maanantai 4. huhtikuuta 2011

Uusi Koti

Jeeeeeijjjj! Nyt sitten ihanaisen asian kimppuun, jeeee! Sisustamista ja muuttoa, laatikoista ja hikeä, kaikkea tätä luvassa! Ja niin, tietysti kuvia, paljon kuvia! :)

Mutta! Ennen sitä, klikkailkaapa tätä ja kuunnelkaa, ihan huippu musaa! 



Mä niin rakastan bändejä, joissa on naisvokalisti.
Ihan huippu musaa.
Kiitos Henri!



Torstain muutto alkoi kivasti. Laura pyrähti aamusta keskustan kämpille ja laitettiin siinä kasaan sitten kaikki pikkusälä, mitä vielä oli. Vietiin siinä sitten kukat ja jotain muuta pientä uudelle kämpälle, ja päätettiin lähteä vielä keskustaan syömään. Hesessä lihoamisen jälkeen käväistiin Anttilan yläkerrassa, mutta ei sieltä kyllä mitään ihmeellistä löytynyt. Käveltiin sitten vielä Class Ohlsonille, josta hain suihkuun suihkutangon. Laura löysi kaksi pinkkiä kuoharilasia samalla. 

Aamupäivästä oli sen verran aikaa, että kerkes tehdä vaikka ja mitä, koska muutto oli sovittu alkavaksi klo 16. Aikataulu kuitenkin venyi, mutta kamat saatiin kuin saatiinkin uuteen asuntoon loppujen lopuksi. Jännästi oli ihmiskatoa, mutta muuttomieskin oli sitä mieltä, että aina puolet porukasta peruu, tuntuu olevan jonkinlainen luonnon laki, mutta en jaksanut asiaa enempää murehtia.

Vanhalla kämpillä kyllä pisti naapurin mummo vituttamaan sitten niin asenteella. Seinänaapuri, noin 80-vuotias kuolemaa odottava natsimummo päätti tulla muuton aikana urputtamaan ja valittamaan. Natsimummo päätti ilkeyksissään myös käyttää hissiä päästäkseen jostain todella hyvästä syystä kellariin, vaikka ihan hyvin näki, että hissillä tuotiin huonekaluja. Kun hissi oli vapaa, ja natsiämmä päässyt kellariin kyttäämään kun minä ja Heli laitettiin varaston kamoja kasaan, alkoi urputus jälleen. Vittu mua sitten otti päähän. Teki mieli tirpaista koko ämmää niin ettei enää hengitä. Onneksi Heli oli siinä mun kanssa, ja osas käsitellä sitä ammuttavaa. 

Kaiken huippu oli kuitenkin se, että tämä kusipää tunkeutui mun asuntoon, kun oli viimein saanut hissin itselleen ja pääsi toiseen kerrokseen. Mun asunnon ovi oli tottakai auki, koska pojat roudas kamaa sieltä. Mummo tyynesti kuikuili asunnon lattiaa ja paheksui sen kuntoa, vaikka vuokranantajanikin oli itse ennemmin sanonut, että hyvässä kunnossa oli. Siis niin TÖRKEETÄ! Pojat oli ihan ymmällään, että mitä tässä oikein nyt tapahtuu, kuka vittu toi mummeli on ja mitä helevettiä se tuossa seisoo. Että mulla sykki ohimossa. Vitutti niin asenteella. Olisimpa ollu paikalla itte, kun se ämmä siinä niin päti pojille. Siinä vaiheessa olis kyllä tullu niin rumaa huutoa ettei mitään rajaa. Voi sitä raukkaa, joka siihen muuttaa.

Joka tapauksessa, nyt tulee paljon kuveja, ensin vanhalta kämpiltä, sitten uudelta. S'il vous plait!








 Vittu tuota kamaa sitten oli! Tsiisös! Tuola oli kiva sua pari viikkoa, varsinkin kun minnekkään ei päässyt vapaasti kävellen. Piti hyppiä kamojen yli. Tuossa vaiheessa kaikki kaapit olivat siis tyhjiä, eli kaikki mitä omistan, on pitkin poikin lattiaa :D

Sitten siirrytään uuden asunnon muuttorumbaan!






Ja sitten kuveja kun kamat on saatu suht koht omille paikoilleen :)


Noi hyllyt sain tänään! Sami ihanuus tuli Sirpan kanssa asentelemaan ne ennen kuin aloin katsomaan Tron Legacyä. I love em! 3 kpl 10e Citymarketis. Asennus oli aluksi hieman ongelmallista, mutta lopputulos on kyllä vaivan arvoinen :) Tuossa telkkarin vieressä on tuo puinen kukkapöytä, joka pitäisi tässä joku päivä vetää sprayllä mustaksi.. tai valkoiseksi.. kumpi oli parempi? Mitä ootte mieltä? Verhotkin sain laitettua tänään!



