torstai 19. tammikuuta 2012

Fabrics & Findings





Hei taas kaikki rakkaat!
Jeeee taas pitkästä aikaa kirjoituttaa! :)  Meinaan kyllä jättää kirjottelemisen vähä vähemmälle tähän entryyn, vois vaikka ennemmin umppaalla kuvia tänne... Hmmm. Ehkä jos jotain pikkuista kirjoittaisin vaikka tästä päivästä.

Pääsin töissä yhdeltä, ja pikaisen kiertelyn jälkeen työmaalla ja köydyttyäni jälleen 20 euroa, päätin soittaa siskolle ja naaluta ruokaa. Käski soittaa paremmalle puoliskolleen, joka sitten kiltisti lupas että  "Joo, vois sitä jotaki jämerää tehrä ruuaksi" ja painelin saman tien niille. Tehtiin hyvää ruokaa ja nukuin puoliksi sohvalla. Sirpakin tuli jo töistä ja jostaki lähti innostus tehdä tyynynpäälliset mulle. Oonhan mä ny niitä jo jonki aikaa ruikuttanukki ;)






Muuten elämä on rullaillu ihan normaaliin tahtiin, käyny töissä, nähny paljon kavereita, syöny normaalia nätimmin, siivonnu paljon ja ylläri pylläri tehnyt hyviä kirppislöytöjä! Tässä muutama ikuistettuna.


Lehtilautanen 1,50 e. Mulla on tällänen pyöreänä ja sit löytyy samaa sarjaa kaks tuikkuhässäkkää.

Puinen T-kirjain 0,50e (Tee niin kuin Taru, tietty !)


Oon saanu aikaseks laitettua saamani joululahjatkin esille. Siskolta siis sain viisisakaraisen rautaisen tuikkutelineen seinälle, äitiltä sain kolme itsetehtyä taulua. Molemmat on jumittanu melkein kolme viikkoa pitkin lattioita, mutta saimpahan aikaseksi!


Taulut siis tehty tapetin paloista, jotka itse valkkasin. Toteutus by Äiti ja nää on ihan priceless <3

Hyvinhän tuo näyttää sopivan tuonne nurkkaseinään :)

Viimeks ku tänne kirjottelin niin olin niiiiiiin tohkeissani Ikeasta ostetusta uudesta hyllyköstä, että en ainakaan muistaakseni muistanut mainita mattoja, joita ostin. Voisimpas tunkea ne sitten tähän. Mattoja on siis yhteensä viisi kappaletta, joka toinen musta, joka toinen valkoinen. Nää ekat on vähä vittumaisia, koska on aika usein vinossa kun kulkee edestakaisin.


Ja sori paska & keltanen kuva, en jaksanu säätää.

Oli kyllä hauska vertailla silloin Haaparannan Ikean ja Tampereen Ikean hintoja. Ostin kaks mustaa aluksi Tampereelta, muistaakseni 15e kpl? Vai olisko ollu jopa 20e? Mut haaparannassa noin 5e kappale :D Hahaa, jooo.. no kyllä nyt on sitte mattoja jos ei muuta!

Vuoden alussa meillä oli työpoppoolla pikkujoulut, kun ei saatu aikaiseksi pitää niitä ennen joulua. Toisaalta hyvä näin, eipähän tullu sen kummemmin kiirus minkää kans, sai suunnitella ihan mukavasti ja yllättävän kivuttomasti mun mielestä (kuulun työpaikan "huvitoimikuntaan" :D). Bileet oli ihan mielettömän ihanat! Mulla on niin parhaat työkaverit ikinä! <3 
Mua sitten muistettiin työporukan puolesta ja sain "Vuoden Säätäjä 2011"-diplomin ja pikkuisen lahjan :D Olin niin otettu koko jutusta! :) Kaiken kukkuraksi naiset oli hyllyjen välis keksiny aiva ylitte hyvän idean ja ns. ohjelmanumeron illan kuluksi ja voi Ziises Kraist ku sai nauraa aiva mielettömästi! Idea oli hytoteutettu. vin simppeli, mut niin mahtavasti Siitä jäi varmaan yli hyvä ja ihana muisto kaikille meille, jotka oli paikalla. Diplomin saatuani esitin sitten pääosaa pienessä näytelmäntyylisessä, jonka nimi oli "Tarun tyypillinen työpäivä". Muistan et katoin puhelimesta vielä samana yönä viiden aikaan kännihuuruissa koko kakskyt minuuttisen videon ja nauroin ihan räkänä. 


