keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jyväskylä





Lähden tässä parisen viikon päästä pyörähtämään Jyväskylään, jos kaikki asiat klikkaavat oikein. Oli pakko vähän fiilistellä tätä ihanaa opiskelijakaupunkia :)

famouswonders.com/jyvaskyla





jyvaskyla.fi


Kovasti meinasin laittaa tähän kuvia viimeiseltä Jykylä-visiitiltäni, mutta mitä vittua! Ne ovat kadonneet jonnekkin ! :(


maanantai 29. elokuuta 2011

Stuff About Hair



Tukkapäivitys.com! Tältä tukkani näyttääpi juuri värjättynä (jee!) ja Priorin + Evonia kuurin jälkeen (kuurit aloitettu 18.6.11). Hyvä saavutus, koska vuosi sitten vauhtiajojen aikaan mun tukka oli pikkusen olkapäitten yli. 







Parempaa kuin [prt. I]



Uusimmassa Cosmossa listattiin asioita, jotka ovat parempaa kuin seksi. Yksi niistä oli uudet puhtaat lakanat.

Allekirjoitan. 


sunnuntai 28. elokuuta 2011

The Freedom to Do as You Please



Mmmmm, niin hyvää ettei sanotuksia saa :) Ihana vapaa viikonloppu takana päin. Parasta tässä on vielä se, että tänään ei siltikään vielä tarvitse tehdä yhtään mitään jos en halua. Aioin vaan olla koko päivän tänään ja hinautua takasi Seinäjoelle kun ehdin ja kun huvittaa. Huomanna alkaakin taas arki, mutta se on vasta huomenna. Koti-kotona vietetyt viikonloput on ollu niin harvinaista huvia, että tästä viikonlopusta otin kaiken irti.

Perjantaina vietettiin ystävän synttärikemut isolla porukalla kotipaikkakunnalla. Oli yli hauskaa, isolla porukalla kun nuo jutut pakostaki leviää käteen niin kovaa :D Samalla tuli myös uusia tuttavuuksia, joita aina ihan mielellään tekee. Mä nollasin niin perusteellisesti. Taas kymmenen työpäivän jälkeen oli pakko riipasta sellaset kännit ettei mitään rajaa. Yllättävää taas, että löysin itseni Heidin ja Teron sohvalta aamulla kauhias krapulas. Olotila oli kyllä sellanen, että kyllä nyt on oltu känässä, oikee monen kuukauden eestä. Vessas ramppasin varmaan miljoona kertaa "parantelemassa" itteeni.

Muutamat tilanteet nauratti aiva vitusti ku Heidin ja Teron kans lauantai-aamuna jotain juteltiin. Oltiin kuulemma käyty paikallisella grillillä sitten vielä yöllä jossain viaheessa. Tero ja Heidi oli jo tilannu ja ilmeisesti mäki olin notkunu siinä luukulla jotenki? Myyjä oli kuulemma ainaki viis kertaa kysyny "otaksä jotaki", "Syäksä jotaki" mut mä olin kuulemma vain aina öräänny kaikkia paskaa takaasi tai höpäänny jotaki muuta aiva randomia. Myyjä oli kuulemma ollu aiva hermona ja turhautunu :D:D SORIII!!! Jossain vaiheessa olin sitte kuulemma tajunnu sanoa et en ota mitää :D

Sit tää seuraava juttu voi kuulostaa oikeesti aika oksettavalta mutta itteppähän luette tätä. Oltiin päästy Heidin ja Teron työ, mä makasin sohvalla aiva soosiis, Heidi viereisellä sohvalla juustonaksupussin kanssa. Mä pyysin saada sangon siihen sohvan viereen. Heidi toi ja istui samaan kohtaan sohvalle. Me juteltiin siinä jotain aiva normia ja heidi mussutti aiva tohkees juustonaksuja, piäni ku seki oli aiva kännis <3 Ei siinä mut pian mä laattasin aiva tuskas siihe sankoon, Heidi vain ahtaa juustonaksuja suuhu ja selittää samalla sitä samaa juttua ja ku mä lopetan laatoittamisen niin mäki vaan jatkan samaa asiaa :D Keskustelu ei katkennu missään vaiheessa :DDDDD Ja juustonaksukki meni alas vaikka toinen laattaa aiva tuskas tyyliin metrin päässä :DDDD

