maanantai 6. kesäkuuta 2011

Sisustusliike Sapira + Arvonta

ARVONTA ON SULKEUTUNUT

Hei kaikki rakkauspakkaukset! <3

Tänään menin aamutuimaan yli innokkaana keskustaan käymään vapaapäivän kunniaksi. Hyvästä syystä, koska mulla oli treffit paikalliseen yli ihanaan ja ehdottomasti mun lemppari sisustuskauppaan Seinäjoella. Tämän sisustajan paratiisin nimi on Sapira. Kävin jo viime viikolla käymässä kyseisessä liikkeessä ja päätin pyytää hieman lupaa kuvien ottamiseen ja mahdolliseen arvontaan. Ajatukselle näytettiin vihreää valoa, ja nyt voinkin ilokseni teille kaikille kertoa, että voin avata ihanan arvonnan teidän kaikkien lukijoiden kesken! Lisää arvonnasta ja sen säännöistä löydät tämän blogimerkinnän lopusta.

Ennen sitä haluan kuitenkin jakaa kaikille murto-osan Sapiran tunnelmasta ja tuotteista. Käyn nimittäin itse Sapirassa useasti vain ihan silkasta mielenkiinnosta, tietty tutkailemassa mitä uutta ja ihanaa siellä tällä kertaa on. Sapiran tuotteet on pääasiassa maalaisromantiikka-painotteisia, mutta esimerkiksi kattaukset, astiat ja kaikki pikkuinen sisustussälä sopii mun mielestä minkätyyliseen sisustukseen tahansa. Sieltä löytyy paljon tavaraa jopa mun budjetilla (lue "opiskelijabudjetilla", vaikka oonki jo työelämässä, jännästi se raha tuppaa katoamaan kuun aikana :D )

Sapira on muutenki aika uus liike Seinäjoella, koska se aloitti Citypihan rempan aikoihin toimintansa, eli viimevuoden marraskuussa. Ennen sitä liike sijatsi Kauhavalla, josta omistajakin on kotoisin (btw, yli kiva henkilökunta!). Sapiran valikoimiin kuuluu Riviéra Maisonin, A-Collectionin ja Sia:n tuotteita. Kaikille nettishoppailijoille hyviä uutisia: Sapira avaa myöhemmin tänä vuonna nettisivuilleen sisustustuotteiden nettikaupan! <3

Tuo pyödänkansi on niin mieletön! Ja tuntuu ihanalta!



Tykkäsin ihan hirveesti kun Sapirassa oli käytetty myös vihreetä sisustuksessa.
Jotenki tosi kesäinen fiilis heti.





Musta lipasto, meinasin taas niin kuolla tähän, oli niin hieno!

Tykkäsin tosta patsaastaki, mut en tiä sitte minne se mulla täälä kotona sopiis.





Ihania yksityiskohtia joka paikassa. Tälläinen tee-astiasto oli tuossa sohvalla.




Kuvausreissun puitteissa Sapiran omistaja kertoi myös aikaisemmin tämän vuoden puolella järjestetystä sisustusreissusta Helsinkiin. Meinas naama loksahtaa auki kun kuuli mitä kaikkea reissussa oli tehty! Reissun aikana bussilastillinen sisutuksesta innostuneita olivat päässeet tutustumaan em. Riviéra Maisonin, Sian ja A-Collectionin omiin tiloihin ja tuotteisiin, saaneet ihan mielettömän hemmottelutarjoilun (ruuat, juomat ym.) ja käyneet muutenkin ostoksilla Helsingissä. Koko homma 20e! Tsiisös oikeesti! Oon itte etunenässä ilmottautumassa kun sama reissu tehdään uudestaan.






Vähä söpis toi pötkökoira.









Yli hyvä idea noi vaaleanpunaiset dominokeksit. Näinkin pienillä jutuilla voi
saada paljon aikaan ja vaikuttaa lopputulokseen ihan mielettömästi.

