sunnuntai 28. elokuuta 2011

The Freedom to Do as You Please



Mmmmm, niin hyvää ettei sanotuksia saa :) Ihana vapaa viikonloppu takana päin. Parasta tässä on vielä se, että tänään ei siltikään vielä tarvitse tehdä yhtään mitään jos en halua. Aioin vaan olla koko päivän tänään ja hinautua takasi Seinäjoelle kun ehdin ja kun huvittaa. Huomanna alkaakin taas arki, mutta se on vasta huomenna. Koti-kotona vietetyt viikonloput on ollu niin harvinaista huvia, että tästä viikonlopusta otin kaiken irti.

Perjantaina vietettiin ystävän synttärikemut isolla porukalla kotipaikkakunnalla. Oli yli hauskaa, isolla porukalla kun nuo jutut pakostaki leviää käteen niin kovaa :D Samalla tuli myös uusia tuttavuuksia, joita aina ihan mielellään tekee. Mä nollasin niin perusteellisesti. Taas kymmenen työpäivän jälkeen oli pakko riipasta sellaset kännit ettei mitään rajaa. Yllättävää taas, että löysin itseni Heidin ja Teron sohvalta aamulla kauhias krapulas. Olotila oli kyllä sellanen, että kyllä nyt on oltu känässä, oikee monen kuukauden eestä. Vessas ramppasin varmaan miljoona kertaa "parantelemassa" itteeni.

Muutamat tilanteet nauratti aiva vitusti ku Heidin ja Teron kans lauantai-aamuna jotain juteltiin. Oltiin kuulemma käyty paikallisella grillillä sitten vielä yöllä jossain viaheessa. Tero ja Heidi oli jo tilannu ja ilmeisesti mäki olin notkunu siinä luukulla jotenki? Myyjä oli kuulemma ainaki viis kertaa kysyny "otaksä jotaki", "Syäksä jotaki" mut mä olin kuulemma vain aina öräänny kaikkia paskaa takaasi tai höpäänny jotaki muuta aiva randomia. Myyjä oli kuulemma ollu aiva hermona ja turhautunu :D:D SORIII!!! Jossain vaiheessa olin sitte kuulemma tajunnu sanoa et en ota mitää :D

Sit tää seuraava juttu voi kuulostaa oikeesti aika oksettavalta mutta itteppähän luette tätä. Oltiin päästy Heidin ja Teron työ, mä makasin sohvalla aiva soosiis, Heidi viereisellä sohvalla juustonaksupussin kanssa. Mä pyysin saada sangon siihen sohvan viereen. Heidi toi ja istui samaan kohtaan sohvalle. Me juteltiin siinä jotain aiva normia ja heidi mussutti aiva tohkees juustonaksuja, piäni ku seki oli aiva kännis <3 Ei siinä mut pian mä laattasin aiva tuskas siihe sankoon, Heidi vain ahtaa juustonaksuja suuhu ja selittää samalla sitä samaa juttua ja ku mä lopetan laatoittamisen niin mäki vaan jatkan samaa asiaa :D Keskustelu ei katkennu missään vaiheessa :DDDDD Ja juustonaksukki meni alas vaikka toinen laattaa aiva tuskas tyyliin metrin päässä :DDDD

Aamulla kaikki maattiin ja haistiin sohvalla. Heidi härööli jotain siinä ja pyöri ympäri ämpäri, ees muista oikee mitä se oli siinä tekemäs. Yhtäkkiä se otti mun rintsikat ja laittoo ne päähänsä sillee "EI VITTU TARU VÄHÄ SULLON ISOOT TISSIT!!!" ja vittu mikä repiäminen, Heidi piti toista rintikankuppia pääs ja aiva silmät suurena "Ei vittu tää kuppi on yhtä iso ku mun pää!!" Ei jesus sai taas nauraa koko älyvapaalle tilanteelle. Eikä siinä vielä, mut Heidi tunki mun rintikat oikeen päällensä. Vittu oikeeesti, nyt vasta oikeen niinku oikiasti näin kuinka isot tissit mulla on. Vähä sai taas nauraa.

Lauantai meni muuten tosi lepposisissa fiiliksissä. Heidin kanssa käytiin Sällillä syöpöttelemässä pitsaa, ja sitten joskus kolmen aikoihin hinauduin kotiin iskän avustuksella. Tän jälkeen katottiin isän kanssa tuota auton-rotiskoa. Siitä oli pari rengasta omia aikojaan päässyt vähän tyhjentymään. Täytettiin ne, ja alettiin tutkimaan miksi vänkärin jalkatilaan tulee vettä. Tiivistettiin tuulilasi uusiksi, koska se näytti pahasti siltä että syy vois olla siinä. Sitä paitsi, tuulilasia oli jo ennestäänki tiivistelty silikonilla. Joka tapaukses, mentiin sit isän kanssa ajelemaan tuolla mun kipolla ja vähä niinku testattiin tuleeko sitä vettä vielä lisää, vai onko syy ilmastoinnissa. No vettä tuli vieläkin apukuskin jalkatilaan, joten syy ei ollu tuulilasissa. Tultiin siihen lopputulokseen, että jossain on nyt ilmastoinnin kondensaatioveden ulostuloputki joko kokonaan poikki tai sit murtunu tai muuta vastaavaa ja siks vesi tulee sisälle. Jesarilla saa kuulemma kuntoon. Jos vaikka ens viikonloppuna laittais auton ylennöksille ja kattoos mistä kiikastaa :) Onneksi vika ei oo mikää vakava!

Lauantai-ilta jatkui sinänsä ihan totutusta poikkeavalla tavalla. Me pidettiin kauhiat nöräyslanit Teron ja Heidin kans :D Kaikki kenailtiin koneeella ja pelattiin yhdes Allods mmorpg-peliä. Kunnon nörälanit oikeen, pelattiin vain ja höpötettiin kaikkia shaizzea. 

Nyt on kuitenkin sunnuntai - ihka ensimmäinen vapaa sunnuntai todella pitkään aikaan - ja aioin viettää sen juuri niinkuin itse haluan. Miten sen haluan menevän, en tiedä vielä. Lopuksi on vielä pakko laittaa eräs ultimaalisen hyvä biisi. Ah, maailmankaikkeus on niin kaunis.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!