perjantai 15. heinäkuuta 2011

Jotain shaibea.

Mitä vittuaa?? Perjantai, MINÄ kotona? Yksin, selvinpäin, meikattuna, vaattteet päällä? (hah, normaalistihan olen aina ÄLÄSTI). ÄÄäääääähhhhhhhh ;c Seuravassa musaa siksi aikaa, kun luette tätä paskashittiä tältä mun sivulta.








Nyt oli pakko tehdä ihan mini flowpostaus vaan jostain. Vaikkapa tuosta Potterista, joka käytiin babybron ja sen muikin kanssa katsastamassa tuossa pari tuntia sitten. Olihan se hyvä. Jopa ihan hyvää tasoa yleisesti ottaen elokuvaksi. Ei kuitenkaan mikään Oscarin arvoinen, mutta kassamagneetti-tittelinsä se kyllä ihan ansaitsi.

Koko elokuvan ajan kuitenkin odotin: KOSKA tässä tulee se MAJOR-MOKA. Tulihan se sieltä! :D Laura kyllä huutaa, jos se lukee tän postauksen, se niin painotti ettei saa feilata. Mutta, pakko sanoa sen verran: ei jeesus se loppu, kirjassa oli niin luonnollista 19 vuoden jälkeen.. mutta jollain Daniel Radcliffellä (kirjotinkohan oikein) joku muksu? :DD En jotenki vaan voi yhdistää tätä mielikuvaa niihin hevosen (?!) kanssa otettuihin alastonkuviin. Olihan se hevonenkin alasti, mutta sille se sentään oli luonnollista! :D Sitä paitsi, suurella todennäköisyydellä se hevonen oli paljon karvattomampi kuin Daniel, yhhh. 

Mä meen ny suihkuun.

4 kommenttia:

  1. Sun musavalinta meni kyllä niin nappiin tässä blogissa! Flyleaf <3

    Potteri oli paska, mun mielestä ainaki. Ehkä se johtu siitä et luin sen kirjan hiljattain (toukokuus), niin oli vielä niin tuorees muistis miten se oikeesti menee niin vitutti sit kaikki kohdat jossa oli väännetty juonta elokuvaan sopivaksi. Ja se loppu oli kyllä niin läppä, naurettiin kaverin kans ihan kippuras koko loppukohtauksen ajan.

    VastaaPoista
  2. Voi kun oot nättimys!

    (kommentti, joka tuli mieleeni, kun ihan yleisesti katselin kuvia täältä ja lueskelin blogiasi <3)

    VastaaPoista
  3. hahaa, kiitos! :D Ihana oli kommentti ja sai heti nassun vääntymään ylöspäin.

    Sulla on myös tosi ihana blogi, löysin ihan sattumalta ja ei voi muuta sanoa, kuin että koukussa :)

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!