Tää kiikku on itseasiassa Sapiran oma tuote, joka on tehty kotona
omin pikku kätösin. Aika taitavat kädet, jos multa kysytään. Kiikun saa nätisti
noilla kettingeillä kiinni esimerkiksi parvekkeen tai terassin kattoon.



Huh kun tulikin kuvia! :D Nyt kuitenkin arvonnan pariin :)
Arvontaan voi osallistua kuka vain. Arvonnassa voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin sisustusliike Sapiraan. Arvonta suoritetaan 30.6, joten kaikilla on hyvin aikaa osallistua. Osallistuminen tapahtuu siten, että kommentoit tähän blogimerkintään omia mielipiteitäsi ja toivomuksiasi tässä postauksessa olevista kuvista ja vaikkapa myös blogistani. Mitä tekisit toisin, mistä pidät, mistä et pidä, miten itse sisustat, löytyikö kuvista jotain kiinnostavaa.. kaikkea mahdollista! Muistakaahan anonyymit kommentoijat keksiä nimimerkki, jolla teidät tunnistan!

Tupla-arvan saat, kun tykkäät Sapirasta Facebookissa. Tripla-arvan saat, kun olet blogini lukija Blogger-tunnuksella. Blogger-tunnuksen luominen ei ole hankalaa, eikä vaikeaa. Tärkeintä on, että luot tunnukset (vaikkapa klikkaamalla tästä) ja sen jälkeen klikkaat täällä blogissani "lue tätä blogia", joka löytyy tuosta vasemmalta puolen. Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana! Minä sitten arvontaa suorittaessani tarkistan montako arpaa kullakin osallistujalla on. Voittaja ilmoitetaan 1.7.2011 täällä blogissani, so stay tuned! :)

Nyt kuitenkin aioin lähteä Lauran luokse ottamaan aurinkoa, niin huiput kelit taas pitkästä aikaa. Hyvää kesää kaikille ja arpaonnea jokaiselle!

79 kommenttia:

  1. uijui :PP tua ruokapöytä on aiva ässä, eikä sellaasen tekeminen maksa eles paljoa. hommaa jostaki vaan räsyysen pöydän, josta ottaa kannen irti ja pistää tilalle jokku puolilahot ladonovet :DD sitte vaan hioo ja maalia taikka petsiä pintahan niin vóila! ihanaa et amerikkalaistyylinen ja maalaisromanttinen sisustus on kovas nostees nykyään. Tuon takan voisin pölliä vaikka heti. pistä mulle tripla-arpa, kyllä tuosta voi jo tykätäkki fasepuukis. :) ja vois kyllä eksyäkki sinne. Tämoli hyvä entry :))

    VastaaPoista
  2. Lauraaaa, monella arvalla oot mukana homoseni!

    VastaaPoista
  3. Ja kiitos Veera kommentista kiva et jaksat vaivautua kirjottaan monista eri asioista ja tulee pitkiäki kommentteja :)

    VastaaPoista
  4. Tuo sapira on kyllä todella kiva kauppanen vaikken lämpenekään tuolle valkoiselle maailmalle. Mutta tuo musta lipasto on niin lääh lääh ihastuttava että voijjettä! harmi kun siihen ei vaan varaa ole :/

    VastaaPoista
  5. Mitä? en oo ees tienny et sjoella on tällänen liike. Maalaisromantiikka on niin mun juttu! Apuva,meen sinne heti seuraavalla sjoen reissulla! :D joudut selittää tarkemmat ajo-ohjeet joskus:D Mä oon tripla arvoolla mukana,laskujeni mukahan! :D -Hapsu (mä en tajua ku en pääse nykyään enää kirjautumaan bloggeriin ja jos pääsen se nakkaa pihalle:D)

    VastaaPoista
  6. no wot,nyt mä kirjoitin omalla tunnuksella,vahingos onnistui!:D

    VastaaPoista
  7. Oi, ihana paikka<3 !
    Mulla on ihan kesken sisustus tässä meidän pikku paritalonpuolikkaassa, ja olisin ihan valmis ottamaan kaiken ihanuuden tuolta omakseni! :)
    Olen lukija, ja aion tykästyä putiikkiin myös Facebookissa. Eli triplat! :>

    VastaaPoista
  8. Joo Laura, mulla on kans ollu ongelmia bloggerin kanssa, tässäkin merkinnässä suurinosa kuvista on sellasia ettei voi klikkailla suuremmiksi, enkä tajua et miks. Mut hei lisää tripla-arpaa porukoille!! :)

    VastaaPoista
  9. Ja hei ihmiset, muistakaa ilmottaa monellako arvalla ootte mukana!

