maanantai 16. toukokuuta 2011

Ikea-ostokset ja yleistä tyytyväisyyttä.

Hola evribaadi!

Siitä onkin jo aikaa kun viimeks kerkesin päivitellä blogejani, mutta työmäärän piikkiin tuokin menee. Ikeasta selvittiin ja Suomikin voitti jääkiekon maailmanmestaruuden (vitun huippua). Pitkästä aikaa saa olla taas ylpeä suomalainen!

Ensiksi voisin kertoa tästä meidän Ikea-reissusta, joka oli oikeesti todella onnistunut. Lähdettiin perjantaina mun kämpiltä siinä kahdentoista aikoihin kohti Tamperetta. Reissu alkoi sinänsä taas todella hyvin, et oltiin ihan pihalla et minnekköhän päin tästä sitten mentääs oikeen. Laura ohjasti sitten mua ja Heidiä minne mennä, joka sinänsä oli aika läppä tilanne, koska mä asun Seinäjoella ja Heidi asui täällä jonku vuoden verran. Hehheh! :D

Matka meni tosi nopeesti keskustellen siis niin erilaisista asioista, ettei mitään rajaa. Naurettiin ja hölötettiin. Tampereen häämöttäessä alkoi navigaattorin ohjeet olla entistä epäselvempiä. Sokeasti kuitenki mentiin  laitteen antamien ohjeiden mukaan, kunnes löysimme itsemme lähes Tampereen keskustasta. Oltiin sillee "NÖYYYYY, EI KESKUSTAAN", ja kuten viimeksikin, eksyttiin. Tai noh, voiko sitä eksyä, kun kuitenkin päästiin perille?

Noin puoli tuntia navigaattorin sekoilun ja keskustassa pyörimisen jälkeen oltiin Ikean pihassa. Ihan huippu fiilis! <3 Oltiin aikataulussa ja kaikilla oli oikeesti yli hyvä fiilis. Let the shopping begin! Yläkerran mallihuoneosuus meni parissa tunnissa muistaakseni. Alakerta + muut pikkusäläosastot mentiin läpi suurinpiirtein samassa ajassa. 

Yhdessä kohtaa mulla meinas niin totaalisesti mennä hermot ettei mitään rajaa. Kuten tos edellisessäkin postauksessa kerroin, olin ihan tohkeissani ostamassa tuota 70e apupöytää. Löysin samanlaisen lyhyempänä ja vielä tarjouksessa 30e! Kusin hunajaa. Olin niin täpinässä, että otin vain kyseisen mallikappaleen (joka sattui olemaan punainen) tiedot ylös. Myöhemmin itsepalveluvarastolla petyin todella karvaasti, kun sain tietää, ettei tätä lyhyempää mallia edes ole valkoisena. Vitutuksen multihuipentuma oikeesti. Ei voi mitään, sitten otetaan se pidempi valkoisena ja pulitetaan siitä se vitun 70e niin kuin aluks meinasinki. Saatana.

Tämän lisäksi edellisessä postauksessa mainittu porrasjakkara (musta) oli loppunut. Vitutti sekin. EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Tämän lisäksi meinasin alkaa parkumaan, kun haluamani tuolin hyllypaikka oli tyhjä. Heidi sattui tulemaan siinä vaiheessa katsomaan mun säätämistä ja se heti tajus et missä mennään. Onneksi rauhoituin Heidin ansiosta ja katoin tarkemmin hyllypaikkaa läpi. Löysimpäs tuolini! Tuli vaan heti sellanen olo et "Ei vittu voi olla totta, onko tääki ny loppu", ja oli jo muutenkin valmiiksi hermot niin kireellä, et teki mieli luovuttaa saman tien. Onneksi tuoleja vielä oli!

Anyways, rahnaa meni yht. 140e ja sain ostaa jopa pari extemporee-tuotettaki tuolla budjetilla! Lopputuloksia näkyypi sit tässä alapuolella pikselimössönä :) Pahoittelen että seassa myös puhelimella näpsityjä.

Hylly 10e Sängyn yläpuolella "yöpöydäksi"


Yövalona toimiva jalkalappu, 8e. Ostin isompana
kuin aluksi ajattelin. Alkuperäinen pöytämalli olis
ollu 4e. Mulla oli jopa lamppu itellä valmiina!

Tällanen "vaijeri", jonka laitan keittiöön kellon alapuolelle.
Tarkotus olis hakea tiimarista sitten pieniä pyykkipoikia, joilla ripustan
valokuvia sitten roikkumaan vaijeriin. 10e. (parempaa hahmotusta täällä.)
Uus musta apupöytä vei rahin paikan, 5e.
Sohvalla oleva kangas n.12e,
käyttökohde vielä tuntematon.
Sohvalla myös uus viltti, joka tulikin
ostettua valkoisena, n. 4e.