Aamulla kaikki maattiin ja haistiin sohvalla. Heidi härööli jotain siinä ja pyöri ympäri ämpäri, ees muista oikee mitä se oli siinä tekemäs. Yhtäkkiä se otti mun rintsikat ja laittoo ne päähänsä sillee "EI VITTU TARU VÄHÄ SULLON ISOOT TISSIT!!!" ja vittu mikä repiäminen, Heidi piti toista rintikankuppia pääs ja aiva silmät suurena "Ei vittu tää kuppi on yhtä iso ku mun pää!!" Ei jesus sai taas nauraa koko älyvapaalle tilanteelle. Eikä siinä vielä, mut Heidi tunki mun rintikat oikeen päällensä. Vittu oikeeesti, nyt vasta oikeen niinku oikiasti näin kuinka isot tissit mulla on. Vähä sai taas nauraa.

Lauantai meni muuten tosi lepposisissa fiiliksissä. Heidin kanssa käytiin Sällillä syöpöttelemässä pitsaa, ja sitten joskus kolmen aikoihin hinauduin kotiin iskän avustuksella. Tän jälkeen katottiin isän kanssa tuota auton-rotiskoa. Siitä oli pari rengasta omia aikojaan päässyt vähän tyhjentymään. Täytettiin ne, ja alettiin tutkimaan miksi vänkärin jalkatilaan tulee vettä. Tiivistettiin tuulilasi uusiksi, koska se näytti pahasti siltä että syy vois olla siinä. Sitä paitsi, tuulilasia oli jo ennestäänki tiivistelty silikonilla. Joka tapaukses, mentiin sit isän kanssa ajelemaan tuolla mun kipolla ja vähä niinku testattiin tuleeko sitä vettä vielä lisää, vai onko syy ilmastoinnissa. No vettä tuli vieläkin apukuskin jalkatilaan, joten syy ei ollu tuulilasissa. Tultiin siihen lopputulokseen, että jossain on nyt ilmastoinnin kondensaatioveden ulostuloputki joko kokonaan poikki tai sit murtunu tai muuta vastaavaa ja siks vesi tulee sisälle. Jesarilla saa kuulemma kuntoon. Jos vaikka ens viikonloppuna laittais auton ylennöksille ja kattoos mistä kiikastaa :) Onneksi vika ei oo mikää vakava!

Lauantai-ilta jatkui sinänsä ihan totutusta poikkeavalla tavalla. Me pidettiin kauhiat nöräyslanit Teron ja Heidin kans :D Kaikki kenailtiin koneeella ja pelattiin yhdes Allods mmorpg-peliä. Kunnon nörälanit oikeen, pelattiin vain ja höpötettiin kaikkia shaizzea. 

Nyt on kuitenkin sunnuntai - ihka ensimmäinen vapaa sunnuntai todella pitkään aikaan - ja aioin viettää sen juuri niinkuin itse haluan. Miten sen haluan menevän, en tiedä vielä. Lopuksi on vielä pakko laittaa eräs ultimaalisen hyvä biisi. Ah, maailmankaikkeus on niin kaunis.






tiistai 23. elokuuta 2011

The Wonderwall of Facebook?

(Cat pics from favim.com)


Oon nyt istunut tässä koneella melkein tunnin. Mulla on niin hyvä fiilis. Hirmuinen väsymys päällä, mutta silti jaksaa hymyilyttää. Rakastan näitä harvoja hyviä päiviä. Oon ehtinyt tänään jo näkemään kaikkia rakkaita; Lauraa, Sirpaa ja entistä pomoakin (joka ihan oikeesti on yhdellä sanalla sanottuna huippu <3). Uuden työpaikan toinen työpäivä oli mahtava, viihdyin tosi hyvin. Saattaa vain tyttönen toivoa, että tämä fiilis jatkuis mahdollisimman pitkään.

Ei muuten tehnyt ees kipeetä herätä 04:15 tänä aamuna. Mulla on itseasias energisempi olo ku monena muuna aamuna ja varsinkin jos vertaa niihin "aamuihin" kun nukkuu krapulaansa pois kolmeen asti päivällä.

