torstai 29. maaliskuuta 2012

When Broccoli and Tulip Embrace



Joo, taas tekis mieli kirjottaa jos jonkumoisia vitun ärräpäitä tänne, tuntuu ettei ihmiset osaa arvostaa toisia ihmisiä nykyään ollenkaa. Vihaan yli kaiken sitä ku ämmät keskenään saivartelee, kääntää, väätää, psykologisoi ja analysoi. Mitäs jos mut jätettäis ees hetkeksi rauhaan? (Tai sitten nousen vaan asian yläpuolelle ja annan ämmien juorujen olla, ehkä niin olis vain viisaampaa niin on viisainta.)

Asiasta nakkimakkaraan! Oon rakastunu. Ihan sydänjuuriani myöten, peruuttamattomasti ja ehdoin tahdoin. Nimittäin parsakaaliin! Kyllä, ihanainen parsa, niin namia, ettei mitään rajaa. Parsakaalimuusi on tällä hetkellä parasta mitä tiedän. Ite teen muussin seuraavanlaisesti:



Parsakaalimuusi

400g parsakaalia
Kanaliemikuutio
Kasvisliemikuutio
n. 1 dl ruokakermaa
Voita oman maun mukaan


Kiehuta parsakaalit pehmeiksi liemikuutioiden kanssa. Kaada ylimääräinen neste kattilasta pois. Lisää ruokakerma, voi ja muusaa käsin tai koneellisesti. Lisää mausteita mielesi mukaan.


Tää on ihan ykkösruokaa karppaajille, ite käytin kermaa, jossa oli 2,3g /100g hiilareita. Voissa oli suurinpiirtein saman verran. Tää on ihan mielettömän täyttävää & hyvää, ja mikä parasta; todella vähähiilarista ja helppoa tehdä Oon muutenki saavuttanu pieniä henkilökohtaisia voittoja viimeisen kahden - kolmen päivän aikana. En ole syönyt karkkia ollenkaan ja 100 % karppilinjalla ollaan menty! Hyvä minä!

Karkkien jänkkäämistä pitää muutenki radikaalilla kädellä vähentää tulevaisuudessa. Olin nimittäin hammaslääkärissä eilen aamulla. Uutiset eivät olleet hyviä. Mulla on tällä hetkellä neljä reikää (?!) ja useita reiän alkuja. Hieman pisti ajattelemaan! Itse pidän omasta mielestäni hyvää huolta hampaistani, pesen hyvin ja joka ilta. Mitä nyt viikonloppuisin saattaa menojen takia unohtua, mut silti. Mun hampaat on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, mutta tupakointi vaikuttaa niin paljon. Saispa senki paskan vielä karsittua! Hammaslääkärin jälkeen hain hammaslankavehkeet ja aion kyllä käyttää niitä tästä lähin joka ilta. Hammaslääkäri kun ei ole niitä miellyttävimpiä asiointipaikkoja (uskoakseni kenellekkään).


Les Tulipes Blanches ♥ // neliöhyllyt 6€, Lakeuden Shoppis

Ostin eilen tulppaaneita ♥. Oon jo pitkän aikaa ajatellut, että pakko ostaa joitain kukkia, narsisseja vaikka. Kukat vaan on aika valitettavasti ostoslistan pohjimmaisena, rahatilanteesta johtuen. Nyt kyllä "repäisin" ja ostin pienestä mielijohteesta ihania valkoisia tulppaaneita, mun lemppari kukkia. Osan tulppaaneista laitoin olkkariin ja osan keittiöön.


Tulppaanien kavereina uudet verhot. En tiedä pitäiskö palauttaa, kun ovat noin lyhyet.
Tykkään niistä silti, mutta on ne vähä töpöt. Ihanasti kyllä valkesi koko keittiö
uusilla verhoilla.

 Ollaan siskon kanssa viety nyt kahtena päivänä kirpparille kamaa. Mukavaa päästä eroon vanhasta romusta ja vaatteista. Mulla on lähinnä kaikkea sisustuskamaa ja siskolla kenkiä tai vaatteita. Otettiin yks pöytä, jossa on kaks piikkiä. Siskolla on kamoilleen oma numero, kuten mullakin, mut pöytä on yhteinen. Kun vietiin kamoja toissapäivänä sinne ihan ekaa kertaa, siskon kaksi kenkäparia myytiin alle puolessa tunnissa. Toivotaan et omat romut löytäis uuden kodin yhtä nopeesti :)




Hyviä uutisia minulle! Ilmoittelin vuokraisännälle rikkinäisestä suihkusta ja kerroin samalla, että hella toimii oman tahtonsa mukaan reistailee. Vuokraisäntä sanoi että voin itse ostaa sellaisen suihkun kuin haluan ja vähentää vuokrasta. Hän voi tulla asentamaan jos en itse saa aikaiseksi tai osaa. Hella-asiaan vuokraisäntä tokaisi " No kyllä minä silloin aluksi siihen ajattelin induktioliettä, mutta sopiiko se sulle?" (Kerrottakoon että toisena vaihtoehtona olis tietenki keraaminen liesi.)
AI SOPIIKO??


Ihana johtoläjä tos taustalla :D


Kello alkaa jo kuitenkin olemaan vaikka ja mitä. Pitäisi jo olla nukkumassa, kun taas saa herätä viiden aikaan aamusta. Onneksi huomenna kuitenkin pääsee ajoissa, saan mennä hyvillä mielin työpäivän jlkeen käymään kirpparilla ja aloittaa kiva ja toivottavasti rentouttava vapaa viikonloppu. Pitäis vaan keksiä mihin tämän kaiken tulevan vapaa-ajan tuhlaisi :) Toivottelen oikein hyvää viikonloppua myös teille kaikille lukijoille, kiitos kun kävitte ♥ !



1 kommentti:

  1. Hulppaaneja! <3 Ihanai! Itselläni kun on noita pajunkisuleita, täytyy hakea myös kukkia kaveriksi :)
    Jotain mulla vielä oli, en muista.
    Kivaa viikonloppua Apina <3

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!