perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäistylsistymistä

Ai nytkö on sitten pääsiäinen? Normaalisti olisin tälläkin hetkellä varmaan ottamassa kuppia kavereiden kanssa, mutta huomenna töihin. Mahti juttu, että on töitä! Ihan mielelläni meen huomenna ja sunnuntaina. Ihan hyväkin pitää tällaistä vapaata, ettei aina oo menossa. Ja varsinkin kun ensi viikolla meen Heidi-tyttösen kanssa Viroon! :)

Aiotaan tehdä tällainen kulttuurimatka, johon on yhdistetty sitten sisustuspainotteinen shoppailukierros. Pitäis vaan katsastaa hieman tuota tiliä, että mikä mulla on todellinen budjetti. Mutta muuten ihan huisia! On ollu kyllä sen verran raskas kevät ja alkuvuosi, että tää on kyllä ihan huippu palkinto omasta jaksamisesta. Muutenkin oon tässä viimeaikoina ollut paljon vapaalla, joten "kesälomatkin" on nyt tullut sitten pidettyä.. Kesällä onkin turha sitten valittaa, jos en Seinäkuun yöhön, Provinssiin, Tangoille tai Vauhtiajoihin pääse. Mutta mielelläni ootan työntäyteistä kesää.

Ihan huippua ottaa järkkäri mukaan ja kuvailla kaikkia kivaa! Ja vielä niin huippua matkaseuraa! Aivan mahtavaa kaikin puolin. Ja Tallinnassa on varmaan tosi ihana ilmaki! <3 Saa nähdä kuinka Heidin kans sekoillaan ja nauretaan ittemme varmaan 200-vuotiaiksi :)


Kuva täältä.

Kuva täältä.

Kuva täältä.

Kuva täältä.

Kuva täältä.


Anyways, oon saanu mun kellon seinään! Ja tein reijän ihan itse! Sami tietty kyttäs vierestä kun minä panikoin poran kanssa. Sami huusi "PAINA PAINA SAATANA!" samalla kun minä pelkäsin, että poraan pian johonkin putkeen tai vastaavaan.. parhaimmassa tilanteessa koko seinä olis ollu ihan reikäinen. Hyvin siinä kuitenkin kävi ja kellokin on kyllä tosi hieno.


Kellon molemmin puolin sopis hienosti pikkuiset avohyllyt, joihin vois sitten laittaa jotain sisustuskrääsää. Mä kuitenkin päätin, etten tee enää yhtäkään reikää tähän firmaan, jos ei aivan absoluuttisen pakko ole. Ainoa paikka, jonne vielä tulee varmasti reikiä, on olohuoneen ikkunakarmiin, johon huomenna pikkuveljen kanssa laitetaan pimennysverhot. Vielä on kuitenki avoinna, että mitkä pimennysverhot laitan.

Mulla on kaks eri vaihtoehtoa; toiset verhot on hienot laskosverhot, joista tulis yhteensä 8 reikää kiinnityksessä. Laskosverhojen kiinnitys tulee joka tapauksessa olemaan tosi hankalaa, koska se kiinnityssysteemi on mikä on. Onneksi tällä kertaa voi kiinnittää ne vaneriin, ettei betoniin.

Toisekseen, mulla olis tummanruskea koko pitkä rullapimennysverho, joka on ollu tuola mun vanhalla kämpillä. Se on siisti, ihan hienokin ja pimentää kunnolla. Kiinnityksessä tulis vaan sitten 4 reikää, ja itse kiinnityskin olis miljoona kertaa helpompi. Tämän lisäksi itse verho maksais 0e, kun noista vaaleista laskosverhoista pitäis pulittaa siskolle 20e. 

Hmmmm...
mitä te ootte mieltä?

Ne vaaleet laskosverhot olis kyllä hienommat..mutta mutta..hmm.. Saa nyt nähdä mitä tuo pikkuveli huomenaamulla on mieltä. Katsotaan.

