perjantai 18. marraskuuta 2011

Confessions



Aww jälleen kerran! Ihanaa että ihmiset jaksaa kahlailla tätä blogia, vaikken ole sitä juurikaan viimeaikoina päivitellyt. Nyt tuli kuitenkin erittäin hyvä sauma, koska olen saikkulilla ainakin tän viikonlopun määrittemättömän kuumeen takia. 



Laura ihana antoi minulle Lohariunelmia-blogissaan minulle näinkin suloisen tunnustuksen. Kiitos tästä! Tunnustuksen saaneena mun täytyy tietty laittaa tunnustus eteenpäin (ohjeissa oli kymmenelle blogille, mutta katsotaan löydänkö niin montaa) ja vastailla kymmeneen kysymykseen. Kysymykset tulevatkin tässä:

  1. Lempiväri: Kaikki pastellisävyt on ihania, lämmin ja kirkas pinkki, ja sit tietty musta. Sellasesta "trikoonharmaasta"kin pidän. Nyttemmin pastelleista sininen on ollut jotenkin in :)
  2. Lempieläin:Ehdottomasti kissa. En ikinä haluaisi edes koiraa, vaikka niistäkin kovasti tykkään. Kissat on vaan enemmän mun juttu. Pidän niiden itsenäisyydestä ja siitä, että niillä on kaksi täysin eri puolta. Toisaalta ne vaativat hellyyttä ja lämpöä, kun taas toisaalta ne ovat raakoja tappajia :)
  3. Lempinumero: Emmä tiä? Voiko olla lemppari numeroa? Kai joku mahdollisimman iso, jos vaikka tilipussia ajatellaan? :D
  4. Paras alkoholiton juoma: Tällä hetkellä Pepsi Max tai Cokiksen Zero. Mut Zombiemarja on kans aika hot.
  5. Facebook vai Twitter: Facebook ilman muuta, koska Twitterissä ei oo ketään...ja jos onkin niin en ainakaa osaa ketään sieltä ettiä. Voisin kuvitella käyttäväni Twitteriä enemmän jos siellä olis yhtä paljon porukkaa kuin esim. Facessa.
  6. Intohimosi: Kaikki mikä lihottaa ja on epäterveellistä.
  7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Antaminen ehkä tietyllä tapaa enemmän, koska siitä jää käteen mun mielestä enemmän, varsinki jos on keksiny varsin hyvän lahjan ja saaja oikeasti tykkää :)
  8. Mieluinen muoto tai kuvio: Ööö, ympyrä? Koska se on pyöreä niinkuin minäki? Mut jos joku kuvio.. niin risti, jos se muodoksi tai kuvioksi lasketaan.
  9. Paras päivä viikossa: Perjantai-lauantai-sunnuntai. Mut vain jos ne on vapaita.
  10. Lempikukka: Kalla ja tulppaani (varsinki valkoiset tulppaanit)

And the awards goes to these wonderful blogs... *rumpujen pärinää*


Mealle ja hänen orvokeilleen
Talviketulle Sysimetsään
Paakulle ja hänen päiväkirjalleen
Tiinalle hänen blogiinsa

Nyt jos olen vielä ahkera tyttö, voisin ihan hyvin vielä bloggailla lisää, tehdä yhden haasteen ja ottaa vähän kuvia uusimmista kirpparilöydöistäni ja Ikea-rundista.

1 kommentti:

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!