Ja uus rakkauteni, toi apupöytä 70e <3
Vanhempi naarmuuntunut musta apupöytä löysi paikkansa tuolta alta.
Oon tähän siis niiiin tyytyväinen <3 Niin ja sitten sylitaso
tietokoneelle 4e ("näkyy" koneen alla).


Sitten muihin asioihin. Keskiviikkona oltiin hieman Kaadoissa Ilonassa. Olihan sitten reissua kerrakseen. Maistelin Viron tuliaisia, ei niin hyvin seurauksin. Tsiisös sitä seuraavan päivän krapulaa!! Oon niin tottunu siihen, ettei tunnu missään, mut tää oli jotain sanoinkuvaamatonta. Oksensin taas ihan tarpeeksi, seuraavan vuosisadan kiintiön täyteen..huh huh. Kaadot oli muuten jees, oli hyvä fiilis, mut yli vähä porukkaa! Noita opiskelijabileitä on melkein liian usein! Väsähdin baarissakin niin kovasti, että oon välillä ottanu vähä lepiäki kuulemma :D

Torstaina otettiin myös pidennykset pois. Olivat sitten aika paskassa kunnossa. Tai noh, ainakin ne haivenet, mitä niistä oli jäljellä. Oli ihan huippua olla vaan omalla tukalla. En oo kyllä laittamassa pidennyksiä, saatikka rastoja päähän sitte miljoonaan vuoteen. Oon muutenki aika onnellinen, ettei mulla oo mitää oksetuskohtausta tätä mun tukkaa kohtaan, niinku viimeks oli. Olin todella tyytyväinen, kun sain juurikasvut värjättyä ja tukka oli hyväkuntoinen ja paksu :) Heidikin kovasti kehui ennen kuin Ikeaan lähdettiin perjantaina. Kiitos rakas, sä osaat aina piristää ihan mielettömästi! <3

Nyt kello alkaa näyttämään taas jo ihan liikaa, joten pakko vielä mennä ylimalkaisesti läpi kirjoitusvirheet ja kömpiä ukkupukkumaan :3

ps. Sami oli "todella innostunut" kun kerroin ostaneeni lisää asennettavaa sille :D

pps. Tukkapäivitys! Ja niille jotka nyt nussii pilkkua, oon ihan tarkotuksellaki ylimielisen näkönen tos kuvas, piti saada siihen jotain särmää, ettei tuu aina jotain ihme "smile, your on candid camera"-kuvia. Ja muutenki, tykkään tästä kuvasta! :)




6 kommenttia:

  1. Sopii ylihyvin toi valkonen apupöytä tonne! eikä näytä liian ahtaalta vaikka vissiin miätit sitä aluksi?

    Mäki tarttisin tollasen läppärialustan, ku tää kuumenee ihan simona aina. Pitäis varmaan jossain välis suunnata kans ikeaan kesän jälkeen vaikka ku on taas rahaa, ja ostella kaikkee kivaa... Paska vaan ku ei oo autoo, pitäis bussilla sit roudata tavarat.

    VastaaPoista
  2. Munki mielestöä sopii tosi hyvin, eikä tullut ahdasta lainkaan. Päinvastoin. Kantsii kyllä käydä, sieltä saa paljon pienemmälläkin budjetilla paljon käyttötavaraa.

    Meki oltiin ihan vaan henkiläautolla ja kolmen naisen ostokset mahtui ihan hyvin.

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva ja ole hyvä rakkaus! <3 Olet piristyksen arvoinen! :)
    Ja apupöytä on huibbu!

    VastaaPoista
  4. Ja vielä kerran tuo kuva on kyllä niin mahtava! OIKEEN KUULE KU KATTOO PERKELES SENTÄHÄN! :D

    VastaaPoista
  5. Ihana heidi <3 ! Vähä mä tykkään susta karvapua! <3 Ja hei toi kuva on muute eri ku mikä faces, tää on se shot number two, mis oon vieläki "ylpeemmän" näkönen. Se facen oma vähä pliisumpi :)

    Sä osaat kyllä saada mut niin hyvälle tuulelle välillä ettei mitää rajaa :) Ja se ku sanot oikiasti että tarkootat sitä ja kaikkia ni jää niin mieleen aina kaikki. Ja sä sanot sen sen takia että oot sitä mieltä, ekkä sen takia et ollaan kaveria! <3

    Haleja pillunaamani :) Ja hei koitappas ettiä sitä hiirimattoa nii tuun poka kylälle viikonloppuna :)

    VastaaPoista
  6. En mä ikinä kehu ketää jos en oikiasti tarkoota :) Ja kattoin sitä facenki kuvaa nyt ja vaikia oikiasti sanoa että kumpi ois parempi ku molemmat on aiva huippuja, mutta täs kuvas on ainaki asennetta! :)

    Haleja myös oma neekerin perseeni! :)

    Ja joo mä katton ja olet tervetullut matalaan majaamme koska tahansa :)

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!