Vähä sopii hyvin toi valunu teksti :D Ja ihan vahingossa kastelin tuon! :D

Sain muuten siivottua vaatekaappini. Se on ollu mun to do-listalla varmaan ikuisuuden, mut saimpas aikaiseksi viimeinkin! Vaatekaapin uumenissa makasi yhteensä ison sinisen Ikea-kassillisen verran vaatteita, joita ei oo tullu käytettyä ainakaan viimeseen puoleen vuoteen. Onneksi löytyi yksi ihminen joka osasi avata suunsa ajoissa, eikä vaatteet lentäneetkään suoraan roskiin, vaan saivat uuden elämän toisen käytössä. Vitsi mikä ekoteko?! Vai oliko....koska tilasin hömppämaukalta parilla sataa uusia vaatteita ohopsss..... :o Oli muuten pakko olla niin perfektionisti, et ostin 20 kpl uusia henkareita, koska kaikki on ollu erilaisia. Nyt ovat kaikki samanlaisia (JA TIETYSTI TOKMANNILTA OSTIN KU OLI NIIN HALAPAAAAAA!!!!! :D 20 kpl 10e (Krisselle terkkuja! :D)) puisia henkareita.

Oon muuten käyny parturissakin. Mikähän siinä on ku ainaku sinne hinautuu vihdoin ja viimein (kerran kahdessa vuodessa ehkä?) niin jokainen parturi ehdottaa mulle otsuria ja mä sakia aina kans sanon että "joo, tehdään vaan". Oikiasti, mä näytän niin joltain pieneltä kiinalaiselta aina, en tajua miks pitää aina toistaa sama virhe ja sit olla sillee "DOUH" kotona. Nooh, ihan sama, ompahan ainaki joku pakote säätää tukan kanssa.


JOO HEI MÄ EN OSAA LAITTAA SITÄ!

Mut oli muuten hieman pitkä oma tukka ku parturi kunnolla kampas sen suoraksi, eikä ollu mitään tököttiä, saatikka tupeerauksia päässä. Mun tukka ylettyi pisimmillään parturituolin selkänojan puoleen väliin (suomeksi sanottuna reilusti yli rintsikoiden). Olin itekki ihan O_O kun sain hetken peilailla. Onneksi kuitenkin jäi pituutta vielä reilusti, vaikka huonot latvat napsittiinkin pois. 


Ihana teiniks peilikuva :D
Nyt mun pitää kyllä pakosta vääntäytyä tekemään jotain muuta, tähän blogin tekemiseen menee aina kyllä iankaikkisuus :D Lopuksi vielä joku random pic koneen syövereistä!




Nähdään viimeistään ens kerralla ;)

tiistai 3. tammikuuta 2012

The Christmas Road Trip






Hiljaiseloa ollut reilun kuukauden ajan täällä minun taivaassani, on ollut niin paljon menoa, töitä ja tapahtumia. Huomenna on kuitenkin vapaa, joten sen kunniaksi voisin kertoa teille tarkemmin tietysti joulustani Enontekiöllä. Uudesta vuodesta sen sijaan ei ole paljoakaan muistikuvia, olin taasen liian takussa herra humalan kanssa, vaikkakin seura oli mukavaa. Työporukalla mentiin ja torstaina pitäis jaksaa uudelleen pikkujouluilla saman poppoon kanssa :)

Mun joulu alkoi tasan klo 14:00 22.12, kun työt loppui ja pääsin huristelemaan kämpille hakemaan kamppeitani. Pian kotiin päästyäni Sami tulikin jo hakemaan mua, ja mentiin odottelemaan siskon töistä pääsyä. Noin viiden minuutin päästä kun Sirpa oli päässyt kotiin, lähdettiin kohti pohjoista. Tehtiin välipysäkki Kemissä ja nukuttiin hotellissa yö. Yllättävän kivuttomasti meni ajomatka Kemiin, enkä ollut ees kovin väsynyt vaikka olinki jo herännyt samana aamuna klo 04:50. Nukuin ylitte sikeästi ja hyvin, koska jostain syystä hotellien sängyt on vaan ihan huippuja ja saan nukuttua niissä ihan sika hyvin. Sama juttu laivallaki, en tiedä mistä johtuu :D

