perjantai 6. toukokuuta 2011

Ikea-katsaus

Heipparallaa kaikki palleroiset!

Tänään on ihan pakko tehdä tälläinen postaus Ikea-reissusta, joka (kaiken mennessä hyvin) on tulossa tuossa ensi viikon perjantaina. Ei saa vielä innostua liikaa, etten pety, koska asioilla on tapana myös järjestyä, mutta myös mennä ihan mutkalle. Heidin ja Lauran kanssa ollaan menossa, ihan huippu seuraakin vielä! <3

Tässä vielä koko keskustelu Facessa :D

Haha :D Näkyy vähä et oon innostunu? :D



Aneiveis, mä sit kattelin Ikean nettisivuja viimeyönä. Vähäkö löytyi kaikkea yli kivaa! Meinasin kualla koneelle! :D Budjetti on tiukka 200e, mutta mitä vähemmällä sen parempi. Jos alitan mun "must"-ostoksilla tuon 200e, voin jättää vähän varaa jollekki extemporee-ostoksille. Tältä näyttää mun ostoslistani!

Lamppu yöpöydälle 3,95e

Tai vaihtoehtoisesti tämä, mustana tai valkoisena 15,95e

15e. Heidi osti viime reissulla tän, se on kyllä NIIIN nätti
kukkapöytänäki et omg! Tää on "ei niin pakko ostaa"-listalla.

Tietokoneelle tommonen ylikuumenemisalusta/ sylitaso 3,95e
Harmitti kun en viimeksi ostanut! Must-listalla siis tälla kertaa.



Pienempi avohylly sängyn yläpuolelle 7,95e kpl. Näitä kaks kappaletta (yht. 15,95e)


Tai vaihtoehtoisesti tämä pidempi, 14,95e. Säästäis euron :D


Musta apupöytä 4,95e. Ostan uuden, koska entisessa
on pahoja naarmuja muuton jäljiltä. Muutenkin mun
mielestä järkevämpi ostaa kokonaan uus, kuin esim. 4,50e
maksava spray-maali.

Valkosenaki olis aika hottis! 4,95e myös.
Mä en kyl tiedä minkä tarkotuksen mä tälle keksisin..



Uus huopa sohvalle 3,95e. Valkoinen olis kivempi,
mut se varmaan likaantuu liian nopeesti, et musta varmaan parempi.


Uuh, mun lempparikangasta! Ostin tätä viimekski 4 metriä,
ja sain siitä alkovin eteen ison verhon. Nyt tarvitsen
tätä kangasta lisää, et saan rahin päällystetty uudestaan.
4,95e metri, tarvin kaks metriä, eli 10e koko läjä.




Kangasvaihtoehto nro. 2, 4,95e metri.


 Mitä muuten ootte mieltä, olisko paha ostaa alkovin eteen kokonaan uus kangas? Vois laittaa rahinkin uusiin raameihin tälla kankaalla. Kumpi on parempi?

Apupöytä, 69e

Ihastuin tuohon apupöytään Ikean nettisivuilla ihan täysin, et mittailin  heti perään et miten se mahtuis tohon yhteen paikkaan, johon se olis aivan UUBER hieno! Aika pitkä tuo kyllä on, mutta eipä haittaa. Melkein parempi!


Eli apupöytä tulis tohon.  Osa pöydästä menis sitten "makkarin" puolelle, josta sais sitten samalla yöpöydän apupöydän toisesta päästä. Olohuoneen puolelle jäävä pää olis sitten tarkoitettu tietokoneelle ja muutenkin vähän niinku työpöydäksi. Meinasin jo muuttaessa hommata ATK-pöydän, mut sitten pakastin vei atk-pöydän paikan, enkä voinutkaan ostaa mitä ajattelin. Tää olis melkeimpä parempi, koska yks pöytä täyttäis kahden huonekalun tarkoituksen. Jos ostan tämän, mun ei tarvi ostaa sängyn yläpuolelle hyllyjä ollenkaan. Mitä ootte mieltä? Tuleeko liian täyteen? Olis kyllä niiiiiin kätevä! Ja halpa! Oon nähny tän saman apupöydän myös sisustus ja sepustus -blogissa. Linkkiä juttuun tästä. Tutustukaa muutenkin tuohon blogiin, aivan mahtava!

Yhteensä kaikki listalla olevat olis 143,65e (poislukien valkoisen apupöydän, koska en sitä 98% todennäköisyydellä osta). Tällöin olis sitten vielä rahaa ostaa extemporeejuttujakin, jos haluaa. Halvimmillaan koko reissusta pääsisi noin 70e:llä, jolloin tuo 69e maksava apupöytä jäis kokonaan pois. Hm.....

No mut nyt pitää alkaa vähän meikkailemaan, pitää töihin extra-aikaisin :)

5 kommenttia:

  1. Löytyipäs täältä kivoja ostossuunnitelmia ja KIITOS tuosta kivasta lauseesta tuolla lopussa koskien blogiani:)
    Raitakangas on parempi; tuo toinen jotenkin vilisee silmissä....

    VastaaPoista
  2. Äiti on opettanut että aina jos on kehumista ja hyvää sanottavaa, niin pitää sanoa. Sun blogi ja talo on kyllä aivan ylimahtavat! Keep it going :)

    Ja kiitti mielipiteestä, oon itsekkin samaa mieltä, toi toinen kangas voi kyllä hyppiä silmille. Pitää kyllä kuitenkin kattoa kangasvaihtoehtoja sitten paikan päällä..

    VastaaPoista
  3. vaikee mennä sanomaan tuleeko liian ahasta jos ostat ton pöyrän ku en oo sun kämpäs paikan päällä käyny... Ei se tuu liian täyteen jos siitä mahtuu helposti kulkeen. Sitähän vois kokeilla vaikka teippaamalla sen pöyrän mitat lattiaan ja kattoo et miltä tuntuu varoa astumasta siihen. antaa ainaki vähä osviittaa...

    VastaaPoista
  4. Yli hyvä idea Laura :) sen lisäksi sohvaa voi siirtää vaikka kuinka paljon, et kyllä siitä pitääs päästä helpostikkin. Ainut et ikean sivuilla ei oo mitää leveys mittoja, vain korkeus ja pituus. Mutta nooooh...

    VastaaPoista
  5. Tuo kuviokangas rahiin ja pidät ne raidat alkovis :) Jos sä ostat saman raitakankaan rahiin niin onko vähä liikaa sitte sitä ku se on kuitenki muutenki niin tosi radikaali? Mun mielestä ei riitelisi kuitenkaa niin paljon ku se sun nykyinen kangas siinä!

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!