Vähäkö oon nyt pessy pyykkiä kun on oma kone! <3 Ihan huippua! Nyt pyykinpesu on jopa mukavaa, kun ei tarvi rampata koko aikaa edestakaisin kellarissa, kun taloyhtiön koneella pesee. Ihan huippua. Mut luulen, että tääkin pyykinpesuinto laantuu.. Niin ku tää uuden kämpän siivoaminenki, jota oon tehny ihan hulluna. Vielä tämäkin tuuli tyyntyy ja lattiat täyttää näistä mun ärsyttävistä hiuksista :D

Oh mai daarlin!

Nojuu, kello onkin jo puoli 11 illalla, et vois kyllä harkita jotain muutakin tällepäivää, kuin tätä kirjoittamista. Vois vaikka pelata yhden LoLin ja sitten painua ajoissa nukkumaan. Pikkuveli tulee varmaan aamulla jo ennen pirunkenkimää, kun on tottunut armeijassa heräämään niin aikaisin. Yli kivaa viettää aikaa Juhan kanssa <3 Mulla on välillä niin ikävä sitä, kun se on poissa. Tykkään Juhasta :) Se on niin söpöki! <3 Pikkuveljet on parhaita :)

Jahas, nyt tuli taas niin <3______<3 juttua, että blop blop vain sydämmiä putkahtaa päästä ja puasta :D (mun ja Heidin inside-läppä) :DDDDDD

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa (Spring in my Boobs)

 ...ja viikonlopun selkäpalat.


Mä oon niin väsyksis ettei tästä tuu taas mitää :D Naurattaa kaikki taas :D En oo ollu kotona tänään päivällä ku vissiin parisen tuntia ja sitte taas vain menny. Viikonlopustaki olis paljon kerrottavaa, mut ei kyllä jaksa vuodattaa sitä kaikkea paskaa kyllä nyt. Sitä vastoin ajattelin tehdä tälläisen "flow-postauksen", jossa ei ole päätä, eikä häntää (vaan parhaat selkäpalat), joten katsotaan mitä tästä oikein tulee!

Poka meijän Tumppi-kissasta (jonka oikeeta nimeä en vieläkään muista) on tullu naine! Poka mouruaa aiva viimeestä päivää! Kotikotona ramppaa kollikissoja pitkin pihaa niin paljo, että huh huh :D Mutta on se niin suloonen tullero, ettei mitää rajaa.



Viikonloppuna maalasin tuon kukkapöydänki mustalla spray-maalilla, tuli yyyyyli hieno! Oon niin tyytyväinen! Kesti kyllä tosi kauan kuivaa, vaikkei mun ja isän mielestä kukkapöytä ollu lakkaa koskaan nähnykkää. Mutta samapa tuo, sopii niinku nenä päähän tuohon telkkarin viereen nytten. Ja yli kiva et noi puunsyyt näkyy läpi :)





No jos mä nyt sitten kuitenkin kertoisin tuosta viikonloppuluisesta. Perjantaina Rytmiksellä kattoos Klamydiaa & Petri Nygårdia. Tai siis, Petrin keikkaahan me ei siis nähty, koska se aloitti jo klo 22:00, eikä tästä oltu infottu missään virallisissa paikoissa (esim. rytmiksen nettisivuilla). Vitutuksen multihuipentuma. Juttelin asiasta vuorovastaavan kanssa, joka hoiti hommansa moitteettomasti. Tein reklamaation myöhemmin sähköpostitse ja saan puolet rahoistani takaisin. Puolet, koska näin kuitenkin Klamydian keikan (joka oli muuten hyvä). Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta! 