Tuo iskän ja äiskän tekemä lamppu on kyllä niiiin ulkopuolinen tuossa nurkassa, ei sovi. Mitä mä sille teen?

 Löysin sitten tuohon nurkkaan ihan huippu ihanan tuolin jalkalampun tilalle! Ja aika halvallakin!


Tai sitten tämä...


mutta luulenpa, että tuo pyöreä olis kivempi...ja halvempi. Mitä ootte mieltä?


Sitten hieman keittiötä.. Tuo verho on kyllä liian lyhyt, siihen pitää kehitellä jotain.



Tyhmää, kun tuota ikkunan karmia ei olla maalattu valkoiseksi rempan aikana. Olis paljon paremman näköinen.

Lauantaina sitten Lauran, Nikon ja Mikon kanssa humalassa. Tai noh, muista en niin tiedä, mutta mä olin ainaki aiva naamat. Mut oli kannettu ilmeisesti kotiin :D Rankka työ vaatii rankat huvit.. Jep jep.. krapula oli kyllä sen mukainen. 


Meikkasin Lauran siinä kännipäissäni, ja varmaan tulee jotain blogimerkintää tuonne meikkiblogin puolelle, jahka saan Lauralta kuvia :) Minä ainaskin tyksin lopputuloksesta kovasti. Mutta anyways, kommentoikaa, heittäkää ideoita, mitä tänne uuteen asuntoon vois keksiä ym ym! Mä meen nyt pelaamaan taas LoLia hetkeksi. Huomenna onkin työpäivä.

ps. Aivan mielettömän suuri kiitos teille kaikille aivan mahtaville ihmisille, jotka autoitte muutossa, ootte korvaamatomia! Kahville saa tulla, tarjoan kunnon nisut ja kaikki poka!


8 kommenttia:

  1. Aivan yli-ihana toi sun uus kämppä, varsinki noi olkkarin tapetit on tosi siistit! Ja aiva ihana lattia! Onko se kaksio? (vissiin on ku en nähny makkarista kuvaa??)

    Tollee kuvissa toi jalkalamppu ei hirveesti pistä silmään ainakaan mun mielestä, mut en tiedä sitten luonnossa. Jos siihen sais kehiteltyä vaikka uuden varjostimen joka sopis paremmin sun sisustukseen tai jos sen jalan sais vaikka samanväriseks lattian kanssa? Tai sitten ihan kylmästi varastoon jos ei vaan onnaa :/

    VastaaPoista
  2. Jos haluat muutosta siihen lamppuun, niin maalaa se jalka mustaksi tai valkoiseksi ja hommaa siihen uus se... se se, miksi sitä sanotaan... varjostin :D

    VastaaPoista
  3. hyviä ideoita molemmat, ja Sami ehdotiki jalan petsaamista, mut mä en oikeen haluaasi tehä sille mitää, ku se on kerta isän ja äitin tekemä.. ja samasta syystä en halua hommata siihe uutta kangasta/koopaa..äiti vääntäny aiva tuskas ja mä sitte vaihdan ni ei oikee :f

    VastaaPoista
  4. Niin ja laura, ei oo kaksio, ihan yksiö. Tuola sohvan takana on alkovi ja sänky :)

    VastaaPoista
  5. Kiva uus kämppä!
    Mä maalaasin sen kukkajalan valkoiseks. :)
    Ja tuolivaihtoehdoista, eka oli kivampi.
    Jos lampun jalan maalaus oli pois suljettu, niin laitat sen odottamaan varastoon omaa paikkaa. Kyllä senki paikka vielä joskus löytyy.
    Jos sä halaut pitää ton keittiön verhon, niin ompele siihen lisäkappale, vaikka jotain kivaa kangasta, johonki väliin. Halvalla pääsee ja sitte olis ku uus verho ja oikean pituunen. Keittiön pöydästä ja tuoliista mä niiiiiin tykkään.

    VastaaPoista
  6. Joo komppaan heidiä, sulla on aiva ihanat noi keittiön pöytä ja tuolit!!

    ja tosiaan ei uskois yksiöksi, tosin hyvin piilotettu sun "makkari" :DD

    VastaaPoista
  7. Kiitti :) Yli kiva ku poppoo jaksaa kommentoida näitä mun töherryksiä :) Taitaapi lamppu mennä varastoon, ja kun palkka tulee niin haen tuon pyöreän tuolin siihen. Saapi nähdä!

    VastaaPoista
  8. mä en muista tuosta muutosta mitään :D Ja sitte tuo viimenen kuva meistä tuli aivan ylläripyllärinä :DDD

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!