Naapurista kuuluvan poran äänen aikana on hyvä laittaa aivot narikkaan ja kuunnella täysillä musiikkia. Poran ääni kun niin nätisti peittää mun rokitukseni. Tänään olen luukuttanut muun muassa Lizzie:n Record Collector:ia ja Michelle Branchin muutamia biisejä. JOO, mä tiedän, kumpikaan ei oo mun tyylistä musaa, ei sitten mistään suunnasta, mutta perkele että kolahtaa! Ja niin ihanan huolettomia biisejä, tekee vaan mieli heilua mukana aivot narikassa. Kiitän Heidiä esimerkiksi Record Collectorin esittelystä, mä tykkään siitä biisistä koko ajan enemmän (vähä sä Heidi oot ihana <3).






Yks juttu muuten ihmetyttää ihan mielettömästi. Jos joku tietää miten tää on mahdollista niin ihmeessä valaiskaa mua. 

Mun puhelin tiletti (= meni rikki) oikeen viimestä kertaa noin viikko sitte. Kaikki viestit ja numerot - GONE. Vitutuksen multihuipentuma. Taisinkin jo mainita asiasta muuten muutama blogipäivitys sitten.. mut joka tapauksessa. Puhelin tilttas joskus yhdentoista aikaan illalla. Päivitin Faceen, että kaikki kivat voi laittaa inboxiin numeroaan ko. tapahtuman johdosta. Mielenkiintoisinta koko jutussa on kuitenkin se, että ensimmäinen ihminen joka seuraavana aamuna laittoi mulle tekstarin (numeroineen) oli mun täti. 

Siinähän ei sinänsä oo mitään erikoista jos sukulaisilta tulee jotain viestiä.. MUTTA. Miten tätini sai alunperinkään tietää numeroiden katoamisesta, on täysi mysteeri. Käytän Facebookissa nimittäin todella paljon listoja, joiden avulla jaottelen paljon, mitä kukakin ryhmä näkee. Suurin osa sukulaisistani on tällaisella "ignore-listalla", johon kuuluu myös esimerkiksi vanhoja työkavereita. Henkilöt, jotka ovat tälä ko. listalla, eivät näe profiilistani kuin kuvan ja nimen. Samaan tapaan kuin joku -ei-minun-kaverini- etsisi minut facesta. Listalaiset eivät pääse näkemään kuviani, eivät pysty kommentoida eivätkä näe tilapäivityksiäni + muuta mahdollista toimintaa.

On se kuitenkin jännä, että tätini on ensimmäisenä antamassa numeroaan, varsinkin kun hän on ignore-listan jäsen. Tarkistin jälkeenpäin, että onhan asia näin, ja listat olivat oikein. Kaikki muutkin sukulaiset olivat samoilla listoilla, mm. saman perheen jäsenet. Miten hän voi tietää asiasta, kun olen sanonut asiasta vain Facebookissa? Jos olisin kertonut iskälle ja äiskälle (ja he hänelle), niin siinähän ei olisi mitään ihmeellistä. Mutta kun en kertonut! Oon ihan silmät pyöreenä et mitähän vittua, tökkiikö Face vai onko täs menos jotain vilunki-peliä?

Ja jos sinä ihana (ja ihan oikeasti tarkoitan ihana, tykkään susta) tätini luet tätä (tai kuka tahansa joka huomaa olevansa samalla ignore-listalla), niin syyn tähän voin kertoa niinkin simppelisti, että: haluan pitää tietynlaisen yksityisyyden. En halua, että sukulaiset tai vanhat/nykyiset työkaverit joutuu lukemaan Facebookista mitä päivittelen kolmen promillen humalassa klo 05:36 lauantai-aamuyöstä. Samasta syystä en enää hyväksy uusiakaan kaveripyyntöjä, riippuen juuri suhteestani kaveripyynnön lähettäjään. Miksi sitten en vain "mieti ensin ja kirjoita sitten vasta"?  

Koska mun mielestä on minulle helpompaa
rajoittaa muiden "lukuvapautta" kuin omaa sananvapauttani.

