keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Maailman tärkein mies





Tänään posteljooni toi minulle uusimman Cosmon. Yksi artikkeli kolahti niin että piti lukea juttu useampaan kertaa. Isäinpäivän teeman mukaisesti Cosmossa oli juttu "Maailman tärkein mies", joka käsitteli isän ja tyttären suhdetta, ja miten isä voi vaikuttaa tyttäreensä esimerkiksi työelämässä tai tyttären tulevissa parisuhteissa. Cosmossa oli listattu erilaiset isätyypit. Isätyyppejä oli viisi erilaista. Itse löysin yhden, joka sopi oman isäni kuvaukseen täydellisesti.

Haluan nyt siteerata suoraan mitä jutussa kirjoitettiin, koska tää parisivuinen tekstiryöpytys on mulle tällä hetkellä ihan mielettömän ajankohtainen.

"--Isän hyväksyvä ja ihaileva katse tukee  tyttären itsetunnon kehittymistä, eikä tämän tarvitse hakea huomiota kaikilta  eteentulevilta miehiltä. Se, että isä osoittaa kiinnostusta ja hyväksyy, on tärkeää myös aikuiselle tyttärelle.--Isäsuhde vaikuttaa myös siihen, mitä odotat parisuhteelta."

Ja sitten tämä isätyyppi.
 
Lyttääjä

"Isäsi oli ylpeä sinusta mutta muistutti, että pystyt vielä parempaan. Sait kokeesta arvosanaksi yhdeksän, mutta isällesi se ei ollut merkki koulumenestyksestä. Hän kannusti sinua nappaamaan täyden kympin. Kasvoit janoaamaan isäsi hyväksyntää. Ymmärsit jo lapsena, mitä sinun kannatti tehdä, jotta hän huomaisi sinut ja arvoistaisi tekojasi.

Kilpailuhenkisessä ilmapiirissä kasvanut nainen on yleensä vahva ja motivoitunut. Et luovuta helposti tiukassakaan tilanteessa. Saatat yrittää joskus jopa liikaa ja tavoittelet pakonomaisesti kumppanisi hyväksyntää. Pyrit parisuhteessasikin aina vain parempaa. Haluat olla mitä ihanin kumppani, vaikka toisinaan olet oman jaksamisesi äärirajoilla. Et uskalla luottaa, että riität sellaisena kuin olet. Saatat olla myös herkkä arvostelulle ja loukkaantua ystävän tai työtoverin vitsiksi tarkoitetusta huomautuksesta."

Tuliko hieman sellanen WTF-fiilis vai häh? Olin ihan silmät suurena ja ja suu auki. Pitäiskö kirjottaa koko rimpsu isän Isäinpäivä-korttiin?


tiistai 25. lokakuuta 2011

I'm Still Here





Ajattelin kertoa teille kaikille että olen vielä elossa. Päässä pyörii niin monenmoisia ajatuksia, ettei blogille löydy omaa soppea ollenkaan. Kirjoitan kun löydän kadonneen inspiraationi.

tiistai 11. lokakuuta 2011

I'm Really Loving Your Blog Girl!


superstock.com





Awww! Olo on niiiiin otettu! Ihka ensimmäinen tunnustus blogilleni! Tässähän tuntee itsensä ihan pro-bloggaajaksi! Harmitus vain, koska tunnustukseen ei liittynyt kuvaa, kuin yleensä.. mutta mitäpä tuosta! Sain tunnustuksen Heidiltä, Willa Koski-blogista. Kiitos siitä :)

Tunnustuksen saaneena minun täytyy
1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.  (Itse päätin antaa neljälle)
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.


..ja mielestäni seuraavat blogit ansaitsevat hieman mainetta ja kunniaa.



Sitten niihin kahdeksaan asiaan itsestäni;

1. Pidän nykyisestä työpaikastani ihan mielettömästi
2. Olen todella surkea käyttämään rahaa
3. Tykkään mun autosta mielettömästi :D
4. Inhoan ihmisiä, jotka ovat koko ajan negatiivisia, pitäisivät mölyt mahassaan
5. Minusta näkee heti, jos jokin mättää
6. Inhoan tiskaamista. Tälläkin hetkellä aiva järkyttävä vuori keittiössä :D
7. Olen ajatellut tuon SNBK-blogin lopettamista kokonaan
8. Olen BB-fanaatikko