Lauantaina kotikotiin iskän ja äiskän työ. Oli ihanaa olla hemmassa taas pitkästä aikaa, näki kaikkia kaveria ja sai olla kotsaski ihan tarpeeksi. Olin jopa maanantaihin asti, etten heti sunnuntaina  tapani mukaan suunnannut kohti Sjokea. Isän kanssa vaihdettiin autoon kesäpallot, maalattiin tuo mun kukkapöytä ja äitin kans etittiin eteiseen verhoja (oikeesti mä nukahdin sängylle ja äiti esitteli mulle eri verhoja eikä tajunnu et nukun :D). Oli ylitte mahtia <3

Käytin sitte lopun spray-maalin todella upiasti :D
Isäki vain tuhahti ja nauroo ku näki :D
(Toi on siis ikuisuuden ikäinen traktori-tallin ovi,
johon on muulloinkin spreijattu loput maalit, kuten näkyy..)



Maanantaina Mikko-poikasen kanssa sitten illemmasta kohti sjokea, Ilmajoen Tokmannin kautta. Tokmannilla oli nimittäin tarjouksessa jo joulusta lähtien himoamani Soda Stream. Normaalistihan se maksaa abouttiarallaa 70-80e, mutta nyt oli sitten tarjouksessa 50e :)



Samalla sain hakea työpaikalta tilaamiani Avonin meikkejä. Yllätin itseni, koska en muistanut yhtään mitä olin tilannut. Oli kiva hoksata, et olin tilannu just sitä yhtä meikkipuuterivoidetta, joka multa viikonloppuna loppui. Ihan mahtia! Maanantai-illalla Laura ja Niko tuli vielä limsalle kokeilemaan tuota Soda Stream hökötystä ja hyväähän limsaa sillä saatiin. Ostin energiajuoma-uutetta, joka maistuu ihan batterylle! Ei tarvi sitäkää enää ostaa :)

Perjantaina laskujen maksun jälkeen, ennen illan rytmiksellä käännähtämistä, käytiin Lauran kanssa Mini Manissa ja vähän muuallakin. Kalustekavereilta löysin sitten kellon, jota olen haaveillut keittiöön. Oli sattumalta tuttu myyjä, joten piti vähän tinkiä hintaa, tottakai ;) Nyt jos vaan sais sen keittiön seinään! Tarvisin todellakin jotain remontti-reiskaa/vuokrattavaa poikaystävää/vastaavaa aviomiestä, joka tekis mulle näitä pikkuhommia. Nooh, eiköhän tuokin seinään saada joskus! Tykkään ylkkä kovaa tosta heilurista!


Ostoksien jälkeen Lauran kans kenaltiin parvekkeella ja palvottiin arskaa.
Lasitettu parveke + aurinko = +20c <3





Nyt mä meinaan vähän katsoa leffaa ja makoilla. Voisimpas pyöräyttää vähän energiajuomaakin siinä samassa! Hei muute, mitä mieltä kukkapöydästä?

Lol Cats

Mä oon aiva in love! Mä täs joku yö puhelimella etin jotain paskaa jostain riemurasiasta tai jotain, mut sit eloin ettiä jostain syystä kissoja.. ja nyt oon ihan addiktoitunu! :DDDDD Täs joitain mun lemppareita :D Ja joo mä tiän lol cats on yli vanha juttu, mut aiva ylitte hyvä!! :DDDD Kuvat kopsailtu täältä.












 Tunnistaako joku tän läpän?? :DDDDDDDDDD (Fear And Loathing In Las Vegas)








Nojoo.. illemmalla lisää juttua kun jaksaa vääntää taas :)

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Thanks for the Memories



Vanhan asunnon muistolle <3 Paljon ihania asioita tuli koettua siellä, tutustuttua moniin uusiin ihmisiin, pidettyä hauskaa, itkettyä, surtua ja elettyä. Viikonloppuna vierailen siellä varmaan viimeistä kertaa.

