torstai 29. maaliskuuta 2012

When Broccoli and Tulip Embrace



Joo, taas tekis mieli kirjottaa jos jonkumoisia vitun ärräpäitä tänne, tuntuu ettei ihmiset osaa arvostaa toisia ihmisiä nykyään ollenkaa. Vihaan yli kaiken sitä ku ämmät keskenään saivartelee, kääntää, väätää, psykologisoi ja analysoi. Mitäs jos mut jätettäis ees hetkeksi rauhaan? (Tai sitten nousen vaan asian yläpuolelle ja annan ämmien juorujen olla, ehkä niin olis vain viisaampaa niin on viisainta.)

Asiasta nakkimakkaraan! Oon rakastunu. Ihan sydänjuuriani myöten, peruuttamattomasti ja ehdoin tahdoin. Nimittäin parsakaaliin! Kyllä, ihanainen parsa, niin namia, ettei mitään rajaa. Parsakaalimuusi on tällä hetkellä parasta mitä tiedän. Ite teen muussin seuraavanlaisesti:



Parsakaalimuusi

400g parsakaalia
Kanaliemikuutio
Kasvisliemikuutio
n. 1 dl ruokakermaa
Voita oman maun mukaan


Kiehuta parsakaalit pehmeiksi liemikuutioiden kanssa. Kaada ylimääräinen neste kattilasta pois. Lisää ruokakerma, voi ja muusaa käsin tai koneellisesti. Lisää mausteita mielesi mukaan.


Tää on ihan ykkösruokaa karppaajille, ite käytin kermaa, jossa oli 2,3g /100g hiilareita. Voissa oli suurinpiirtein saman verran. Tää on ihan mielettömän täyttävää & hyvää, ja mikä parasta; todella vähähiilarista ja helppoa tehdä Oon muutenki saavuttanu pieniä henkilökohtaisia voittoja viimeisen kahden - kolmen päivän aikana. En ole syönyt karkkia ollenkaan ja 100 % karppilinjalla ollaan menty! Hyvä minä!

Karkkien jänkkäämistä pitää muutenki radikaalilla kädellä vähentää tulevaisuudessa. Olin nimittäin hammaslääkärissä eilen aamulla. Uutiset eivät olleet hyviä. Mulla on tällä hetkellä neljä reikää (?!) ja useita reiän alkuja. Hieman pisti ajattelemaan! Itse pidän omasta mielestäni hyvää huolta hampaistani, pesen hyvin ja joka ilta. Mitä nyt viikonloppuisin saattaa menojen takia unohtua, mut silti. Mun hampaat on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, mutta tupakointi vaikuttaa niin paljon. Saispa senki paskan vielä karsittua! Hammaslääkärin jälkeen hain hammaslankavehkeet ja aion kyllä käyttää niitä tästä lähin joka ilta. Hammaslääkäri kun ei ole niitä miellyttävimpiä asiointipaikkoja (uskoakseni kenellekkään).


Les Tulipes Blanches ♥ // neliöhyllyt 6€, Lakeuden Shoppis

Ostin eilen tulppaaneita ♥. Oon jo pitkän aikaa ajatellut, että pakko ostaa joitain kukkia, narsisseja vaikka. Kukat vaan on aika valitettavasti ostoslistan pohjimmaisena, rahatilanteesta johtuen. Nyt kyllä "repäisin" ja ostin pienestä mielijohteesta ihania valkoisia tulppaaneita, mun lemppari kukkia. Osan tulppaaneista laitoin olkkariin ja osan keittiöön.


Tulppaanien kavereina uudet verhot. En tiedä pitäiskö palauttaa, kun ovat noin lyhyet.
Tykkään niistä silti, mutta on ne vähä töpöt. Ihanasti kyllä valkesi koko keittiö
uusilla verhoilla.

