maanantai 12. joulukuuta 2011

Taking Pictures






Luin tänään erästä tosi ihanaa blogia, jossa oli heitetty ilmoille jotenki kiva idea. Lukijat saivat pyytää mistä blogin pitäjä ottaisi kuvia! Kuulostaa tosi simppeliltä, mutta nyt lukijat sais todella vaikuttaa ja pyytää jotain paljon mielenkiintoisempaa, jotain mikä on ehkä muiden mielestä jäänyt näyttöä vaille. Vain mielikuvistus on rajana! Mitään riettaita ehdotuksia en kuitenkaan aio ottaa kuuleviin korviini, mutta olen kuitenkin avoin kaikelle muulle maan ja taivaan välillä :)

Mitä sinä haluaisit nähdä mun elämästäni?

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sewing things together




Hei taas kaikki rakkauspakkaukset!


Tässäpä tulossa tämmöinen hei mitä kuuluu -päivitys. Aluksi haluan hieman kirjoitella lisäinfoa tuosta meidän joulureissusta Enontekiölle ja sitten jutellaan lisää sisustusjutuista.

Perjantaina sain työkaveri kertoi, että pystyy vaihtaa mun kanssa työvuoroa 22.12, joten matka alkaa sitten samana päivänä. Olin niin iloinen kun työkaveri kertoi, että vaihto onnistuu ja pääsen heti töiden jälkeen lähtemään siskon ja hänen miehensä kanssa kohti Kemin puolivälipysäkkiä. Aluksi stressasin, että jos oon iltavuorossa, että mun on pakko illalla lähteä vielä esimerkiksi Ouluun junalla, jotta saisin muun matkaporukan kiinni matkan puolessa välissä ja sitten viettää yön hotellissa. Nyt mun ei kuitenkaan tarvi miettiä koko asiaa ollenkaan, kun pääsen matkaan samaan aikaan kuin muutkin  :)

Siskon kanssa suunniteltiin että pitää ladata joku leffa koneelle, että saadaan sitten takapenkillä katsoa se ja kuluttaa aikaa kun Sami ajaa. Pitäis vaan keksiä joku hyvä jouluinen animaatio tai vastaava. Kenellä mitään ideoita? Leffan ja kannettavan lisäksi pitää ottaa muutama filtti ja tyyny, että voi nukkua matkan aikana.

Yks parhaimmista jutuista koko reissussa on myös se, että päästään käymään Haaparannan Ikeassa Sirpan kanssa. Pakko ostaa kyllä uus matto tähän olkkariin, koska tästä nykyisestä en jostain syystä tykkää. Mulla olis kyllä valkoinen karvamatto tuolla, mutta se on niin helvetin paskanen, ettei sitä kehtaa lattialla pitää. Nooooh, ens kesänä sitten pesen sen kotona :)

Eilen muuten oli entisen työpaikan pikkujoulut, jonne mutkin oli kutsuttu. Oli ihan mielettömän mukava ilta, hyvää ruokaa ja hyvää viiniä! Seura oli ihan huippuhyvää ja juttu oli kyllä sen kuulosta että huh huh! Välillä meidän pöydästä kuului sellanenki naurunremmakka ja kälätes että muut katsoi ihan silmät kierossa, että mikäs ihmeen akkalauma tänne on tuotu. Vedettiin Sirpan kanssa yhden laulun verran humppaakin, mutta ilmeisesti olin vähän huono tanssipari, kun yritin kuulemma viedä niin kovasti ;) 

Pikkujoulut oli Seinäjoella Hotelli Sorsanpesässä, jossa olen käynyt vain kerran ennemmin koulutustilaisuudessa. Silloin ei kuitenkaan ihmeemmin ehtinyt katsoa ympärilleen, mutta itse ainakin tykkäsin kovasti esimerkiksi sisustuksesta ja huonekaluista.

Seuraavaksi voisin muuten laittaa muutaman kuvan maanantain reissusta, kun juhlimme Suomen itsenäisyyttä alkoholin kera ;) Kuvat otettu täältä mun luota, kun täällä aloiteltiin porukalla ja päädyttiin mun työkaverin luona käymään ja siitä sitten baariin :)



Mikko-boy ja mun huulet ihan punkussa! :D


Vähä parempi mut mä oon silti ihan töööt kännissä.
Me kaikki :)


Antti tykkää jostain ;)


Mä oon kännissä, missä sää oot?! Ihana Petrin paita, mun ylpeys <3 :D


Tää on jotenki niin hyvä kuva :D Sisar-rakkautta parhaimmillaan juomapelin aikana! :D


