perjantai 3. helmikuuta 2012

Road Trippin'



Hei taas pitkästä aikaa kaikille!


Kovastippas tätä blogia nyt huvittaa päivitellä, mutta sehän on vaan positiivista ;) Tulin tänne kertomaan, että jälleen mulla on edessä pienoinen roadtrip, tällä kertaa ihanaan Turkuun! <3 

Huomenissa lähdetään aamulla noin klo 10:00 työkavavereitteni Jaanan ja Jasminan kanssa. Ootan tätä jo ihan himona :) Mennään vähän tutustumaan Turun elämään ja tietysti siihen kuuluisaan yöelämään ;) Sinänsähän tämä on varsinaista "kulttyyri" matkailua, koska ainut mitä koko paikasta ees tiän on Turun satama. Sekin alue on "jostain kumman syystä" aika utuinen..

Päivä varmaan vaan hömpötetään ja sitten illalla mennään Salon Keikkamestalle katsastamaan Widescreen Moden keikka. Esimakua alapuolelta, nääs!




Muuten tuossa ym. videossa vilahtaa mun silmieni tappisolujen mukaan vuoden 2011 Big Brother-taloasukki Veera. Ei ole siis faktaa, mutta pahasti tuo tumma nainen Veeralta näyttää :) Alla myös toinen juutuupi-linkki, jos joku tykästyi. 




Täytyy kyllä myöntää, mutta itse en tiennyt ko. bändistä yhtikäs mitään, ennen kuin muutamisen viikkoa sitten Jasminalla. Muistan vaan et Jaana sanoi mulle varmaan viissataa kertaa, et tää on se bändi mitä me mennään kattoon Turkuun, ja mä aina huusin takas jotain tyyliin "NII MIKÄ TÄN PÄNRIN NIMI ON??!!". Alkoholillahan ei tietystikkään ollut osuutta asiaan..

Lopuksi vähän inspiraatiokuvia by Google!






Ai niin joo. Mun auto ei käynnistynyt ollenkaa aamulla. Oli ollut ainakin sen 2,5h lämmityksessä, mutta ei luvannut. Sinänsä ei ollut mikään ihme, koska se on melkein kolmenkymmenen asteen pakkasessa maannut ajamattomana abouttiarallaa kolme päivää. Juha sitä yritti polkea käyntiin kun nakkasi mua töistä kotiin, mutta e-ä. Sielä on varmaan vieläki alkuperänen akku, se entinen omistaja (mummeli) oo sille kumminkaa mitää tehny. Akkuostoksille siis (millä rahalla?)!

Nooh, emmie autoa olisi tarvinnukkaa.


Adios, Homies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!