    VastaaPoista
  10. 3:lla arvalla mukana.
    Kaikki kuvat miellytti ihan yli palio. Mä oon niin hurahtanu tuohon maalaasromanttiseen tyyliin.
    Blogista tykkään myös, kirjootat kivasti kaikista jutuista. :)

    VastaaPoista
  11. Hei, pisti silmään, että arvonta suoritetaan 1.6, eli siis 1.7 :)

    Mäki oon kolmella arvalla mukana.

    Mulla on ihan sama juttu. Oon seonnu lopunki ja syy siihen löytyy noista maalaisromanttisista huonekaluista ym. vanhanaikaisista jutuista, mitä kuvissa on. Kuvaustyyli on ollu kyllä ihana ja oot löytäny yli kivoja kuvauskohteita ja että niis on paljon eri tuotteita, mitä Sapirasta löytyy. Mii laik :) No mun sisustustyyli tällä hetkellä on aika valkoista, jos niin voi sanoa :D Loput maalaisromanttiset kalusteet pitäis hankkia, kun mulla ei oo vielä kuin se tv-taso, joka ei oo käytös vielä. Siihen kun saan sen senkin ja vitriinin, niin oon toosi happy :) Sitten sun blogista tän verran: Eli mulla on se tyyli, ennenkö meinaan edes soittaa sulle, luen sun blogin eka, koska ajattelen aina, että oot sinna päivittäny kaikki viime aikaiset tapahtumat, ettei sun tarvi selostaa niitä mulle a:sta ö:hön. Näin oon yrittäny välttyä yli tunnin kestävistä puhelinmaratooneista, mutta ei se mitää auta :D Ja tykkään siitä, että kirjoitat tänne melkein kaikki, koska sitä on kiva lukea ja verrata siihen, miten sen asian mulle puhelimes selität :)

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia:) Osallistun arvontaan:)

    VastaaPoista
  13. Ensivierailulla blogissasi:) Ihania kuvia! Mukaan kivaan arvontaan;)

    VastaaPoista
  14. Osallistun tripla-arvalla! Tuolla liikkeessä tulee käytyä aika usei huokailemassa ja haaveilemassa <3

    VastaaPoista
  15. Olipa paljon kaikkea kivaa! Erityisesti tykkäsin mustasta lipastosta ja sen päällä olevasta lampusta. Myös tuo ihana "ladonovi"-henkinen ruokailupöytä ois mun mieleen! :) Kolmella arvalla haluaisin mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
  16. Kaikki oli kaunista ja ihanaa, ihan omaan makuun sopivia!! :)

    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  17. Ensivierailulla blogissasi. Oih, olipa ihana joten jään taatusti seurailemaan tänne!

    Nyt jatkan hellepäivän kuluttamista sisätiloissa ja jatkan tämän blogin lukemista =)

    VastaaPoista
  18. Eka kertaa vierailin blogissasi, vaikuttaa ihanalta. Ja tuo sisustuskaupan kuvat! Aivan ihania! Voi ku pääsis käymään paikan päällä, asun vaan ihan liian kaukana. nimim.Heidi

    VastaaPoista
  19. Tällä hetkellä kiinnostaa voimakkaasti kaikki sisustukseen liittyvä... pientä remppaa tulevaan kotiin meneillään ja vielä vaiheessa ;)

    Triplana mukana.