Aamulla ajoissa hotskun aamupalalla, jossa naurettiin paikallisille turisteille. Nähtiin siis porukkaa Kiinasta tai Japanista tai jostain muusta maasta, jotka oli ilmeisesti samalla matkalla Lappiin jouluksi. Heillä oli tietysti päällä todella paljon toppavaatteita ja kaulaliinoja yms. Sisko repäisi että "Onkohan noi niitä tyyppejä jotka asuu igluissa" :D Vastasin vaan et "Joo, ne on kesälomalla :D" ja kauhia repeäminen :D

Kemistä jatkettiin Tornioon ja Torniosta mentiin pikaisesti "ruotsin puolelle" Haaparantaan käymään ruokakaupassa. Itse löysin tästä ICA marketista muutaman luomivärin, batteryä ja tupakka-askin. Ikea sai vielä odottaa ;) Loppupäivä jatkettiinkin ihan perille asti, nähtiin paljon poroja ja lumi alkoi lisääntyä määränpään lähestyessä :)
 

Perillä oltiin siinä neljän aikoihin, jolloin oli jo pilkkopimeää. Seuraavat kolme päivää saatiinkin sitten porukalla olla pihalla, syödä (aivan liianki) hyvin, aukoa lahjoja, saunoa, koristella kuusta. Nukuin paljon ja hyvin, toisin kuin muut kanssamatkustajani :D Olin kuulemma joka yö höpötellyt tosi kovaan ääneen unissani. Tämän lisäksi meidän "kämpän" katossa asui hiiri tai lumikko, joka veti kuulemma ihan mieletöntä rallia aina öisin. Kuinkas ollakkaan mä en oo kuullu mitää ;)

Niiiin paljon lunta! :)




Hiku! <3
Käytiin Venejärven rannassa ja Hiku etsi hiiriä lumesta :D

Minähän en tykkää olla hihnassa!


Soitetaan justiin Juhalle et mitä se sai joululahjaksi :)

Anteeksi paska kuvan laatu, mutta kun valoa on niin rajallisesti. Taaempana pikkupuoli, jossa me nukuttiin.
Päivän kirkkain hetki, noin klo 11 aamupäivästä. Kaamosta kerrakseen :D
Okukin pääsi kuvaan :)

Maanantaina sitten lähdettiin takaisin kohti pohjanmaata ja Sami ajoi koko matkan. Oli mukava arvuutella millaiseksi sää muuttuu matkan aikana, kun telkkarissa ja radiossa niin kovaa Norjasta rantautunutta myrskyä huudatettiin. Itse asias me ei nähty kun yks tai kaks autoa ojassa, eikä yhtäkään kaatunutta puuta. Me kumminki tultiin melki koko suomen läpi ja missään ei ollu mitään tietoa koko myräkästä? 

Uudet tupakkatossut!

Ja vähän muitakin joululahjoja :)


Kotiintulomatkalla käytiin uudelleen Haaparannassa ja tällä kertaa myös Ikeassa. Täytyy kyllä sanoa, että ei ollut niin hyvä Ikea, kuin Tampereen oma. Tuntui paljon pienemmältä, ja harmitti kun viimeksi ostamiani kuppeja ei enää ollut myynnissä. Hinnat oli kyllä ihan mukavia, osaltaan halvemman tuntuisia Suomen Ikeaan verrattuna. Tarttuihan sieltä mukaan jotain ;)




Meinasin vielä avautua tähän jotain vähän henkilökohtaisempaa, mitä tapahtui tänään, mutta jätänpä sen muhimaan sydämeni sopukoihin. Ehkä sitten joskus vois olla tarpeeksi hyvä omatunto ja myöntää muillekkin kuin vaan itselleen, vaikka juuri jälkimmäinen on hankalampaa. Nooh, kakarasta asti tässä ollaan kantapään kautta opittu, miksei siis nytkin. I'm loving Karma.

Kuvia olis ollu vielä monta, mutta näidenkin kanssa piti takuta aikansa, enkä enää jaksa :) Oikein hyvää ja edellistä parempaa vuotta kaikille blogini seuraajille !