Second Hand Shopping

Tänään herätys klo 09:00, jonka jälkeen hieman meikkiä naamaan ja vanhalle asunnolle kääntymään. Klo 10:00 Hyllykallion SPR:n tyyppien piti tulla hakemaan multa kaks vanhaa, mut hyväkuntoista yöpöytää, jotka olin itte saanu siskolta vanhaan kämppään muuttaessani. Siskokaan ei tarvinnut, saatikka minä, niin ehkä sitten joku muu ihminen. Saavuttiin Lauran kanssa vanhalle kämpille ja odoteltiin yöpöydän hakijoita. Myöhässä tulivat, mutta tulivatpa kuitenkin.

Siitä sitten Lauskin kanssa hinauduttiin Ullakolle tarkistamaan Lauran ja Lauran äidin kirpparipöydän kuntoa ja tehtiin pikainen kierros. Ihan huippu kierros! Löysin seitsemällä eurolla vaikka ja mitä! 



6 kpl isompia viinilaseja, 0,40e kpl, kaksi normaalinkokoista viini(?)lasia, 0,30e kpl. Ihan uudenveroisia, ei mitään käytönjälkiä. Yli hienot! Eniten tykkään noista mustista jaloista!



Uusia hajuvesiä, 2e kpl. Molemmat ovat tuoksuja, joita oon itse kattellu laivalla tai kaupassa useasti. Pullot melkein täynnä ja vaan 2e kpl OMG! Kaivelin nettiä, mutten löytänyt mitään tarkkoja hintatietoja.. Tuo Chupa Chups I Love Me Urban Groove hajuvesi (tai siis saman sarjan toinen tuoksu) oli jollain sivulla 25 dollaria, eli noin 17 euroa. Tuo perhosputeli eli Morganin Love Love De Toi Eau De Toilette oli sitten jollain toisella sivulla alennuksessa 21 euroa. Joka tapauksessa, säästöä tämäkin! Purkin perhosesta on pudonnut strassikivi, mutta sepä ei menoa haittaa.

Yleisesti oon vähän varautunut kirppariostelija, koska kirppareilla näkee niin paljon kaikkea paskaa. Itse en ikinä ostaisi alusvaatteita, olivatpa sitten milliaisia tahansa, meikkejä tai yleensäkkään vaatteita. Tai no, jos vaate on jokin todella puhuttava, uudenveroinen/vähänkäytetty (+ riippuen vaatekappaleesta) niin saatan harkita. Esimerkiksi huivit, lapaset tai muut vastaavat pienet vaatekappaleet on ihan ok, mut kunto pitää olla todella hyvä. Mut kumminki, yleinen sääntö on, etten ees kauheesti kattele vaatteita, vaan kuljen niin että kyttään lähinnä käyttötavaraa. Esimerkiksi just astiat on sellasia, joita usein kattelen.

Kirpparoinnin jälkeen mentiin Lauran porukoiden työ käymään. Laura nimittäin näytti mulle eilen (vai toissapäivänä?) kuvia vanhempiensa talosta. Lauran äiti oli sisustanut niiiiiiiiin hienosti! Vittu poka! Mentiin sitten sinne kahville ja sain ihastella aivan mielettömän upeaa taloa! Siis herrijee! Olin aiva taivaas! Puhelimella otin muutaman hassun kuvan, harmitti kun en tajunnut ottaa järkkäriä mukaan. Lauraki oli sitä mieltä et näpsi kuvia vaan ja laita blogiin. Olin kyllä niiiiiiin rakastunu. Jos joskus, joskus, itekin sais vastaavaa.


Olkkari, ihanasti alemmalla tasolla
(n. kolme porrasta alempana) ku talon muut huoneet.

Noi sohvat oli aiva huippuihanat istua!
Huom, Heidin sukat :DDDDDD (En omista omia sukkia :DDDD )

Tosi hieno tuo Pentikin lamppu. Tuo alla oleva nahkasenkki (?) kuulemma kans Pentikistä. 