    Palaan tutustumaan sivuihisi lisää :)

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana. Aivan ihana tuo ruokapöytä ja kaikki muukin...Haaveilen meille valkoista pöytää ja tuoleja. Pitää vissii ottaa pensseli käteen ja maalata. Olisi kivaa ostella keikenlaista, mutta tuo opiskelijan pudjetti on aika tiukilla.

    VastaaPoista
  21. Kaikki ihanat sisustusjutut kiinnostavat :) Arvonnassa olen mukana kahdella arvalla.

    -Laura-

    VastaaPoista
  22. mukana arvonnassa.. kaikki tuotteet olivat ihania.. varsinkin tuo keinu.. :)

    VastaaPoista
  23. Osallistun kolmella!
    Ihania kuvia, alankin lukea postauksiasi, kunhan aurinko ei enää takapihalle paista ja joutaa sisälle koneen ääreen.
    -päivi-

    VastaaPoista
  24. yhdellä arvalla mukaan, harmi kun liikkeeseen tulee pikkasen liian pitkä matka meiltä, tuonne olis ihana päästä shoppaamaan:)

    VastaaPoista
  25. Uusi lukija ilmoittautuu ja osallistuu kolmella arvalla!
    Tuttu liike!:) ihanaa kun se vihdoin tuli Sjoelle!Kävin siellä jo Kauhava aikoina!

    Lähden tutkimaan blogiasi!:)

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana. Kaikki RM:n tuotteet on i-h-a-n-i-a! Mä oon totaalisen rakastunut niihin. Astioita oon muutaman raaskinut itselleni ostaa :)

    VastaaPoista
  27. Todella kauniita kuvia ja paljon kaikkea ihanaa...
    Osallistun arvontaan kolmella arvalla.

    VastaaPoista
  28. Heip! Soilen blogista tänne löysin, ja hurmaava blogi on myös sinulla! Menikin heti pitkä tovi aiempiakin postauksiasikin lukiessa. Uskomattoman kauniita kuviakin! Eli kiitos, mukana arvonnassa yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  29. Hauska blogi sinulla, ja kiva nähdä sisustuskauppaankin. Minusta tuotteet on tosi kivasti somisteltu, ja ainakin noi ruokalautaset teksteineen olisivat lähteneet mukaan...

    Yhdellä arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  30. Mukana arvonnassa, kaikki tuotteet aivan ihania!!!
    Yhdellä arvalla mukana:)
    Terkuin.Pia

    VastaaPoista
  31. Voi kuinka kaunista silmille oikein mukava sivusi on ja kiitos haluan osallistua ja tulen toistenki

    VastaaPoista
  32. Aivan ihania kuvia kaikki! Yhdellä arvalla mukaan. Susanna

    VastaaPoista
  33. Jumaleissön ku on kommentteja tullu!! Toi musta lipasto on aivan ihana, tahtoo kans, ja se musta sohva siinä vieressä, aaaah... Tänne kämppään ne ei varmaan kyllä mihinkään sopis, muutenki kyrsii tää sisustus. Ehkä sitten ku muuttaa omaan taloon :)
    Saat kyllä näyttää mulle tän kaupan sit ku tuun s-joelle!!

    Niin, ja kolme arpaa vissiin :DD

    VastaaPoista
  34. Heips!
    Uusi lukija täällä :)
    Löysin vasta blogisi ja näyttää sen verran mieluisalta, että tässä yksi uusi lukija.

    Sisustusliikkeen kuvat olivat aivan ihania!
    Juurikin oman sisustusmaun tyylisiä :) Riviera Maisonia ym. ei juurikaan kotoa löydy, vaikka rakastan niitä tavaroita. Ovat vaan sen verran hintavia, että on täytynyt jäädä ihastelemaan muiden blogeissa ja sisustusliikkeissä. Kuvista eniten mieleen jäi tuo pöytä! Oih, ihan mieletön. Aikalailla samannäköinen kuin oma sohvapöytäni, joka onkin tehty vanhoista lankuista ;)Myös erilaiset lasimaljat- ja purkit miellyttää. Eipä noista kuvista mitään jäänyt kylläkään mieleen, joka ei miellyttäisi.
    - Kaz

    VastaaPoista
  35. Täälläkin uusi lukija ja vau mitä kuvia!
    Takka + norjatuolinkera on ihan unelma, siinä olisi ihana käpertyä viltiin ja lukea kirjaa.
    Olen itse ihan tumpelo sisutajana joten ihana aina lukea sistusaiheisia sivuja ja yrittää löytää vinkkejä!
    Myös kuvat ovat usein lumoavia.