 Ollaan siskon kanssa viety nyt kahtena päivänä kirpparille kamaa. Mukavaa päästä eroon vanhasta romusta ja vaatteista. Mulla on lähinnä kaikkea sisustuskamaa ja siskolla kenkiä tai vaatteita. Otettiin yks pöytä, jossa on kaks piikkiä. Siskolla on kamoilleen oma numero, kuten mullakin, mut pöytä on yhteinen. Kun vietiin kamoja toissapäivänä sinne ihan ekaa kertaa, siskon kaksi kenkäparia myytiin alle puolessa tunnissa. Toivotaan et omat romut löytäis uuden kodin yhtä nopeesti :)




Hyviä uutisia minulle! Ilmoittelin vuokraisännälle rikkinäisestä suihkusta ja kerroin samalla, että hella toimii oman tahtonsa mukaan reistailee. Vuokraisäntä sanoi että voin itse ostaa sellaisen suihkun kuin haluan ja vähentää vuokrasta. Hän voi tulla asentamaan jos en itse saa aikaiseksi tai osaa. Hella-asiaan vuokraisäntä tokaisi " No kyllä minä silloin aluksi siihen ajattelin induktioliettä, mutta sopiiko se sulle?" (Kerrottakoon että toisena vaihtoehtona olis tietenki keraaminen liesi.)
AI SOPIIKO??


Ihana johtoläjä tos taustalla :D


Kello alkaa jo kuitenkin olemaan vaikka ja mitä. Pitäisi jo olla nukkumassa, kun taas saa herätä viiden aikaan aamusta. Onneksi huomenna kuitenkin pääsee ajoissa, saan mennä hyvillä mielin työpäivän jlkeen käymään kirpparilla ja aloittaa kiva ja toivottavasti rentouttava vapaa viikonloppu. Pitäis vaan keksiä mihin tämän kaiken tulevan vapaa-ajan tuhlaisi :) Toivottelen oikein hyvää viikonloppua myös teille kaikille lukijoille, kiitos kun kävitte ♥ !



maanantai 26. maaliskuuta 2012

Rakkaudesta köyhyyteen



Kyllä taas on tullu säädettyä suuntaan jos toiseen. Hyvä jos ite pysyy mukana kaikes taas. Välillä tuntuu siltä, että tehdyt päätökset tuntuu liian raskailta, mutta toisaalta välttämättömiltä. En mä täydellinen oo, mut ei oo kukaa muukaa onneksi. Kiitos ja anteeksi siis! 

Pihalla on niin paska keli, et istun sen takia ilman housuja täs sohvalla. Tuli nimittäin pienoinen kävelyreissu tos viiden jälkeen, kun tajusin et avaimet oli taas jääny sisälle. Eiku siskolta hakeen vara-avainta ja pultut ihan märät. Nää on näitä ihania asioita, joista lyhyet ihmiset saa nauttia <3

...tänään tein kyllä aika täydellisiä löytöjä kirpparilta! Ihana alottaa viikko aamuvuorolla, on kerranki aikaa tehdä jotain muutakin ku kökkiä töissä kaiken päivää. Mentiin Lauran kanssa käymään Shoppiksella, missäs muuallakaan. Vitsi mitä kaikkea löysin yhteensä Seitsemällä (!!!!!!) eurolla !


1,50 € / Lakeuden Shoppis

Whatever! 1,50 € / Lakeuden Shoppis

Pitkä medaljonki, pari kiveä puuttuu, 1,50 € / Lakeuden Shoppis

Käyttämättömät kengät 3 € / Lakeuden Shoppis

Vähä jotaki paskaa tuos nauhas, mut tosi hyväs kunnos silti :)

Oli vähä isot, mutta ihan sama, silti ylkkä hienot ! Ja vain 3 € :o !!

Osaako joku muuten sanoo et onko noi aidot Peakin kengät?
(aiva sama sinänsä mut tuli vaan mieleen.. tekeeks Peak ees kenkiä?)



Toinen hyvä päätös "tälle päivää" oli taas vaihteeksi karppauksen aloittaminen :) ! Alotin oikeestaan jo viime viikolla, mut vituikshan se meni viikonlopun  juopottelemisen ja muun myötä. Nyt kuitenki alkas ja pysyy! Ootan ihan innolla tuloksia, jos sais ees sen verran mitä viimekski painon tippumaan :) Hiljaa hyvä tulee. 