Ja hei, vaikket nyt välttämättä näekkään Facesta millaset kengät ostin vai pesenkö pyykkiä, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö pitäisi teistä. Oikeestaan mähän vaan ajattelen teidän parasta ;)

Uskokaa tai älkää, mutta mun piti tehdä iso blogipäivitys parvekkeen halpisremontoinnista. Ja mitä vittua tästä sitten tulikaan? Taitaa asia muuten olla niin, että jää ehkä pian tekemättä. Tulis muuten ihan liian laaja päivitys. Jospa sitä sitten tekisi heti uuden merkinnän perään?

maanantai 22. elokuuta 2011

First Day




Tänään eka päivä uudessa työpaikassa. Päivä sisälsi yllättävän paljon odottelua, tuumailua, järjestelmien opettelua ja uusiin ihmisiin tutustumista. Meidän porukka vaikuttaa kyllä tosi hyvältä, kaikki oli mukavan oloisia persoonia. Yks juttu mikä alkoi mietityttämään päivän mittaan; niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa! Kaikki se tavaran paljous tuntui lähinnä kaatuvan päälle.

Joka tapauksessa, mä haluan puhua jostain muustakin kuin töistä. Katoin tänään vasten alkuperäistä suunnitelmaa Vettä Elefanteille -leffan. Sain ko. kirjan luettua tossa parisen päivää sitten. Näin telkkarissa mainoksen, et se on tullu dvd:lle. Hain sen sitten lainalle täksi iltaa entiseltä työpaikalta (ilmaiseksi totta kai, kantsii pitää hyvät välit joka suuntaan ;>). Pakko sanoa, että tykkäsin ihan mielettömästi. Twilight-poika veti oikeestikkin hyvän roolisuorituksen ja lopultakin vakuutti, että osaa muutakin kuin imea verta. Reese Whiterspoon ei kyllä ollu oikee innostanu.. Mä en yhtää tykkää sen ulkonäöstä! Se oli jotenki niin kalpea ja surkea, hauras ja vedäteltävissä. Yh :s Eikä niiden kemia toiminu kyllä yhtää! Robert oli ihan "tosissaan" mut Reese vain roikkui mukana. Rosie norsu teki kyllä parhaimman roolisuorituksen ylivertaisesti.


Nyt tuli muita suunnitelmia, en kerkeekkään kirjottaa kaikesta mistä piti. Muutenki pitää nukkumaan ihan just. Aamulla herätys klo 04:15 :s



lauantai 20. elokuuta 2011

(Of Course) I Do



Olin tuossa muutama viikko sitten kuvailemassa eräissä ihanissa häissä. Kuvaustilanteet oli yllättävän haastavat. Tämänkin huomasin vasta kun tarkastelin kuvia tarkemmin koneelta. Lopputulos on kuitenkin omasta mielestäni hyvä. Toivottavasti hääpari tykkää kuvista kanssa :)






Nyt pitäis kuitenkin vähän heräillä ja päättää mitä teen illalla. Huomenna viimeinen työpäivä vanhassa työpaikassa. Ruokakin on tuolla tulossa, joten lähden suuntaamaan kohti keittiötä (näin alkajaisiksi).

perjantai 19. elokuuta 2011

Getting Things Done




Tänään heräsin siihen kun Laura-Idaseni otti riskin ja soitti mulle klo 07:15. Hyvällä tsägää olin just puolisen tuntia ennen sitä heränny, mutta jatkanu unia puolinukuksissa, ns. toinen silmä auki. Unia en enää nähnyt. Laura soitti mua kaverikseen kaupungille hoitamaan asioita. Alkupuhelusta en paljoakaan muista, mutta pyysin Lauraa aamukahville ja lupasin, että katsotaan siitä sitten eteenpäin. Laura tömähti luokseni noin 15 minuuttia puhelun jälkeen ja keitti kahvit. Minä meikkailin ja puin vaatteita. Aamiaisen jälkeen lähdettiin mm. verotoimistoon ja Citymarkettiin. 

