maanantai 7. marraskuuta 2011

Time Passes by Far Too Quickly









Nyt tulee vanha ja paska päivitys, joka olis pitäny tehä ajat sitte. Täs ny käsitellään sit kaikki mahtavuudet n. kuukauden takaa, koska oon ollu niin vanha ja haiseva homo, etten oo saanu itestäni irti tehä yhtää mitää tän blogin kans. Pitääs jaksaa mut ei poka..

No kumminki, tästä tulee tällänen lyhyt juttu vaan, koska mun pitää herätä huomenna siinä viiden maissa, et pääsen  ajoissa ihmisen näköisenä työmaalle jälleen kerran.


Synkkärikaakku!

Vähä hiano kaakku ja aiva itte tein! :)


Jeeeee, mulla oli synttärit yli kuukausi sitte! Oli poka kaakkua ja kaikkia! Sain kaikkia mukavaa synttärilahjaksi, kuten esim tuola taustalla  näkyvät Iittalan Teema-mukit, sit tuollasen vaasen ja paljon paljon muuta! Seuraavaksi vähä kuvia et mitä kaikkia sain.


Kiitos Mikolle jaa MK:lle! :)




Uudet tupakka-tossut!


Tän lisäksi sain autoon sisätilalämmittimen, puhelimelle autolaturin, Äiskältä sen itte tekemän elämän puun (joka vilahtaa myöhemmissä kuvissa), taulun koti-koti-talosta, äitin tekemiä tuftauksia, teetä, sit lasisen rasian (josta myöskin kuva myöhempänä) ja  hmmm... kaikkia muuta mukavaa :)
Sitten voiskin puhua jostain ihan muusta. Ostin telkkarin ja oon ihan lovena nyt siihen. Teen tätä blogimerkintääki itseasias sohvalta käsin, ku laitoin koneen kiinni telkkariin. Leffoja on aiva muikiaa kattoa kunnon telkkarista :)



Tuossa telkkaritasolla näkyy Äiskän tekemä Elämän Puu :)


Ja sitten vielä muihin juttuihin, part 2. Ihanaa kun saa polttaa kynttilöitä! Oon poltelttu niitä ihan mielettömän paljon nyt kun on pimentyny, enkä iltaisin käytä valoja oikeestaan ollenkaa. Ostin jopa parvekkeellekkin uusia lyhtyjä, mut paskaa sinänsä ku ei oo katossa koukkuja, joihin laittaa niitä roikkumaan (enkä kehtaa vaivata Samia tai Juhaa ko. asialla).






Tässä muuten yks synttärilahja, jota on kiva käyttää myös tuikku-kippona,
ettei vaan  jonain karkkikippona yms.


Olin tuossa pari päivää sitten Lauran kanssa kirpparilla ja löysin mm. käsikorun ja yllätys yllätys, uusia peltipurnukoita. Ullakolta löysin uuden Corn Flakes-tyylisen peltipurkin, joka toimittaa nyt pyykinpesujauhepurkin virkaa saniteettitiloissa (Hahaa, saimpas käytettyä tota sanaa!). Tän lisäksi löysin liesituulettimen päällä löytyvään kokoelmaani jälleen uuden jäsenen. Anteeksipyyntö kovin keltaisesta kuvasta, mutta iltaisin otetut kuvat nyt vain sattuvat olemaan tämmösiä. Tämä purkki löytyi myöskin kirpparikierrokselta :)



Elikkä toi sininen purnukka. Oli niiiiin kivan värinen!


Tuolainen kyltti, joka on mun mielestä niin osuva, 1€


Ihana Laura <3


Nyt pitää kuitenki joutua, kello on jo vaikka mitä ja suihkuunki pitäis jaksaa! Heispa!
ps. Ens lauantaina fairly intresting: Petriä kattoon Mietaalle ja mä ainaki vedän pussikalijaa :D

3 kommenttia:

  1. Se oli HALPA se tee purkki minkä ostit !! ! Lisäksi laitoit tuon kuvan mikä on musta pitkään aikaan onnistunut :) <3

    VastaaPoista
  2. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!