Tilanne oli muutenki niin otollinen, koska mulla oli Kokemäen työreissun jäljiltä jääkaappi niin tyhjä, et oli helppo hakee pelkkää karppaussapuskaa. Ei paljo tuu ylimääräisiä hiilareita (ainakaa kotona syödessä) kun jääkaapissa ei oo mitään millä mokata. Olin muuten tänään niinkin urhea, etten syöny kindermunaa (lol) töis, vaikka olis voinu! Wuhu! O/ *pieni voitto veronmaksajille, suuri voitto minulle*

Tosta autojutustaki vois jauhaa tänne aiva milijoonaa, mut emmä, tuloo vain paska fiilis ku miettiiki koko vitun  koslaa. Sen verran voin mainita, et nyt on sellanen plääni, et odotellaan parempia kelejä ja parempaa taloudellista tilannetta, et korjauksia voidaan jatkaa. Ei tuohon perseenreikään ookkaa menny ku sellaset 300 € täs kuus (+autolainan lyhennys 200e, bensat yms yms, aika kiva summa jeee, samalla rahalla olis päässy varmaan ulkomaille äkkilähdöllä).

Seuraavaks vois laittaa vähä fotd-kuvia, tosin nää nyt on toissa viikolla otettuja. Tein tommosen kivan "pallon" hiuksista toiselle puolelle päätä, kun olin menossa töihin. Oli aika jännä, mut tykkäsin. Yllätyin kuinka kivalta näyttää jopa kuvissa, koska en ees muistanu et olin ottanu näitä kuvia :)






Nyt on kyllä niin kovasti nälkä, et pakko mennä tekeen jotain sapuskaa. Sieniä ja pekoni? Mmmm <3 Hei muuten, ennen ku siirrytte mun blogi-ruikusta muille sivuille ni kuunnelkaapas tää! Tää laittaa ainaki mun tanssijalan liikkumaan :3






maanantai 19. maaliskuuta 2012

Luxury Friday [ Avec Laura ♥ ]






Nyt on kyllä ihan pakko kirjoittaa, tällä kertaa "reissun päältä", oon nimittäin Kokemäellä tällä hetkellä työkaverini Hennan kanssa. Ollaan tekemässä paikallisen työmaan remppaa, tänäänkin sellaset kymmenisen tuntia pyörittiin ympäri myymälää.

Sain tuossa mesessä Lauralta kuvia perjantaista, kun saunottiin ja kaveerattiin viinipullon kanssa :) Kuvat puhukoot puolestaan :)










I like this piktö !


Laurakin kirjoitti perjantai-illasta; lue luxus-napostelusta täältä!
* KLIK*

Nyt nukkumaan !


maanantai 12. maaliskuuta 2012

Happiness Is a State of Mind





Hieman kulunut sananparsi? Kyynel, sanon minä! Tuo kuvastaa mun tätä päivää ihan mielettömän  hyvin. On ollut oikein hyvä mieli tänään, kaikki on mennyt ihan putkeen.

Kaikki tietää et jo tasan siitä hetkestä alkaen, kun silmäs aamulla aukaset, et onko päivä täysin perseestä, ihan normi, vai huippuhyvä. Tää päivä oli jälkimmäisin. Töissä olin hyvällä tuulella, asiakkaat jäi kassalle juttelemaan mun kanssa useasti, sain siivottua sen yhden kaapin (se on häirinnyt mua jo jonkin aikaa), siivosin jopa kassakoneen taustan (joka oli muuten ihan jäätävän likanen). Työpäivän päätteeksi jäin vielä taukohuoneeseen ihan vapaaehtoisesti hetkeksi juomaan kahvia.

Kotona koneen avattuani iski jonkin tasoinen "ei vittu"-euforia, koska Weedend Festivalin perjantailippuja oli myyty yli puolet muutamassa tunnissa lipunmyynnin alettua tänä aamuna. Mä sunnuntai-iltana masistelin, et voi perse,  enhän mä tuonne oo pääsemässä. Kirjoitin siitä tänne blogiinkin. Sama masennuspilvi leijali oman pääni yläpuolella valmiina iskemään.

Tilanteen oli muututtava.

Ja niinhän se sitten muuttuikin :)

3 kahden päivän lippua Weedend Festivaaleille, yksi mulle, yksi MK:lle ja yksi Antsalle.