    Mukana kolmella arvalla

    VastaaPoista
  36. Oi ihana arvonta!! Osallistun kolmella arvalla ja jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
  37. Upeita kuvia, kauniita tuotteita ja kuvat välittää hyvin tunnelman :) Ihana palkinto, osallistun kahdella arvalla. Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  38. Oijoi miten herkullisia kuvia! Tulispas valinnan vaikeutta, mikäli onni osuis kohdalle! :) 3 arvalla mukaan, uusi lukija!

    t. Terhi

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla mukana.

    Ladon ovi -pöydällä olevat alustat ja lautaset ym oli aivan yli ihania. Ja se musta divaani (se missä se nahkainen koira pötköttää). Oi oi! Ostaisin heti jos olis kämpäs enemmän tilaa. Kuvana eniten silmää miellytti se missä oli niitä tulppaaneja.

    VastaaPoista
  40. Voi ei, mikiruunin tytär!! meinasin niin kuolla kun tunnistin sut! Ihana et säkin osallistuit! :)

    VastaaPoista
  41. Tulin blogiisi ihka ensimmäistä kertaa Sapiran facebook-sivujen kautta, mutta varmaa on, että tulen uudestaankin. Jospitää Sapiran tavaroista, ei voi sisustajana olla kaukana minun maustani. Kuvaajana olet loistava, jäin (kateellisena) pitkäksi aikaa "lukemaan" kuviesi sommittelua ja kuvakulmia.
    Tripla-arvalla mukana ja peukut pystyssä.

    VastaaPoista
  42. Voi, tälläinen ihanuus löytyy Seinäjoelta. Onneksi ollaan sopivasti menossa kesällä siihen suuntaan täältä pk-seudulta sukuloimaan joten pitääpä piipahtaa :)

    Osallistun tupla-arvalla

    *Vihqu

    VastaaPoista
  43. Eka kertaa täällä sinun blogissasi. Ja vau, olipa hienoja kuvia tästä sisustusliikkeestä. Tuolla olisi kyllä mukava vierailla. Ja kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  44. Kaikki tuotteet on aivan ihania;) Josko oman kotini saisin joskus sisustettua noilla tavaroilla <3

    VastaaPoista
  45. heippistä täällä uusi lukija!
    oon mukana viidellä arvalla ;)

    Hianot on sivut ja kauppa on jotain ihan mieletöntä. Täynnä kaunista katseltavaa ja osteltavaa.

    terveisin: Töttöröö

    VastaaPoista
  46. Heipa Juillet ja kiva, kun olet poikennut blogissani osallistumassa arvontaan. Taidan minäkin osallistua arvontaan täällä sinun blogissasi. Sapira onkin tuttu liike minulle, koska se on enoni vaimon Sarin kauppa =D Hauska yhteensattuma!
    Kahdella arvalla mukaan!

    t. Hanni Polkadot-blogista (Blogger ryttyilee mulle enkä pääse kommentoimaan muuten kuin anonyyminä)

    VastaaPoista
  47. HEI!

    Mukaan kahdella arvalla. Sapirasta löytyy kyl kaikkea kivaa kotia piristämään -pikkuneitikin viihtyy siellä hyvin, joten äiti saa seuraa sisustusostoksia tehdessä.

    Aurinkoista kesää!

    Katja

    VastaaPoista
  48. Hei,

    ihania juttuja! Osalistun arvontaan.