Yli mukavaa herätä kerrankin ajoissa, saa paljon enemmän tehdyksi päivän mittaan! Inhoan niitä päiviä, kun menen nukkumaan joskus puoli 3 yöllä ja herään aamupäivällä, joskus 12 aikaan. Sitten pitääkin jo lähteä työmaalle. Ensimmäinen tunne on lähinnä vitutusta. Tää johtaa tietynlaiseen noidankehään: illalla taas valvon kahteen tai kolmeen, että saan tehtyä jotain ja seuraavana aamuna sama vitutus toistuu.

Joka tapauksessa: tänään ehdin olla Lauran kanssa, hoitaa omiakin asioitani verotoimistossa, käydä ruokakaupassa ja kahvitella Lauran kanssa. Noin 11 aikaan aamusta Heidi tuli käymään mun kämpillä. Raasu oli ollut hammastohtorilla ja toinen ihan nassu puuduksissa yritti keskustella mun ylipirteän persoonani kanssa. Ehdin jopa päivittää tätä blogia, joka on aika kova suoritus työpäivinä!

Oikeesti, kello on vasta yks päivällä ja mulla on vielä puolitoistatuntia aikaa nukkua vähän päikkäreitä ja mennä töihin. Huisia!

A Fresh Start



*Onnitteluita otetaan vastaan!* Oon nyt kyllä niin tyytyväinen, tykkään kovasti tästä mitä sain aikaiseksi, vaikka säätämiseen menikin yllättävän kauan ja perseeni ehti puutua useaan otteeseen. Ehdimpä samalla blogia muokkaillessa katsoa tuon legendaarisen Face/Off-leffan. Toivon mukaan tämä uudistus tuo mulle uutta energiaa päivittää tätä blogia enemmän kuin ennen. Pitäis varmaan tehdä sama homma tuolla SNBK:n puolella?!

Mielipiteitä otetaan vastaan, oikein mielellään.

Nyt kuitenkin, hyvää yötä ja kauniita unia kaikille.

torstai 18. elokuuta 2011

Tehostevärinä pinkki




Wasap evribaadi? :) Mun puhelin on huollossa :c Vein sen tänään Expertille, koska eilen illalla lähti niin lujaa järki, ettei mitään rajaa. Oon yrittäny päivittää sitä miljoonaan eri otteeseen, eri koneilla yms yms yms, mut mikään ei auta. Käyttis pysyy 2.3 eikä siitä nouse, vaikka Samsungin oma ohjelmisto yrittää kuinka tyrkyttää uudempaa päivitystä. Eilen taas erehdyin yrittämään luurin päivitystä. Major moka ja suuri virhe. Kaikki puhelinnumerot, viestit.. kaikki meni, eivätkä takaisin tule. Teki mieli nakata puhelin lähimpään jortaniin ja hakata sakset kosketusnäytön lävitse. Mua niin harmittaa kaikki työnumerot ja kaikki, jotka oli sattumalta tallessa puhelimen muistissa.

Joka tapauksessa, en mä koko blogimerkintää halua omistaa mun puhelimelle ja sen haukkumiselle, vaan pikkuisille sisustusjutuille tietenkin! :3 Eilen oltiin Mikon kanssa keskustassa käymässä, etsimässä herralle uusia farkkuja. Kävi jännästi niin päin, että minä köyhdyin reissulla enemmän kuin Mikko, vaikka olinkin vain makutuomarina. Epäreilua EIKÖ?

Eniveis, tässäpä kuvia löydöksistäni kaupasta nimeltä Tiimari (voitte kuvitella kuinka Mikkoa kiinnosti tulla Tiimariin ;D)!

Tiimarista valkoinen kehys, 4,90€ (Heidi ja Mk kuvassa <3)

Eikä sitte mitää märinää että hyi oon niin ruma tuas kuvas!
Nättejä te ootte naiset <3 Tykkään niin kovasti noista kiekuroista :)

Myös eteisen lipasto sai kehykset itseään koristamaan. Kuvassa Mikko ja Laura :)

Ihana toi kuva muutenki :> Lav ju gais!