Viime keskiviikkona 7.12 ystäväni MK oli menossa opiskelijoiden itsenäisyysjuhliin, joihin hän pyysi minua meikkaamaan ja laittamaan hänet. Oli kyllä niin mukavaa kun sai laittaa toista oikein vimpan päälle, hiukset meikit ja kaikki. Tästäkin pitäis oikeasti tehdä juttua tuonne  SNBK-blogin puolelle, mutta se on niin kuollu, etten jaksa vaivautua. Tässä kuitenkin hieman kuvia ko. neidistä lopputuloksen kanssa ;)


Hiusten lisäksi tykkään noista kulmkarvoista ihan himona! <3


Tissivako! <3 :D


Ja sitten rillien kans kuvaa :)


Niin kaunis nainen! <3

Tässä joillekkin sitä miettiville vertauskohta. Otin kuvan MK:n faceprofiilista, toivottavasti tää on ok sulle MK :)





Et sillee! :) Seuraavaksi voisin laittaa muutaman kuvan, kun sain tänään vihdoin ja viimein uusimmat verhoni! :) Sirpa raksuboxy ne lopultakin neuloi ja minä autoin ainakin vähäsen :) En oo sitte yläasteen jälkeen neulonut, mutta kivaa se oli! :)




Tässä lopputulosta. Mitä mieltä muuten matosta? Itse en tykkää..

Ei tuo matto kyllä sovi tuohon. Olis paljo hienompi valkonen matto.




Jännä kun kuusikin ihan vaihtaa väriä maton mukaan. Näyttää niin heleän pinkiltä jotenki täs kuvas :)


Nyt kuitenkin meen tupakalle ja keskityn BB 2011 Finaali-iltaan, toivottavasti Janica voittaa :)
ps. Sori kirjoitusvirheet, en nyt jaksa oikolukea :)

tiistai 6. joulukuuta 2011

Christmas Trees




Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Kahlasin Internetin ihmeellisessä maailmassa näin tiistaisen itsenäisyyspäivän kunniaksi, koska mitä muutakaan voi tehdä joulukuussa, vapaapäivänä ja vielä krapulassa? Eilen illalla piti lähtiä hyvien ystävien ja vielä vielä mahtavampien työkavereiden kanssa hieman ulkoilemaan ja pilkkuunhan asti koko ilta sitten venyi. Kiitos tästä ;)

Joka tapauksessa, löysin tosi ihania kuvia joulukuusista ihan vaan Googlen kuvahaulla. Omia lemppareitani ovat kuuset numero 9 & 10. Mikä kuusi on sinun suosikkisi? Mistä pidät siinä eniten?



Kuusi nro 1.


Kuusi nro 2.


Kuusi nro 3.


Kuusi nro 4.


Kuusi nro 5.


Kuusi nro 6.


Kuusi nro 7.




Kuusi nro 8.


Kuusi nro 9.


Kuusi nro 10.


Kuusi nro 11.


Kuusi nro 12.


Kuusi nro 13.



sunnuntai 4. joulukuuta 2011




Hei kaikki rakkaat bloggaajat.

Edelleen menen täällä erittäin jouluisissa tunnelmissa, sillä suurin osa joululahjaostoksista on jo tehty, ainoastaan siskon  lahja puuttuu. Tämä jouluhörhöily näkyy tosi paljon myös täälä mun yksiössä. Tällä viikolla purin kuormaa töissä joku aamu ja rullakossani sattui olemaan valkoinen joulukuusi ja mielettömän ihania joulukoristeita läjäpäin. Ihastelin kuusta ja kimalteleviä koristeita, joten ei tullut yllätyksenä, että ostin kuusen ja siihen koristeet. Aluksi ajattelin pinkkejä koristeita ja jopa pinkkejä valoja, mutta en sitten jaksanut lähteä kiertämään koko Seinäjokea yksien valojen takia, normaalit kirkkaat valot saivat riittää. 

Olin niin innoissani työpäivän jälkeen kotiin päästyäni. Oli ihanaa ottaa kuusi pois laatikosta ja alkaa kokoamaan sitä oksa oksalta. Tykkäsin löytämistäni koristeista ihan mielettömästi. Järkeilin, että ei tää kuusi sinänsä mikää huono ostos ollut, koska se tulee säilymään monta vuotta vielä, kuten myös koristeet. Ehkä käytän tätä samaa kuusta vielä sitten kun olen perheellinen ja asun omakotitalossa ihanan miehen kanssa, who knows. Kuusen väriin olen varmasti myös tyytyväinen muutamankin vuoden päästä.