    Sarianne

    VastaaPoista
  49. Aivan ihanan näköinen kauppa. Tuonne on kesälomareissulla poikettava!

    Arvonnassa mukana kolmella arvalla

    VastaaPoista
  50. No minähän ottaisin nuo vaikka kaikki omakseni. Sopisi niin kivasti juuri tuo paljonkehuttu pöytä tuoleineen meidän keittiöön :)

    Olen kuullut ennenkin tästä liikkeestä, mutta en ole vierailulle päässyt. Nytkin juuri Seinäjoelta kotiuduin, mutta aikataulut on vähän huonot kaupoissa kiertelyyn. Onneksi kesäloma alkaa pian ja on aikaa kipaista Sapirassa. Pitää tutustua myös paremmin tähän sinun blogiisi.

    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  51. Voi kun tärppäisi ja nettikauppa aukeaisi, niin pääsisi ihastelemaan lisää näitä kauniita esineitä!

    Osallistun arvontaan.

    -tiiu112

    VastaaPoista
  52. Ei tällaisia kuvia saa julkaista.. Mä halusin joka kuvasta jotain eikä mulla oo varaa :D
    Jospa siellä pääsis käymään ja ihailemaan iha livenä...

    Kolmella arvalla mukana :)
    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  53. Kahdella mukana! Tää oli niiiin paras postaus kaiken kaikkiaan - olen menossa Sjoelle heinäkuussa enkä olisi tämmöistä liikettä älynnyt sieltä edes etsiä! kiitos siis vinkistä!!!

    VastaaPoista
  54. Kolmella arvalla mukana! :)

    Ekan kerran täälä. Aivan ihania kuvia *kuolaa* :P Varsinkin tuo kuva jossa nuo pinkit keksit ovat, on tosi ihana!! Myös kattaus kuvat ovat aina kivoja isnpistä antavia. <3

    Oikein ihanaa kesää!! :)

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla mukana:) Aivan ihanalta näyttää tuolla, etenkin nuo RM:n kattaukset ja Hometeksti on ihania:)

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla mukana. Ihana liike, täytyypä joskus poiketa ohikulkiessa. Tykkään katsella ihania sisustuskuvia, jos vaikka saisi itselle jotain ideaa kotiin laitettavaksi.

    VastaaPoista
  57. sisustaminen kiinnostaa kovasti,vaikka itse pidän ruokablogia...ihaninta tällä hetkellä kaikki pinkit jutut sisustuksen piristeenä...yhdellä arvalla mukaan =)

    VastaaPoista
  58. Helena kirjoitti......

    yhdellä arvalla mukana. riviera maisonin astiat ovat ihania haluaisin....

    VastaaPoista
  59. Sapiraliike on tullut tutuksi jo Kauhavalla toimiessaan ja edelleen tulee käytyä :) ihania tuotteita, ja sitä tyyliä jota kotiini haen. Tykkään sapirasta myös fb, joten kahdella arvalla mukana :)

    - Aliina

    VastaaPoista
  60. Ensi kertaa blogissasi ja heti mukana arvonnassa - yhdellä arvalla.

    kesäterveisin elenna

    VastaaPoista
  61. Yhdellä arvalla mukana! Pidin siellä liikkeessä ottamistasi kuvista, varsinkin takasta, kaikista RM tuotteista.

    VastaaPoista
  62. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa.
    Sisustuskuvat kiinnostaa, niistä saa aina uusia ideoita!

    VastaaPoista
  63. Kahdella arvalla mukana! Tulin ensivierailulle ja jäin heti lukijaksesi:)
    Aivan mahtava tuo sisustusliike, siellähän on ihab vaikka mitä!!!
    Sisustujutut kiinnostaa mua eniten ja hyvät ideat yleensäkin ! Hyvää kesän jatkoa sinulle !
    Näköjään ei onnistu kommentointi kuin anonyyminä , vaikka olen kyllä kirjautunut!
    Riitta Kotipuro blogista

    VastaaPoista
  64. Sapira on kyllä ehdottomasti ihana liike!
    Hienoja kuvia olet ottanut sieltä.
    Kahdella arvalla osallistun...