Ihana "parvi" tai tommonen! *Kuolaa*

torstai 7. huhtikuuta 2011

Small Things Make the Difference

Tänään Lauraliinin kanssa kirpparilla pyykkipäivän ja vapaapäivän kunniaksi!  Ensin käytiin Lakeuden shoppiksessa, mutten löytänyt sieltä mitään kivaa. Laura kyllä löysi. Mentiin sitten vielä Ullakolla käymään ja WUHUU, löysimpäs sieltä jotain mukaan napattavaa!


Uusi huivi 0,50e

Iittalan lasit, 2 kpl 4e


Ullakon kassalla tapahtui hauska juttu. Jostain syystä electron-kortit eivät menneet läpi, vaikka kokeiltiin kassamyyjien kanssa eri pankkien kortteja. Jossain välissä siihen tunki joku random vanhempi mies-asiakas, joka alkasi vänkäämään toisen myyjän kanssa siitä, oliko vika koneessa, vaiko korteissa. Myyjä toimi niin kuin pitääkin, mutta asiakas alkasi siinä sitten pätemään, että kyllä nyt on kone rikki, kaikki on perseestä, nakatakaa tuo paska-kone roskiin ym. Sanoin sitten ihan luonnostaan "asiakaspalveluhenkilönä" itsekin, että koneessa ei ole mitään vikaa, vaan että varmenteet takkuaa, ei muuta, pankkikortit ja luottokortit varmaan kyllä toimii. Kyseessähän oli siis sellainen näppäilykone, jonne asiakas itse laittaa korttinsa. No joka tapauksessa, viereinen mies tiuskaisi myös minulle, että "EI, kyllä tuo kone on nyt rikki, ja että hän kuulemma tietää monia yrityksiä, jotka ovat ostaneet uuden koneen tilalle, jonka jälkeen kaikki kortit ovat aina toimineet". Oli se aika jännä juttu, kun mun luottokortti meni kyllä heti lävitse kun kokeiltiin... Myyjäkin pyöritteli silmiään mulle siihen malliin, että vittu mikä idiootti toi mies :DD


Tässä illalla sitten väkersin jotain pientä. Löysin Ranskasta ostamiani sydän-nipsu-juttuja, joihin voi kirjoittaa liidulla. Keittiössä näkyy tuulettimen johto tosi typerästi, ni kekkasimpas laittaa ne nipsujutut sitten siihen! :) Pieni juttu, mut piristi tosi kivasti!




Kylläpäs tätä blogia (tai siis molempia!) on tullut viimeaikoina päiviteltyä. Ihan huippu juttu! Voi kumpa olis tulevaisuudeskin aikaa vääntää ja värkätä näitten kanssa, on tää kyllä niin mugavaa :>

Nojuu, mut nyt voisin mennä tsekkailemaan, et onko mun pyykit yhtään kuivuneet. Heispa!

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Les Tulipes [le ty.lips]

Kasvit on mun mielestä yks halvimmista, helpoimmista ja muunneltavimmista jutuista, joilla voi vaikuttaa sisustukseen nopeasti ja niin, että eron huomaa helpostikkin. Tänään mulla oli ihanan sään ansiosta niin paljon kevättä rinnassa, että päätin raskaan työvuoron (ja noin tunnin pituisen odotteluni aikana) jälkeen piipahtaa mun vakio kukkakaupassa. Mielessä oli jotain todella keväistä - mutta ei narsisseja. Ne ovat liiakseltaan pääsiäiskukkia, vaikka kevättä edustavatkin toisaalta. Päädyin tulppaaneihin, jotka narskuivat ihanasti, kun myyjä teki minulle viiden euron hintaista kimppua. 

Päätin laittaa ne olohuoneeseen, vaikka aluksi ajattelin sijoittaa kukkalapsoset keittiöön. Keittiössä tulee loppujen lopuksi käytyä vain jääkaapilla, joten olkkarissa pystyn nauttimaan kukista useammin.








ps. Olis kiva jos lukijat jaksais klikkailla tota "Luin" hommelia tuossa alempana, sais vähän osviittaa, et paljo per postaus tätä lueskellaan :)