Mietin, että onko liian aikaista laittaa kuusi jo valmiiksi, mutta sitten ajattelin että miksi ei? En kuitenkaan ole jouluna kotona, niin miksi en voisi nauttia kuusesta jo ennen joulua? Tässäpä se nyt sitten on ;)



Vielä puuttuu tähti latvasta. Ehkä löydän sinne sellaisen joku päivä :)


Vielä puuttuu yksi lahja :)


Niin tykästyin näihin helmiin <3









Candy Cane on nyt jotenki kovasti huudossa,
joten ostin kuuseen myös näitä.


Ajattelin viimeistään itsenäisyyspäivänä tehdä jonkunmoisen postauksen joulukuusista ja miten niitä käytetään sisustuksessa. Ajattelin kaivella hieman Internetin ihmeellistä maailmaa ja fiilistellä lisää kuusien parissa! Katsellaan paremmin itsenäisyyspäivänä. Nyt täytyy kääntää subin puolelle ja toivoa että Ben tippuu BB:stä :)

Vaikka koti onkin siisti ja sliipattu, niin eihän mun tarvi kuitenkaan? :)




torstai 1. joulukuuta 2011

Dear Santa






Rakas Joulupukki,

en ole ollut tänä vuonna kovinkaan kiltti. Olen ilkeillyt ihmisille, vaikka hyvin tiedän ettei niin saisi tehdä. Olen syönyt paljon makeaa ja kaikkea muutakin epäterveellistä, kiroillut paljon ja käyttänyt litroittain tuota salakavalaa lientä, jota alkoholiksi kutsutaan. Ollen harrastanut irtosuhteita ja ollut töykeä, mutta onhan se vähän vanhempienkin vika, että minusta tuli näin räikeä ;)

Olen kuitenkin vuoden aikana saanut paljon ihania muistoja ja kokemuksia monien erittäin tärkeiden ihmisten kanssa ja nauranut itselleni niin monta elinvuotta lisää, että uskon ettet pääse minusta ja lahjatoiveistani koskaan eroon. Minusta on tärkeää kokea nämä asiat nuorena, joten enkö olekin tehnyt nämä asiat vähän niin kuin "luvalla"?

Kaikesta tästä huolimatta toivoisin sinun lukevan tämän minun pikkuruisen listakseni, mitä minä itselleni tänä jouluna toivoisin. Isä opetti lapsena, että aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa, ja tämä pätee myös tähän listaukseenkin. Pyydän kuitenkin antamaan alla olevan raaapustuksen tontuillesi, jotka voivat tiukan paikan tullen luntata mitä tämä tyttönen haluaisi.


1. Sähkövatkain tai vastaava, koska minulla ei sellaista ole. Myös tehosekoitin ajaa saman asian.
2. Iittalan Teema-sarjaan kuuluvia astioita. Isoja kahvikuppeja tarvitsisin vielä 3 kappaletta.
3. Webbikamera telkkarin päälle. Ja sit semmonen jonka saa lättätelkkariin kiinni.
4. USB-hubi, koska omassa koneessa on vain kolme usbipaikkaa.
5. Autoon FM-lähetin. Oikeestaan kaikki autojutut olis kivoja :)
6. Kaikkeudun Kirja osa 1, josta olen täällä blogissakin puhunut.
7. Tää on aika extreme, mut jos joku haluaa pistää ranttaliksi ni CONAX olis kova :D
  (siis telkkariin se vitun pellinpala, et saa kortin tonne kortinlukijaan, maksaa halvimmillaan 40e, kysykää Juhalta se tietää).
8. Sirpan kanssa reissu (miel. Haaparannan) Ikeaan ja niin ettei ole kiire minnekkään.
9. Petri-reinot (siniset)
10. Muutenki olis kiva saada toisetki tossut ettei kaverit jää ilman jos mennään haukkaamaan happea.
11. Rahaa.
12. Punkkupullo !
13. Rahaa.
14. Rahaa.
15. Opiskelijakorttiin leimaa, koska junamatkat on niin kalliita.

ps. Saatan päivitellä listaani vielä ennen joulua, joten pysykäähän kuulolla tonttu-rakkaat!

(Päivitys nro 1 done 2.12.2011 klo 23:06)


Girls Night Out



Perjantaina irrottelin ystäväni Lauran kanssa. Vietettiin alkoholin makuinen ilta ensin Lauralla ja sitten jossain päin Seinäjoen keskustaa ja muutamilla tanssilattioilla. Tapahtui paljon ja hauskaa oli ;) 








Ps. Anteeksi Laura, oli ihan pakko tehdä tänään tällänen minikokoinen-kuvapostaus tänne meidän ihanista kuvista viime perjantailta :D Toivottavasti et tykkää pahaa ku laitan joitain niistä tänne :)