Ja samaa sarjaa vielä toiset pinkit kehykset. Tuo kuva pitää varmaan vaihtaa,
tulostin ei oikein halunnut olla mun kanssa samalla aaltopituudella. Sitä paitsi,
minä ja Heidi ei kumpikaa olla kovin edustavia, oikee kauhia kännikuva :D

Siinäpä näkyy tuolla seinällä uusin juliste, joka on mun mielestä ihanan
"ironinen", mutta parasta siinä on tietenkin tuo variskaala:
mustaa, valkoista ja pinkkiä. Pitäis vaan kehykset jostain etsiä,
mutta mikä kiire niilläkään on :)

Löysin Tiimarista myös samaan sarjaan kuuluvan peilin 6,90€.
Se löysi paikkansa mun "atk"-pöydältä.
Ja kyllä, tiedän että kahvipensas on yhdyssana.

Oon jotenki kovasti tykästyny tuohon pinkkiin ja hyvinhän se näyttää sopivan. Kaikki lähti liikkeelle tilaajalahjaksi saaduista vaaleanpunaisista koristetyynynpäällisistä (ko. blogipäivitys täällä). Mulla olis tuolla vaatekaapissa muutama vaaleanpunainen karvatyynyki, mutta ne taitaa mennä jo vähän överiksi. Mulla löytyy itseasias tosi paljon kaikkea pinkkiä omasta takaa. Kerran kotipuolessa äidin kanssa kirpparoitaessa löysin tosi hyväkuntoisen kirkkaan pinkin nallen. Sain sen muistaakseni viidelläkymmenellä sentillä. Mietin, että jos tässä joskus saisin aikaiseksi ostettua sen nojatuolin tuohon "olkkarin" nurkaan, voisin pyhittää ko. tuolin tälle nallelle. Lisää pinkkiä siis! :)

Pitää muuten mainita, että mä oon jo jotenkin sopeutunu omalla tavallani tähän syksyn tuloon. Ihan huisia, saa polttaa kynttilöitä, fiilistellä lehtien väriloistoa, etsiä uusia huiveja ja vaikkapa syystakkikin. Oij, ja se tunne kun saa käyttää lapasia ensi kertaa kesän jälkeen! Olis jotenki niin ihanaa, jos vois palata koulun penkille, ostaa uus reppu ja kyniä.. vihkoja ja kansioita. Opiskelu on niin mun juttu. Jos sitä vaikka hakis taas syksyllä ihan kokeeksi jonnekkin kouluun? Tässä vaiheessa olis muutenkin niin hyvää aikaa jatkaa opiskeluita, kun on vielä niin nuori, ei oo lapsia ym. Tätä tuumaillessa ;)

Ai niin, Big Brother alkaa tän kuun lopussa! Kaikki kynnelle kykenevät tulee mun luo bb-valvojaisiin ku mulla on tuo 24/7:kin! :) Tehään se ilta sillee "kaikki tuo jotain hyvää" meiningillä :)

tiistai 16. elokuuta 2011

Sirut tuottavat onnea

En tiijä nyt mistä ihmeestä tuo otsikko pursusi tällä hetkellä liiankin tyhjään mieleeni - mutta aivan sama. Mä oon kauhee työnarkomaani. Oikeesti. Aiva alkaa jo vituttaan pitemmän päälle. Tuossa tuli vedettyä sellanen 10 päivän työputki, ei tosiaan mun juttu. Olin ihan muusina töitten jälkeen ja yritin kuluttaa lopun vähäisen vapaa-ajan tehden edes jotain inhimillistä. Silti osa kavereista jäi näkemättä..

Parin päivän päästä vaihdan työpaikkaakin. Mahtavaa. Aivan ihanaa. Toivon niin kovasti, että kaikki vanhan työpaikan paskamaisuudet olis poispyyhittyjä ja saan aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä. Meinaan kyllä tehdä niin parhaimpani, että pääsis vielä vähän "ylenemään", jos sitä voi siksi sanoa. TJ 4 siis ärrän tätinä! :)

Mitähän mulle olis tapahtunu sitte viimepäivityksen? Jos kelaillaan oikein kunnolla noin kuukausi takaspäin (jolloin viimeks sain kirjotettua tänne blogiin jotain) niin öööö... No ainakaa en oo meikannu! Useimmiten oon ollu ihan kokonaan ilman silmämeikkiä, ei vaan vittu voi jaksaa! Ja sitten.. oon nähny yli paljon julkkiksia töissä (tästä lisää tilapäivityksissäni Facebookissa ;>), siivonnut rikkoutuneen peilin jälkiä, ollut häissä kuvaamassa ja ostanut auton :)

