maanantai 26. maaliskuuta 2012

Rakkaudesta köyhyyteen



Kyllä taas on tullu säädettyä suuntaan jos toiseen. Hyvä jos ite pysyy mukana kaikes taas. Välillä tuntuu siltä, että tehdyt päätökset tuntuu liian raskailta, mutta toisaalta välttämättömiltä. En mä täydellinen oo, mut ei oo kukaa muukaa onneksi. Kiitos ja anteeksi siis! 

Pihalla on niin paska keli, et istun sen takia ilman housuja täs sohvalla. Tuli nimittäin pienoinen kävelyreissu tos viiden jälkeen, kun tajusin et avaimet oli taas jääny sisälle. Eiku siskolta hakeen vara-avainta ja pultut ihan märät. Nää on näitä ihania asioita, joista lyhyet ihmiset saa nauttia <3

...tänään tein kyllä aika täydellisiä löytöjä kirpparilta! Ihana alottaa viikko aamuvuorolla, on kerranki aikaa tehdä jotain muutakin ku kökkiä töissä kaiken päivää. Mentiin Lauran kanssa käymään Shoppiksella, missäs muuallakaan. Vitsi mitä kaikkea löysin yhteensä Seitsemällä (!!!!!!) eurolla !


1,50 € / Lakeuden Shoppis

Whatever! 1,50 € / Lakeuden Shoppis

Pitkä medaljonki, pari kiveä puuttuu, 1,50 € / Lakeuden Shoppis

Käyttämättömät kengät 3 € / Lakeuden Shoppis

Vähä jotaki paskaa tuos nauhas, mut tosi hyväs kunnos silti :)

Oli vähä isot, mutta ihan sama, silti ylkkä hienot ! Ja vain 3 € :o !!

Osaako joku muuten sanoo et onko noi aidot Peakin kengät?
(aiva sama sinänsä mut tuli vaan mieleen.. tekeeks Peak ees kenkiä?)



Toinen hyvä päätös "tälle päivää" oli taas vaihteeksi karppauksen aloittaminen :) ! Alotin oikeestaan jo viime viikolla, mut vituikshan se meni viikonlopun  juopottelemisen ja muun myötä. Nyt kuitenki alkas ja pysyy! Ootan ihan innolla tuloksia, jos sais ees sen verran mitä viimekski painon tippumaan :) Hiljaa hyvä tulee. 

Tilanne oli muutenki niin otollinen, koska mulla oli Kokemäen työreissun jäljiltä jääkaappi niin tyhjä, et oli helppo hakee pelkkää karppaussapuskaa. Ei paljo tuu ylimääräisiä hiilareita (ainakaa kotona syödessä) kun jääkaapissa ei oo mitään millä mokata. Olin muuten tänään niinkin urhea, etten syöny kindermunaa (lol) töis, vaikka olis voinu! Wuhu! O/ *pieni voitto veronmaksajille, suuri voitto minulle*

Tosta autojutustaki vois jauhaa tänne aiva milijoonaa, mut emmä, tuloo vain paska fiilis ku miettiiki koko vitun  koslaa. Sen verran voin mainita, et nyt on sellanen plääni, et odotellaan parempia kelejä ja parempaa taloudellista tilannetta, et korjauksia voidaan jatkaa. Ei tuohon perseenreikään ookkaa menny ku sellaset 300 € täs kuus (+autolainan lyhennys 200e, bensat yms yms, aika kiva summa jeee, samalla rahalla olis päässy varmaan ulkomaille äkkilähdöllä).

Seuraavaks vois laittaa vähä fotd-kuvia, tosin nää nyt on toissa viikolla otettuja. Tein tommosen kivan "pallon" hiuksista toiselle puolelle päätä, kun olin menossa töihin. Oli aika jännä, mut tykkäsin. Yllätyin kuinka kivalta näyttää jopa kuvissa, koska en ees muistanu et olin ottanu näitä kuvia :)






Nyt on kyllä niin kovasti nälkä, et pakko mennä tekeen jotain sapuskaa. Sieniä ja pekoni? Mmmm <3 Hei muuten, ennen ku siirrytte mun blogi-ruikusta muille sivuille ni kuunnelkaapas tää! Tää laittaa ainaki mun tanssijalan liikkumaan :3






1 kommentti:

  1. vittu tualta löytyy kans kaikkia :o ja nua KENGÄT! mai gaad mikä löytö! en tiä onko aidot mutta komiat :))

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!