sunnuntai 4. joulukuuta 2011




Hei kaikki rakkaat bloggaajat.

Edelleen menen täällä erittäin jouluisissa tunnelmissa, sillä suurin osa joululahjaostoksista on jo tehty, ainoastaan siskon  lahja puuttuu. Tämä jouluhörhöily näkyy tosi paljon myös täälä mun yksiössä. Tällä viikolla purin kuormaa töissä joku aamu ja rullakossani sattui olemaan valkoinen joulukuusi ja mielettömän ihania joulukoristeita läjäpäin. Ihastelin kuusta ja kimalteleviä koristeita, joten ei tullut yllätyksenä, että ostin kuusen ja siihen koristeet. Aluksi ajattelin pinkkejä koristeita ja jopa pinkkejä valoja, mutta en sitten jaksanut lähteä kiertämään koko Seinäjokea yksien valojen takia, normaalit kirkkaat valot saivat riittää. 

Olin niin innoissani työpäivän jälkeen kotiin päästyäni. Oli ihanaa ottaa kuusi pois laatikosta ja alkaa kokoamaan sitä oksa oksalta. Tykkäsin löytämistäni koristeista ihan mielettömästi. Järkeilin, että ei tää kuusi sinänsä mikää huono ostos ollut, koska se tulee säilymään monta vuotta vielä, kuten myös koristeet. Ehkä käytän tätä samaa kuusta vielä sitten kun olen perheellinen ja asun omakotitalossa ihanan miehen kanssa, who knows. Kuusen väriin olen varmasti myös tyytyväinen muutamankin vuoden päästä.

Mietin, että onko liian aikaista laittaa kuusi jo valmiiksi, mutta sitten ajattelin että miksi ei? En kuitenkaan ole jouluna kotona, niin miksi en voisi nauttia kuusesta jo ennen joulua? Tässäpä se nyt sitten on ;)



Vielä puuttuu tähti latvasta. Ehkä löydän sinne sellaisen joku päivä :)


Vielä puuttuu yksi lahja :)


Niin tykästyin näihin helmiin <3









Candy Cane on nyt jotenki kovasti huudossa,
joten ostin kuuseen myös näitä.


Ajattelin viimeistään itsenäisyyspäivänä tehdä jonkunmoisen postauksen joulukuusista ja miten niitä käytetään sisustuksessa. Ajattelin kaivella hieman Internetin ihmeellistä maailmaa ja fiilistellä lisää kuusien parissa! Katsellaan paremmin itsenäisyyspäivänä. Nyt täytyy kääntää subin puolelle ja toivoa että Ben tippuu BB:stä :)

Vaikka koti onkin siisti ja sliipattu, niin eihän mun tarvi kuitenkaan? :)




1 kommentti:

  1. Ihana kuusi sulla, ihan kateellisuus iski ku meillä ei oo täällä hesas mitään joulukoristeita :(
    Keken mielestä turha laittaa ku ei olla joulua kuitenkaan täällä... ite oon eri mieltä :/

    VastaaPoista

Anonyymi kommentoija, ilmoitathan nimimerkkisi!