    Eikä minunkaan kommentointini onnistunut kuin anonyyminä??

    Elviira73

    VastaaPoista
  65. Kiitos kaikki ihanat kun olette osallistuneet! Vielä ehtii kuitenkin osallistua, hyvin on aikaa vielä jäljellä.

    Monet ovat sanoneet, ettei blogger tunnuksellä pääse kommentoimeen, vaan joutuvat anonyymeinä sensijaan kirjoittelemaan. Harmillista! Bloggerilla on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa jos jonkinlaisia ongelmia jos missäkin asiassa, joten itse ainakin laitan koko homman tyystin Googlen syyksi ;)

    Ja mitäpä tuosta, onnistuuhan tuo anonyyminäkin osallistuminen :)

    Lisää vaan kommentteja, kaikki on tehvetullutta palautetta. Tosi huimaa, että moni on ryhtynyt pitempi aikaseksi lujaksi, kiitos siitä teille kaikille!

    VastaaPoista
  66. Yhdellä arvalla mukana.
    Ihania kuvia!
    Maalaisromantiikka kiinnostaa ja oon ihan myyty tähän liikkeeseen ja sen sisältöön....

    VastaaPoista
  67. Hei.. Kahdella arvalla osallistun tähän ihanaan arvontaan. Asustelen Vaasassa ja useasti käynyt tässä upeassa liikkeessä.. Aivan ihana :D

    VastaaPoista
  68. aivan ihania juttuja kaupassa, voisin ottaa kaikki!! :D Yksi arpa mulle, kiitos:)

    PP

    VastaaPoista
  69. Kahdella arvalla mukana.
    Ihana kauppa. :)

    VastaaPoista
  70. Ihanaa, löysin uuden mahtavan blogin! Ja heti pääsee arvontaan osallistumaan. Nuita kuvia katseltuani, ottaisin sieltä ihan kaikki...mielettömiä kokonaisuuksia ja kattauksia. Rm ihan ehdoton brändi...itselläni ei ole kuin 1 hurrikaani ja sekin kirppikseltä löydetty ;) RM liikkeeseen kova hinku, ovat vaan niin p...n kalliita :)
    Blogiisi lähden nyt tutustumiskierrokselle :)

    Osallistun kaikilla kolmella arvalla mahtavaan arvontaan, linkkaan vielä omaan blogiinikin :)

    Kivaa viikon jatkoa! :)

    VastaaPoista
  71. Kahdella arvalla mukana! :)

    Ihania sisustustuotteita. Kelpaisi meidän uuteen kotiinkin!

    VastaaPoista
  72. Kolmella mukana, ihana blogi ja täytyy sanoa että seinäjoelle nyt tieni tuo täältä naapurikunnasta!

    VastaaPoista
  73. Yhdellä arvalla tulen mukaan arvontaan!
    T. Ninnukka

    VastaaPoista
  74. Kahdella arvalla mukana! Ihan mahtavia kuvia olit ottanut Sapirasta, hyvin tuli esille liikkeen tunnelma ja hyvät sisustusideat. Sapirasta on tullut itekin osteltua jotain pieniä juttuja, kuten niitä ihania Svaneforsin tyynyliinoja.
    --Sheldon--

    VastaaPoista
  75. Kolmella arvalla mukana!

    Ihanat kuvat liikkeestä ja kivoja tavaroita sekä ideoita. Sopivat juuri mun makuuni. Mukavalta näyttää myös blogisi-löysin tämän "vahingossa" ja tulen vierailulle toistekin:)

    VastaaPoista
  76. Aiiivan ihania kuvia! Kumpa ois rahaa.. Tiedät mun sisustustyylin ;)

    Mukana kolmella arvalla! Vielä kerkesin! :))

    VastaaPoista
  77. upeita kuvia liikkeestä, tuonne ois ihkuu päästä törsään:) arvalla mukaan!

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!