perjantai 11. maaliskuuta 2011

Rahaa kuluttamaton ostosreissu.

Vittu mua sitten voi kyrpiä takatalvi, pyörällä kulkeminen, rahattomuus ja kaikki muu mahtava. Maanantaina meen kyllä sossuun vinkumaan rahaa, ei tästä tuu mitää. Palkkaa tulee huikeat 600e, josta yli puolet menee vuokraan. WOHOU! Mun tuntipalkka on sinänsä jees, mut mulla on ollu viimeaikoina niin vähä tunteja, ettei tuu rahaa ton enempää.. Sekin vituttaa, että vaikka kuinka haen töitä ni sähköposti täyttyy sellaisilla vastauksilla et "valitettavasti valintamme kyseiseen virkaan ei koskenut tällä kertaa sinua". Tekis mieli vastata vain hyvin kiltisti takaisin, että "Valitettavasti siinä tapauksessa voitte haistaa paskan". 

Mutta nyt mukavampiin aiheisiin! Oltiin keskiviikkona Tiinan kanssa "ostoksilla". Ite en sinänsä ostanu mitään. Ainut mihin sijoitin oli kolmen euron tassupakkaus (joka oli muuten miljoona kertaa isompi, parempi ja monipuolisempi tassupaketti kuin se, minkä ostin Clas Ohlsonilta). Oli kuitenki tosi hauskaa pyöriä ympäri Seinäjokea, ja tehdä löytöjä, jotka vois olla joskus hamassa tulevaisuudessa hankinnan arvoisia. Jyskissä käytiin ja tutustuin paremmin edellisessä blogimerkinnässäni mainittuun 45e atk-pöytään. Vaikutti hintaan nähden ihan hyvältä. Jyskissä olis ollu myös 40e maksava avohylly, jota ollaan siskon kanssa suunniteltu uuden asunnon kylppäriin pesukoneen paikalle. Ostaisin sitten avohyllyyn sopivat korit, joihin voisin sitten varastoida kaikki meikkijutut. Loppujen lopuksi kun miettii, mieluummin ostan ton avohyllyn, ku pesukoneen siihen, koska voihan sitä pyykkiä pestä taloyhtiön omissakin tiloissa. Hitsi kun en tajunnu ottaa kameralla kuvia, siitä avohyllystä, vaikka kuinka räpsin kuvia kaikesta muusta mukavasta! Tässäpä muutama :)



Askossa oli suloisia nahkanalleja. Suloinen oli myös hinta: a 40e. Ei tosiaan tullu hankintalistalle, mutta kuva piti ottaa :)


Löytyi iso valikoima yyyyyli ihanan värisiä pöytätabletteja, joiden hintaa nyt en muista. Toi sininen on niiiiiiin ihana! Taru <3 pastellivärit. Toisaalta: nämäkään ei tuu hankintalistalle: tulevassa asunnossa ei oo mitään, minkä kaveriksi siniset tabletit menis.


Söpöt kahvi- ja sokeripurnukat, joista pidin kovasti. Tällaisia pitäis harkita ihan oikeesti. Olis tosi kiva metsästää myös pastalle ja jauhoille omat purnukkansa. Näiden hinta oli muistaakseni järkyttävät 16e kpl, en ikinä maksaisi niin paljoa.


Tähän kaunottareen rakastuin! Viime postauksessa valitin, kun kaikki atk-tuolit ovat niin saatanan rumia. Löysin siis silmää miellyttävän, oikeasti ruokapöydän tuoliksi tarkoitetun tuolin, joka menis aivan mielettömän hienosti myös atk-tuolina. En muista hintaa ollenkaan, paljon se kuitenkin oli. Jotain vastaavaa vois siis yrittää löytää, jos sen atk-pöytäsen ostaapi.


Nyt mä kuitenkin meinaan vähän Lolitella ja paiskautua alastomana suihkuun. Sunnuntaina on pakko pestä pyykkiä ja mennä tuo vaatekaappi läpi. Niin joo. Mä sitte repeen noille mun facbook-tilapäivityksille ku aina ku kirjotan jotain hutiloiden ja pikaisesti, ni kirjotan aiva vaikka mitä. Nytkin olin kirjoittamassa todella fiksusti "haista takatalvi vittu" niin enköhän kirjoita näillä ihanilla nakkisoirmillani " H A S I T A".. *facepalm*. Anyways, nyt LOLIIII!

Muistakaapas muuten osallistua tuohon kilpailuun tuola meikkiblogini puolella. Kilpailuun pääsen tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!