Mitä mä ihan oikeasti tekisin ilman kaikkia mun ihania ystäviä ja perhettä? Oikeasti <3 Kiitos Sirpa <3 Sä oot ihan paras ja mahtavin sisko mitä kukaan ikinä voi saada <3

Loppupäivä jatkui pihalla oleillessa, kun Mk:n kanssa käytiin tuossa ihan lähellä vähän kävelemässä ja samalla pyyhällettiin kauppaan. Ilma oli niin ihana, että teki ihan mieli jäätelöä :) Kaupasta tarttui käteen kananmunia, salaattivehkeet ja maitoa. 

 
Kämpillä kuunneltiin vähän Petriä..
 
Tehtiin samalla ruokaa..


Katottiin Salkkarit (Hei Jiri, tia mikä lie Mikko, ota se paita pooooooiiiiiiisssssss!!!)






Sit syötiin vähä Kis Kissejä ja väänneltiin naamaa :D
ps. Eiks oo ihQu toi mun mustelma?
pps. Mä tiän et kyttäät mun tissivakoa!

  
Oli kiva tunkee noita Kis Kissejä poskea vasten :D

Katottiin Täydelliset naisetki, tai no, Mk kattoi ja mä päivitin tätä blogia :) Illan pelasti myöskin se, että mun favicon alkas vihdoinki näkymään oikein! Mä eilen sitä säädin, eikä se toiminut. Se tarvitsi ilmeiseti jonkin aikaa "päivittyä" tai muuta vastaavaa. 

Nyt kyllä alkaa olla jo niin väsy, että pitäis hipsiä suihkuun ja nukkumaan. Muutaman jutun mä haluan vielä sanoa tän postauksen loppuun, ja yritän tällä kertaa olla ihan vakavissani.

                                                                             *   *   *

Teille kaikille, jotka ootte auttanu mua tän pienen ajan sisällä; Kiitos. Ootte ollu korvaamattomia. Myöskin Anteeksi, kyllä mä mun elämän vielä saan sellaseksi, ettei mun tarvi vaivata ketään tälläsellä teinimeiningillä. Yritän kovasti olla itsenäinen ja "aikuinen", jättää opiskelijaelämäntyylini taakseni, mutta ajoittain asiat ei mee niinku itse haluaisin. Mä yritän kuitenki selviytyä jotenki tästä. Tää ei oo nyt mikään "kiitti hei ihan oikeesti"-teksti, vaan kiitollisuuden osoitus. Te muutama hyvä ystäväni ootte osoittanu mulle tässä kuussa sellasta luottamusta, jota mun on todella hankala itse kenellekkään antaa. En ihan oikeasti pärjäisi ilman teitä <3




Mimicing Others





Oon nyt kauhee biatch, mut löysin muutaman blogin, joissa oli tehty "kaikki laukkuni"-niminen postaus ja ajattelin että minä myös! Tosi simppeli ja hauska idea, nyt pitäis vaan keksii miten saan siitä paremman kuin muilla ;) Itsehän en tosiaankaan käytä mitään ihmeen merkkilaukkuja, niinkuin suurinosa tälläisen postauksen tehneistä bloggaajista. Ei, minä laitan rahat mieluummin vaikka ruokaan, kuin ostan monen sadan euron LV tai Guess-laukkuja. Second hand on paljon parempi valinta, ainakin mun ronskiin laukun käyttööni nähden. 

White Trash Disease-blogin Nata kirjoitti omassa laukkupostauksessaan siitä, kuinka naiset on joko kenkä- tai laukkuihmisiä. Oon ihan samaa mieltä! Itse oon paljon enemmän laukkuihminen, kengistä en  niinkään välitä. Jos totta puhutaan, omistan varmaan yhteensä alle 10 paria kenkiä, joista kolme paria on aina käytön jälkeen märkiä, varsinki tällä kelillä.

Seuraavassa kaikki tämänhetkiset laukkuni ja hieman lisäinfoa niistä kuvateksteissä :)


Mun mummolaukkuni! <3 Tää on jo niin ruma, että tää on hieno!
Ostin joskus kirpparilta, maksoin tästä rumiluksesta varmaan jotain 0,50€ :3


Mun horatsulaukkuni! On se niin jäätävä.. ei oo tullu paljoa käytettyä,
kuten kunnostakin näkee. Ostin joskus pari vuotta sitten Seinäjoen Laukkutalosta, olisko ollu 15€?


