ehkä sit viimeistään ens vuonna ku hommaan oman auton :D
    Ja toi liitutaulu on tosi pop!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa tehdä löytöjä; mä tykkään kovasti..
    Liitutaulu on IHQ!
    Aika kivoja ja edullisia noi ikean tähtilasit :)

    VastaaPoista
  3. Tähtilasit oli kyllä ihan mielettömän edullisia, ja tuo liitutaulu on kyllä niin helmi :)

    Laura: Kannattais vaan mennä käymään sielä Ikeassa, löytyy jos jotaki ;)

    VastaaPoista
  4. Joo, Keken mielestä kaikkia turhakkeita :DDDD pitäis varmaan vaan mennä ilman sitä njäh njäh njäh :D

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!