Tuo autojuttuhan nyt on se "kovin" ja "tärkein" juttu. Mä vaan mietin sitä et kuinka vitusti mä oikeen lihon jos en enää pyöräile joka paikkaan?! :DDDD Pitää vaan ottaa itteensä niskasta kiinni ja tehä ainaki kauppareissut pyöräillen ym. Ja voishan sitä välillä vähä miettiä mitä paskaa sitä itteensä tunkee? :D

* * *

Jokin aika sitten kerroin syöväni Priorinia ja Evonia-merkkistä hiustenkasvua avittavia/vahventavia/kaikkia-muuta-jännää-tekeviä mömmöjä. Voin kyllä kertoa, että nyt tulokset näkyy! Mun tukka ei oo varmaan ikinä ollu näin hyvässä kunnossa, thank god! Kiiltää niinku puhtaanen sika ja tullu paksuutta lisää, samaten pituutta ainaki se 3-4cm (jos en kovaa valehtele)! Näitä mömmöjä popsin siis muulloinkin.

* * *

Joskus täs muutama viikko sitte tulin kotsaan töiden jälkeen. Seinästä oli palapeilit pudonnu omia aikojaan ja menneet pillun päreiksi. Tässä ollaan sitten oltu ilman isoa peiliä jonku aikaa, kunnes vuokran antaja tuli tänään vaihtamaan tilalle uuden ISON peilin. Tsiises kraist, se on niin iso et tää koko kämppä näyttää aiva joltain hotellilta?! Ihan ku ois ikkuna keskellä kämppää! :D Mut eij se mitää, tykkään kumminki :)

* * *

Tähän väliin voisin kirjotella hieman edellä mainituista häistä, joissa olin kuvailemassa. Kuvat ovat vielä tuolla Adobe Lightroomissa odottelemassa sitä viimeistä käsittelyä, ennen pariskunnalle menoaan. Ite olin suht tyytyväinen ajatellen säätä ja kuvausolosuhteita (lue: kännin määrää..), mutta kaiken kaikkiaan häät oli ihan mielettömän kivat! Olis ihanaa joskus tehdä työkseen sellasta, joka ei ees tunnu työltä! Ruoka oli hyvää, morsiammen puku oli ihan mielettömän ihana ja olin aiva horkas ku häiden teemavärinä oli pinkki <3 Häät jatkui "erikoisissa" olosuhteissa sitten omilla jatkoilla :DDDDD (Etkotkin oli aika hmm. hikiset?) Mut musasta täys kymppi ja se yleinen fiilis niissä häissä <3

* * *

Olin tänään siskon kanssa "naulapussi"ostoksilla, niinku isä rintaliivejä kutsuu. Ostin neljät, ja halvaksi tuli sinänsä kun aattelee et yhet on aina se 15-20e. Seppäläs oli osta 3 maksa 2 tarjous, jonka lisäksi ostin vielä poistotuotteena 3 euron rintsikat. Naulapussiostosten jälkeen suunnattiin kohti Ullakkoa, josta löysin ihan jumalaisia laukkuja! FAK MÄÄÄN mmmmmmm :)))) Mä en tajua mut löydän sieltä aina jotain?? Mut sitte muilta kirppareilta en löydä mitää.

Voi ie, mä meinasin etten jaksa laittaa kuvia koko päivitykseen ollenkaa mut kai mun on ny pakko ottaa toi kamera ja kuvailla ees noi laukut :o 

Elikkä kuva-osio alkakoon!

Ihana mommalaukku! 1,25e!



huono kuva sisältä käsin :s


Ja toinen laukkulöydös :)

ja toinen paska kuva sisätilasta :D

Mun perunakattila :D


Piäni pua :3

Nii ja tästä en ookkaa muistanu sanoa:
Saksasta uudet kuoret 1,20 dollaria :)

mä ja mun laittamaton tukkaseni.

Hjoo, eniveis, Mikon ja Lauranki pitäis tulla tässä käymään. Mä taidan tästä lähtee keittelemään kahvia :)