Keskiseltä ostettu valkoinen niittilaukku, oletettavasti tekonahkaa.
Laitoin tähän ja pariin muuhunkin valkoiseen laukkuun valkoisen kenkäplankin päälle
ja ovat kuin uusia kaikki. Maksoin tästä uutena 15€.

Samainen laukku, mutta taitettuna. Tästä saa helposti nätin pikkulaukun vaikka
baariin. Tosin en oo ku kerran pitäny tätä näin taitettuna, niin et olisin jonnekkin
lähtenyt. Jostain syystä tän tyyliset jutut
(kuten toi horatsulaukkukaan) ei vaan oo mun juttu ;)


Anteeksi huono kuvan laatu, mutta en jaksa näpsiä uutta.
Tässä tällä hetkellä käytössä oleva "laukkuni".
Löysin tämän kirpparilta 2€ hintaan, kunto erinomainen.
 
Tää on mun ihka eka laukku ikinä!
Ostin tämän Vaasan laukkutalosta joskus 13-vuotiaana (?!) eli vuonna 2001???!
Hintaa en osaa sanoa, koska markan vaihtuminen euroikse sekaa.
Ei vittu, MARKKA-AIKANA???? :D


Tämä laukku on nähnyt KAIKEN. "Kaikella" todellakin tarkoitan ihan kaikkea.
Käytin tätä laukkua jossain vaiheessa oikeastaan koko ajan ja missä tahansa.
Kerran itseasiassa oksensin sen sisälle....mutta ei siitä sen enempää..... :D
Hinnasta ja ostopaikasta ei ole mitään tietoa.

Mummolaukku nro 2! Hinta oli suolaiset 8€ Kirpputori Ullakolta, Seinäjoelta.
Toisaalta: Laukku on Suomalaista aitoa nahkaa ja kunnoltaan mun mielestä täysin uusi.
Tykkään tosta lukkomekanismista ja laukun sisäosasta, jossa on tilanjakaja.

Tämä "Etsin kunnes löydän"-laukku on ostettu myöskin kirpparilta
(Lakeuden Shoppis, Seinäjoki) hintaan 2€ tai vähemmän? Tuo olkahihna on kyllä ihan
saatanan ruma, enkä oikeastaan edes pidä tuosta materiaalista, mistä se on tehty.
Onkohan se jotain ihmeen tekokiiltonahkajäljitelmää?
Tästä laukusta ei ikinä löydä mitään, mutta sinne mahtuu koko maailma.

Mun Mikki Hiiri-laukku on ihan aito Disney-tuote suoraan Pariisin Disney Landistä.
Sain tän mun tädiltä, joka reissaa paljon. Olin varmaan 12-13 vee kun sain tän,
mutta laukku on silti täysin moitteettomassa kunnossa :)

Laukun molemmin puolin löytyy erilainen kuva ;)

Tämä taitaa olla uusin tulokas laukkuperheeseeni, myöskin kirpparilöytönä tehty (2€).
Väri on sinänsä täysin sopimaton mulle, mutta laukun malli on jotenkin niin ihana.
Tää laukku on ihan täydellinen kesälaukku, tonne mahtuu kamera ja monen monta
lonkerotölkkiä, röökit, avaimet... kaikki mitä kesäpiknikkiin hyvien kaverien kanssa
tarvitaan ;) Laukun materiaali on jotenki farkkumaista ja ihanan raskasta.




Tää on mun ehdoton kestosuosikki - The Säkki! <3 Ostettu Henkkamaukalta,
oliskohan ollu jopa jotain parikymppiä? Jopa kolmisenkymppiä?
Tääkin laukku on ollut ahkerassa käytössä jo ainakin vuoden,
eikä käytönjälkiä vaan tuu.

Tää on ihan lempparijuttu tuossa mun Säkissä. Tosi pienet (ja ainoat!)
yksityiskohdat sinänsä, mut toi laukku on vaan kokonaisuudessaan niin hieno,
ettei se tarvi mitään muuta. Jos joku näistä laukuista on
mun näkönen, niin se on kyllä tää :)



Tässäpä näitä nyt oli, yhteensä 11 kappaletta. Mikäs oli sun lemppari näistä kaikista?






sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

The Day Off

Ikävä sinua rakas blogini <3 
Mihin ihmeeseen mä oon oikein laittanu kaiken aikani, kun näin laiminlyön sinua rakkaani! 

Jotenki tuli vaan pakottava fiilis kirjoitella jotain, ihan mitä vaan. Ehkä voisin sitten kertoilla ja kuvitella mitä oon tänään tehnyt. Mun arki-postaus? Sinänsä paskana päivänä tälläsiä suunnittelin, kun todellisuudessa mun pitäis kehitellä jotain arvontaa tänne blogin 1v synttäreiden takia, ja muutenkin, ei krapulapäivät oo mun arkipäiviä?!

Eilen illalla heti töistä päästyäni ja vaatteet vaihdettuani Sami-rakas nakkas mut Jasminan työ vähän -yllätys yllätys- kännäilemään. Musta on oikeesti tullu vanha! Mä en pääse enää baariin asti ollenkaa, kun väsyn ja nukahdan aina illan mittaan! En sinänsä ees juonu paljoa, normaalia vähemmän itseasiassa, mut silti sammahdin niinku saunalyhty. Ihan paskaa!


Krapulanaama ilman meikkiä! :3 Jasminan tekemä sydän <3
Ja kyllä , mulla on joku random mustelma siinä :D


Aamusta krapulahiessä ja mätön himoissa mentiin Jasminan ja Janin kanssa mättäämään pitsaa (tietty) ja vääntäydyttiin Janin työ kattoon leffaa. Kotiin pääsin joskus puoli neljän, neljän aikoihin iltapäivästä vatta kipeenä, koska naurettiin niin paljon :D Taas niin jäätävää juttua ettei mitään rajaa, ihan vedet silmissä ollaan naurettu kaikelle ihan tyhmälle.

Kotona sitten imuroin, tiskasin, pyyhin pölyt ja pyykkikone just huusi tuolta "valmis!", mut annetaan sen odottaa hetken aikaa. On ihanaa olla puhtaassa kodissa ja kuunnella hyvää musaa, olla ja tehdä mitä haluaa, varsinki ku on vapis. Lovin' it! <3


Ainoa paikka missä mahtuu kuivattaan pyykkiä on keittiö :D


Vittu mun auto on taas paskana. Ens viikolla kun tulee rahaa, vien sen korjaamolle. Ohan se mukavaa aamulla tyyliin kuudelta huudattaa autoa viiden tonnin kierroksissa tuolla pihalla, niin et koko taloyhtiö ihan varmasti herää. Stnan pellipurkki ei saa kunnolla bensaa ja sammuu kun käynnistää.. Kaikki on veikkaillu et sielä on bensansuodatin (tai joku mikä lie osa) vettynyt kosteudesta, eikä siks jaksa pysyä tyhjäkäynnillä. Ei siinä muuten mitään, mut kiva lähtee jostain kaupan pihasta ja huudattaa autoa ihan vitusti, niin et kaikki varmasti kuulee ja kattoo tyyliin "mitä vittua toi hullu tekee".. mut ei voi mitää, näin mennään vielä neljä päivää ja sit tulee joko laupeus tai toi sillipurkki saa multa muutaman halauksen. Veikkaan itse ensimmäistä, mun tuurilla.

Huomisesta lähtien sais ostaa itelleen liput Weekend Festivaleille Espooseen. Ihan varmasti mun  paskalla tuurilla liput menee kaikki saman tien. Itellä kun tuota rahaa ei tällä hetkellä oo pennosen pennosta, ainakaa ennen torstaita.. ja toisekseen, mulla ei oo sinne kaveria :c Toisaalta lipunosto vois olla ihan hyvä idea muutenki, koska ne ihan varmasti saa myydä sitte lähempänä ko. festareita hyvä jos ei tuplahinnalla.

Nojoo, mut tällästä tänään, lähden tästä käymään siskolla, jos sillä olis vaikka kahvia kaivelemaan pakastinta ja etsimään ruokaa.